Dagensanalys.se > Ekonomi

Monday, 26 August, 00:51

Dagensanalys.se - 13 aug 19 kl. 12:40

Försäljningschefen på Klarna blir ny SverigechefJoakim Lundberg tillträder idag som Sverigechef på Klarna. “Vi kommer ytterligare skruva upp tempot i utvecklingen av vårt erbjudande för att fortsätta vara det självklara valet för alla som säljer på nätet eller planerar att börja göra det, och på att skapa de allra bästa kundupplevelserna”, säger Joakim Lundberg. Joakim Lundberg, fram till nu försäljningschef och med en lång bakgrund på Klarna, tillträder idag en ny roll som Sverigechef på företaget. Centralt i uppdraget är att fortsätta utveckla Klarnas erbjudande [. ] Inlägget Försäljningschefen på Klarna blir ny Sverigechef dök först upp på Dagensanalys.se..
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Klarna, Sverigechef, Lundberg, Joakim Lundberg, Klarnas, Försäljningschefen, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Försäljningschefen, Klarnablir ny , Sverigechef
Dagens Media - 10 jul 18 kl. 14:47

Nya topprekryteringar till Klarna – värvar Unibets Sverigechef

Klarna förstärker marknadsteamet med fem nya rekryteringar, däribland Unibets Sverigechef Mikael Bogg. "Jag fortsätter hävda att vi håller på att bygga den överlägset mest spännande marknadsavdelningen i regionen", säger David Sandström, marknadsdirektör..

Realtid - 13 aug 19 kl. 12:16

Ny Sverigechef på Klarna

Joakim Lundberg börjar idag sin nya tjänst som Sverigechef på fintechbolaget Klarna. "Klarnas position i Sverige är unik och stark, men det finns fortfarande hur mycket bra saker som helst som vi kan göra både för våra handlare och konsumenter", kommenterar Klarnas Nordenchef och globala produktchef, David Fock..

Realtid - 04 apr 13 kl. 17:26

Klarna tappar ännu en chef

Globala försäljningschefen blir vd för Babyshop..

Cornucopia - 31 dec 18 kl. 13:02

Överlever Klarna en lågkonjunktur?

Klarna har drabbats av storhetsvansinne och grundaren säger i en mediaintervju att man ska knäcka storbankerna, som inte kommer finnas kvar om fem år. Detta genom att härnäst ta över lönekontonischen och med det mycket av grunden för att vara kund till en bank. Frågan är dock hur Klarna kommer klara den kommande lågkonjunkturen - det är inte bara börsen som är lätt att tjäna pengar på när allt pekar uppåt - det är inte så att klarna är enormt lönsamma.

Cornucopia - 12 okt 18 kl. 11:29

Oklart kring Klarna och jakt

"Jag håller hårt på mina principer, och om de inte passar har jag andra." - Grucho MarxKlarna - känt för att ha som affärsidé att folk inte ska lyckas betala sina skulder - har tydligen etiska riktlinjer, som gör att småbutiker inte får använda tjänstens kortbetalningstjänst till att sälja lagliga vapen med licensgodkännande från polisen. En jakt- och fiskebutik har i dagarna blivit avstängda från tjänsten.

Dagensanalys.se - 20 nov 18 kl. 14:57

Klarna lanserar ny shoppingfeature i appen

Klarna har lanserat en shoppingwebbläsaren. Med den nya shoppingwebbläsaren får appanvändare möjligheten att handla på nätet och använda Klarnas betalningsmetoder var de vill. Den nya shoppingwebbläsaren i appen gör det möjligt att använda Klarna överallt, precis som med det tidigare lanserade Klarna-kortet, men denna gång med fokus på e-handel.

Cornucopia - 25 jun 15 kl. 18:52

Klarna Checkout kan användas för att verifiera tredje parts e-post

Klarnas betaltjänst Klarna Checkout kan missbrukas för att verifiera om en e-postadress verkligen tillhör en viss person. Om man anger personens e-postadress och postnummer i kassan till en onlinebutik får man upp personens kontaktuppgifter om vederbörande någon gång handlat hos Klarna.

Butiker anger att man behöver ange postnummer för att se leveransalternativ, men det handlar egentligen om att Klarna täppt till en säkerhetslucka.

Nerikes Allehanda - 26 feb 16 kl. 11:18

Försäljningschefen bedrog för miljoner

Försäljningschefen på bilfirman sålde bilar och tog emot pengar själv – över 1,7 miljoner kronor. Örebro tingsrätt dömde i dag mannen för grov förskingring, grovt bedrägeri och grov trolöshet mot huvudman..

Dagensanalys.se - 28 mar 18 kl. 09:29

Redgert och Dietz ska bli smoooth med Klarna

Klarna ingår ett unikt samarbete med podd-duon Daniel Redgert och Margaux Dietz. Partnerskapet innefattar framförallt ett långsiktigt sponsorskap i duons podcast “Redgert & Dietz” och blir det första av sitt slag som Klarna gör på den Nordiska marknaden. På Klarna arbetar vi kontinuerligt med att göra våra tjänster ännu enklare och smidigare att använda.

Dagensanalys.se - 07 aug 17 kl. 12:19

Klarna tar över alla digitala betalningar

Förra veckan skulle jag köpa ett par cykelglasögon från en Brittisk sajt. När jag väl skulle checka ut från kundvagnen fanns det lite olika betalningsalternativ: 1. Pay Pal, 2.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

PewDiePie passerar drömgränsen – 100 miljoner följare på Youtube

Över 100 miljoner följare har svenska Felix Kjellberg, mer känd som PewDiePie, på Youtube. Stort grattis från oss alla på Dagens Analys att du lyckades nå det omöjliga.  Det var idag som PewDiePie passerade drömgränsen som både han själv och hans fans kämpat för att nå.

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

Jätte inom e-sport tar över Stockholm

I augusti månad 2020 kommer världens största e-sporttävling arrangeras i Stockholm Ja, vi pratar om Dota 2 International. Samla teamet för här kan du marknadsföra både prylar och tjänster. Det är tionde gången som tävlingen hålls och prissumman kommer att locka spelare från alla världens hörn till Stockholm.

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

Comscore börjar sparka personal

Comscore har fått order från sin styrelse att göra sig av med personal. Åtta procent av organisationen ska nu få leta nya jobb. Omstruktureringen innebär att bolaget ska se över sin teknik, produkter och sälj.

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

När 5G dyker upp kommer video att explodera

Video är redan det hetaste formatet och enligt en studie kommer det att braka loss rejält så snart vi har 5G i våra mobiler och hem. Bakom studien finner vi IHS Markit som studerat hur vi alla kommer att agera när 5G lanseras. Hela 78 procent säger att deras videotittande kommer att öka, både i mobilen och i hemmet.

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

Instagram dubblar antalet annonser och fler ska det bli

Om du tycker att Instagram börjar tyngas ned av annonser har du inte fel. Appen har nämligen dubblat antalet och det ska bli ännu fler. Facebook måste dra in pengar för att blidka aktiemarknaden.

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

Här är första trailern från Disney+

Disney laddar upp för att konkurrera med Netflix, Youtube och alla andra streamingtjänster. Här är första trailern från Disney+. ”After the stories of Jango and Boba Fett, another warrior emerges in the Star Wars universe.

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

”Det betyder alltså att hemsidor i snitt ändrar 20 procent av innehållet varje dag”

Hur aktiv på nätet är egentligen din konkurrent? Hur mycket ändrar de på sin hemsida? Det var frågeställningar som Erik Ulrikson ville ta reda på och utvecklade verktyget Site Activity Index.

Dagensanalys.se - Igår: 07:49

Internetdagarna fyller 20 år

Under november månad arrangeras Internetdagarna för tjugonde året. Något som Internetstiftelsen vill fira. Om du inte ännu varit på Internetdagarna kan jag säga att det är en upplevelse för sanna internetnördar (som jag själv).

Dagensanalys.se - I förrgår: 13:46

Hashtaggen fyller 12 år idag

Ja må taggen leva, ja må taggen leva ut i minst 20 år till … för om 20 år är vi nog alldeles för VR för att använda taggar. Den första hashtaggen # dök up den 23 augusti 2007 då Chris Messina skrev på Twitter ”Hur känner ni inför att använda # för grupper? Som i #barcamp”.

Dagensanalys.se - I förrgår: 13:40

5 skäl publicister bör se fram emot IAB:s nya ramverk

Stephen Byrne från SpotX lyfter fem fördelar som IAB:s uppdaterade ramverk TCF 2.0 har för branschens publicister.  För drygt ett år sedan trädde GDPR direktivet i kraft och med det lanseringen av IABs ramverk Transparency and Consent Framework (TCF) v1.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.