Skånskan > Nyheter

Tuesday, 20 August, 04:49

Skånskan - 13 aug 19 kl. 13:06

Hög smäll på SmedjegatanMalmö Under tisdagsförmiddagen inkom larm om en hög smäll klockan 12.30. Polisen skickade flera patruller till platsen.Ett flertal resurser undersöker vad som kan ha orsakat smällen på Smedjegatan i Malmö. Texten uppdateras..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Smedjegatan, Under, Malmö

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hög smäll, Smedjegatan
Skånskan - 14 apr 16 kl. 19:53

Bombgrupp på väg till Smedjegatan

Malmö Just nu är nationella bombskyddet på väg för att undersöka ett misstänkt föremål på Smedjegatan. Ett farligt föremål har hittats på ett tak på Smedjegatan i Malmö. Polisen fick larm klockan 18.

Magazin24 - 18 mar 11 kl. 09:41

Bilstereostöld på Smedjegatan

En stöld från bil har polisanmälts av en bilägare på Smedjegatan i Arboga. Inbrottet inträffade mellan onsdag kl 17.00 och torsdag morgon kl 7.

Sydöstran - 23 apr 11 kl. 11:53

Bilbrand på Norra Smedjegatan

KARLSKRONA Räddningsenheter är på väg till Norra Smedjegatan i Karlskrona där en personbil har börjat brinna..

NT - 03 maj 11 kl. 22:16

Brand i lägenhet på Smedjegatan

Vid 22-tiden kom ett larm om rökutveckling i en lägenhet på Smedjegatan.

NSD - 21 jun 11 kl. 08:52

Körde på Smedjegatan - åtalas

En 21-årig Luleåbo körde längs Smedjegatan i centrala Luleå den 7 juni trots att gatan är avstängd under sommaren på grund av ombyggnation..

Jönköpingsnytt - 28 okt 11 kl. 07:42

Stor tygkedja öppnar på Smedjegatan

Tygkedjan Ohlssons tyger öppnar en 500 kvadratmeter stor butik i Akademibokhandelns tidigare lokaler på Smedjegatan..

NSD - 16 feb 12 kl. 21:48

"Förbjud biltrafik på Smedjegatan"

Det var Luleås hetaste trafikfråga. Tio år efter att den debatterades som häftigast är den tillbaka i kommunfullmäktige:Ska Smedjegatan stängas för biltrafik?- Nej, säger Karl Petersen (S)..

Sydsvenskan - 06 okt 12 kl. 09:16

Brand på Smedjegatan

Polis, räddningstjänst och flera ambulanser skickades till Smedjegatan på lördagsmorgonen efter larm om brand i en lägenhet..

Jönköpingsnytt - 01 mar 13 kl. 10:14

Man blev utsatt för rån på Smedjegatan

En man i 50-årsåldern som var på väg hem blev i måndags i veckan utsatt för ett rån. Mannen fick en knuff av en okänd person på Smedjegatan i centrala Jönköping och upptäckte senare att hans plånbok var försvunnen..

Helsingborgs Dagblad - 14 aug 13 kl. 15:37

Larm om brand på Smedjegatan

Vid 15.15-tiden larmades räddningstjänst om en eventuell brand i en lägenhet på Smedjegatan.Mer info kommer..

SmålandsPosten - 19 dec 13 kl. 13:01

Inbrottsförsök på Smedjegatan

Ett företag på Smedjegatan i Alvesta drabbades tidigt på torsdagen av ett inbrottsförsök. Enligt Kronobergspolisens vakthavande befäl Catarina Brandt bröt gärningsmännen upp en dörr men skrämdes troligen av att lamporna tändes. Det är oklart om tjuvarna fick med sig något.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 8 timmar sedan

Nu får stadsbussarna nya turer

lund Nytt byggkaos väntar Lundaborna i centrala delarna av staden under hösten.
Sex busslinjer, ett till sex, får nya turer när Kyrkogatan stängs av.Bussarna får ändrade turer eftersom busshållplatserna Lundagård, Domkyrkan, Stadsbiblioteket och Åke Hans stängs av under de månader arbetet pågår.

Skånskan - 8 timmar sedan

Tragedi lockade fram minnen om övergrepp

UTNYTTJAD Varför vågade jag inte berätta? Varför gjorde vuxenvärlden så lite? Det är frågor som José R Franco ställer sig när han tänker tillbaka på en barndom där han utsattes för sexuella övergrepp av både män och kvinnor.

Skånskan - 8 timmar sedan

Fem detaljer du säkert missat i Harry Potter-filmerna

WEBB-TV Har du lagt märke till de här sakerna tidigare? Se klippet i spelaren ovanför. .

Skånskan - 9 timmar sedan

Hem­ligt vad som ska byggas på åkern

Staffanstorp Vid ron­dellen mot Åk­arp har stäng­sel satts upp ute på åkern. Byg­get av den 15 000 kvad­rat­me­ter stora an­lägg­ningen har på börjats.Nu har mark­ar­be­tena satt i gång på Väs­tan­vä­gen, som Ki­len­krys­set AB köpte för drygt ett år se­dan.

Skånskan - 9 timmar sedan

Kungsgatan klockan 15:32

– Det är inte höst än, sa min vän bestämt när jag råkade nämna mysbelysning och svampplockning en regnig eftermiddag.
Jag insåg direkt att jag hade trampat på en öm tå och backade långsamt ur samtalsämnet.
Regnet, mörkrets intrång och frånvaron av värmebölja gör dock att jag undrar.

Skånskan - 10 timmar sedan

Bekräftas: Det är samma bil

markaryd Samma bil som stals efter det misstänkta mordet på 70-åriga Gert-Inge Bertinsson, Markaryd i Småland, har synts i trakterna i Malå i Västerbotten, där en 80-årig man varit försvunnen sedan i början av augusti.Det skriver tidningen Norra.
– Det är konstaterat att den bil som stals i samband med mordet är samma bil som synts i trakterna av Adak i Malå i början av augusti, säger Johann Kristiansson vid polisen i Skellefteå, till tidningen.

Skånskan - 10 timmar sedan

Bennison tillbaka i FC Rosengårds trupp

Bortamatch mot gamla klubben – då är FC Rosengårds nyförvärv Anna Anvegård inte med i truppen. Däremot gör Hanna Bennison comeback efter skada.Anna Anvegård gjorde succé när hon debuterade för FC Rosengård och blev målskytt direkt i Malmöderbyt mot LB07.

Skånskan - 10 timmar sedan

Guide ska främja arbete utomhus

MALMÖ Ett bord, några stolar och ett parasoll. Mer behövs inte för att flytta ut arbetsplatsen och under måndagen invigdes flera tillfälliga utearbetsplatser på stadshusets innergård.Ett 50-tal anställda från Malmö stad har deltagit i forskningsprojektet StickUt och deras erfarenheter har nu resulterat i en guide med massor av tips och reflektioner.

Skånskan - 11 timmar sedan

Sex nyfödda barn smittades på SUS

MALMÖ Neonatalavdelningen på SUS i Malmö anmäler sig själv sedan sex nyfödda barn smittats med colibakterier. Smittvägarna har inte kunnat spåras och nu vidtas en rad hygieniska åtgärder på avdelningen för nyfödda barn.Det var i januari som det upptäcktes att sex nyfödda barn som vårdades på neonatalavdelningen på SUS i Malmö bar på E colibakterier.

Skånskan - 12 timmar sedan

Flera bilar i krock på E6

Trafik Flera personbilar, samt en lastbil är inblandade i en trafikolycka på E6.Enligt polisen har olyckan inträffat i norrgående körriktning i höjd med Löddeköpinge, E6 är nu avstängd.
Det är ännu oklart om någon skadats..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.