DI > Ekonomi

Saturday, 24 August, 06:17

DI - 13 aug 19 kl. 13:02

Risk för försening för First North-bolaget ISR – aktien fallerBioteknikbolaget ISR kommer nog inte kunna utvärdera de sista patienterna i sin fas IIa-studie, där hivinfekterade patienter som står på bromsmedicin (ART) kommer att behandlas med GnRH-agonist (ISR048), under det tredje kvartalet 2019 som tidigare kommunicerats..
Läs mer på DI
Läs mer om:
First North, ISR, IIa, ART, GnRH, Isr048

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Riskför , förseningför , First, North-bolaget, ISR, aktien, faller
PrivataAffärer - 18 dec 18 kl. 13:16

Hög risk för ras i nyintroduktioner

I ett allt sämre börsklimat efter toppnivåerna med all-time-high i början av oktober har nyintroduktioner med större företag på Stockholmsbörsen varit ytterligt få under de senaste månaderna. Men på de mindre börslistorna som First North, Spotlight och Nordic MTF har det fortsatt att komma ut en hel del bolag som sökt pengar från investerare för att kunna expandera sin verksamhet. I många fall rör det sig om så kallade förhoppningsbolag där intäkterna ännu är små och lönsamheten är svag.

PrivataAffärer - 29 mar 17 kl. 13:01

Notering: Cancerbolaget värt att teckna trots hög risk

Läkemedelsbolaget Isofol är på väg till First North. Om du tål hög risk är rådet att teckna, inte minst då flera ankarinvesterare visar stort förtroende för bolaget....

PrivataAffärer - 13 mar 18 kl. 12:37

Notering: Teckna Iconovo med hög risk

Iconovo ska noteras på First North och verkar som underleverantör av inhalatorer till läkemedelsindustrin. Trots en kort historik gör bolaget redan vinst i och med två större kundavtal. För den som tål hög risk är rådet att teckna....

PrivataAffärer - 24 jan 19 kl. 07:08

Tre heta köptips

Under 2018 meddelades det att e-handelsbolaget Qliro skulle delas upp i tre självständiga delar, vilket ännu inte har burit frukt sett till börsutvecklingen. Efter att ha sjunkit drygt 45 procent de senaste 12 månaderna ser nu Affärsvärlden i en så kallad summan-av-delarna-analys en tydlig uppsida för aktien. ”På nuvarande nivåer är det svårt att inte se mer potential än risk i Qliro.

Dagens PS - 19 aug 19 kl. 15:39

Börsplus: Nyemission en risk i Catena Media

Intäkterna faller nu kraftigt för marknadsföringsbolaget Catena Media. Det ser alltmer ut som en nödvändighet att USA blir så bra för bolaget som ledningen hoppas på för att en vändning ska bli av. Det skriver Börsplus i en analys på måndagen.

YLE - 24 apr 17 kl. 07:03

Flera politiker vill se hemligstämplad metrorapport - andra ser risk för "läckage"

Både i Esbo och i Helsingfors vill politikerna ta del av Västmetrobolagets hemligstämplade utredningsrapport. Koncernsektionens vice ordförande i Esbo, Jouni J. Särkijärvi (Saml), säger ändå att om sektionen får ta del av rapporten är risken stor att information läcker och det kan skada Esbo stad.

Dagens PS - 29 jan 18 kl. 12:27

Professor: Ikeas framtid hotad: ”Finns en risk”

Det befarar svenske ekonomiprofessorn Magnus Henrekson. Med Ingvar Kamprads bortgång riskerar Ikea att bli herrelöst, det vill säga stå utan ägare och frontfigur. Det befarar svenske ekonomiprofessorn Magnus Henrekson, expert inom entreprenörsskap vid Institutet för näringslivsforskning.

PrivataAffärer - 15 mar 19 kl. 12:38

Kontraktstillverkaren Hanza till börsens huvudlista

Bland de sedvanliga villkoren återfinns att ett prospekt godkänns och registreras av Finansinspektionen. Hanza har tidigare sagt att bolaget förbereder ett byte till börsens huvudlista under första halvåret 2019. Det sker ingen kapitalanskaffning eller emission av nya aktier i samband med listbytet.

PrivataAffärer - 27 maj 19 kl. 09:03

Rejält drag för Slitevind i premiären

I april meddelades att Slitevind hade beslutat att ansöka om att lista bolagets aktier på just First North. Aktien har tidigare handlats på Pepins där senaste betalkurs var 35 kronor den 20 maj. Ingen nyemission har gjorts i samband med First North-listningen.

VA - 04 apr 11 kl. 08:53

Fyra färska köptips

4 april Börsveckan rekommenderar köp för Active Biotech, Beijer Electronics, Elverket Vallentuna och SJR i det senaste numret. Avvakta är dock den dominerande hållningen denna vecka, bland annat avser detta Artimplant, Karolinska Development, Mekonomen, MQ och Nolato. Nolato vinstvarnade nyligen, vilket överraskade marknaden.

Fler nyheter från DI

DI - 6 timmar sedan

Bornold: Spänn fast säkerhetsbältet – det blir turbulent i höst

Under fredagen fördjupades handelskonflikten mellan USA och Kina avsevärt. Joakim Bornold, sparekonom på Söderberg & Partners varnar för att det blir en turbulent höst på börsen..

DI - 7 timmar sedan

Trumps hämnd: Höjer tullarna ytterligare

Donald Trump lovade under fredagen att svara på Kinas nya tullar. En timme efter att de amerikanska börserna stängt kom beskedet..

DI - 7 timmar sedan

Nu tar femte generationens tunnbindare över: ”Jag är extremt petig”

I början av 1900-talet fanns det tunnbindarföretag i var och varannan svensk stad.  Endast ett av dessa har överlevt. .

DI - 7 timmar sedan

Carney: Storbritanniens ekonomi är på väg att stagnera

Storbritanniens ekonomi är på väg att stagnera under nuvarande kvartal. Det sade Bank of Englands chef, Mark Carney i Jackson Hole på fredagen..

DI - 8 timmar sedan

Fastighetstoppen kvalar in bland största insynsköparna på börsen

Listan över de största insynsköpen från enskilda personer hittills i år toppas inte helt oväntat av H&M-ägaren Stefan Persson. .

DI - 8 timmar sedan

Swedbankchefer efterlyser grön finanspolitik

Finanspolitiken bör ändras för att underlätta satsningar på grön infrastruktur och en energiomställning från fossila bränslen, skriver två Swedbankchefer på Dagens Nyheters….

DI - 8 timmar sedan

Tung börssmäll på Wall Street efter nya tullhot

Investerarna på Wall Street drog öronen åt sig sedan Donald Trump lovat ett omedelbart svar på de nya kinesiska strafftullar på amerikanska varor som meddelades på fredagen..

DI - 8 timmar sedan

Mark Carney vill ersätta instabil dollar med virtuell valuta

Den brittiske centralbankschefen Mark Carney varnade på fredagen för den amerikanska dollarns ”destabiliserande roll” i världsekonomin vid ett föredrag på centralbankskonferensen….

DI - 9 timmar sedan

Recession hotar – nu krävs stöd: ”Driver inte längre global tillväxt”

HONGKONG. Handelskriget och nedgång i teknikexport har fått flera länder i Asien att tvärnita. Vissa hotas av recession..

DI - 9 timmar sedan

Trump beordrar budbolag att stoppa kinesiskt Fentanyl

I sin twittertirad tidigare på fredagen beordrade Donald Trump amerikanska transport- och budbolag att söka efter och stoppa införsel av substansen Fentanyl från Kina.  .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.