Dagensanalys.se > Ekonomi

Saturday, 24 August, 10:59

Dagensanalys.se - 13 aug 19 kl. 12:35

” Jag kan mycket om mediebranschen och vet vilken omställning som krävs”Morten Jacobsen, Chief Technology Officer för Schibsted News Media, lämnar i höst koncernen. Det är både konstigt och vemodigt att lämna en arbetsplats efter så många år. Schibsted var mitt allra första jobb. Jag har haft tur som har fått jobba med alla begåvade människor här, som hela tiden har gett mig nya möjligheter och utmaningar att sträva efter, säger han. I dag är Schibsted i en ny fas, med ny struktur och organisation, och Morten Jacobsen bedömer att det [. ] Inlägget ” Jag kan mycket om mediebranschen och vet vilken omställning som krävs” dök först upp på Dagensanalys.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Jacobsen, Technology Officer, Schibsted News Media, Schibsted, Morten Jacobsen, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jag kan mycket om mediebranschenoch , vetvilken , omställning som krävs
Supermiljöbloggen - 23 jul 15 kl. 09:25

”Lokal solelstatistik skulle ge en effektivare omställning”

Ingen vet exakt hur många solcellsanläggningar som finns i Sverige eller vart de finns. Denna bristfälliga statistik behöver åtgärdas, menar Frederic Telander, vd SolTech Energy, och Johan Lindahl, doktorand solceller, Uppsala Universitet. Intresset för solel växer snabbt, men står ändå bara för 0,06 procent av Sveriges totala elkonsumtion.

Supermiljöbloggen - 04 nov 18 kl. 19:05

Recension: Omställning är viljan att skapa ett nytt samhälle

I den nya antologin Omställningsrörelsen: globala utmaningar, lokala lösningar vill nätverket Omställningsnätverket visa på bredden och mångfalden inom miljörörelsen. Vår kulturredaktör har läst boken, och ser en samling inspirerande berättelser som ibland är svåra att få grepp om. Omställning som koncept har länge funnits inom miljörörelsen.

BT - 02 sep 14 kl. 17:11

Grön omställning för landsbygden

Replik. Svar till Alexander Andersson (C), bt.se 1/9.

Computer Sweden - 12 maj 14 kl. 11:16

IBM-chefens vädjan: "Omställning tar tid"


Efter tapp i både försäljning och vinst talar nu vd:n Virginia Rometty ut om den omställning som krävs för företaget.

.

GöteborgsPosten - 02 maj 17 kl. 13:13

En historisk omställning av postmarknaden

Antalet brev har mer än halverats sedan år 2000. I stället skickar vi paket som aldrig förr. En historisk omställning som ställer nya krav på posthanteringen..

Cornucopia - 05 apr 15 kl. 11:36

Miljöpartiet - avveckling istället för omställning

Som förutspått innebär Miljöpartiets inträde i regeringen dödsstöten för svenskt jordbruk och svensk landsbygd. Det senaste påfundet är höjningen av bensin- och dieselskatten, som dessutom nu automatiskt ska fortsätta höjas 2% snabbare än inflationen för all framtid.
Till en början är det naturligtvis nödvändigt att få upp priset på bensin och diesel, för att tvinga fram en nödvändig omställning på grund av peak oil.

BT - 24 mar 14 kl. 07:54

Miljö och omställning i fokus på årets framtidsvecka i Borås

Nästa vecka handlar om miljö och omställning. Framtidsveckan arrangeras med ett 30-tal programpunkter i Sjuhärad. En av programpunkterna, Weronika Rehnbys föredrag om miljömärkta kläder, kan man läsa om här intill.

Supermiljöbloggen - 27 feb 15 kl. 11:52

Wetterstrand med i Regeringens nya expertgrupp för grön omställning

Att Sverige ska bli ledande inom grön omställning och hållbar tillväxt är något som regeringen med framtidsminister Kristina Persson i spetsen vill satsa på de kommande åren. En expertgrupp ska nu tillsättas med bland annat tidigare språkröret Maria Wetterstrand (MP).  Miljöpartiets tidigare språkrör Maria Wetterstrand får ordförandeposten i en ny expertgrupp som regeringen tillsätter för att leda Sverige mot grön omställning och hållbar tillväxt, en post som hon delar med Jonas Karlsson, kanslichef på kommunalrådskansliet i Örebro.

Expressen - 12 feb 15 kl. 06:28

Pias kravbild: "Vet jag uppfattas som tjatig"

EERIKKILÄ. Här skriver Pia Sundhage för SPORT-Expressen ner de punkter som kan betyda VM-succé i sommar. "Kompakt", "Återvinning" och "Omställning", står det bland annat på det vita arket.

Kristianstadsbladet - 19 nov 12 kl. 06:30

Omställning pågår

Kb anser: Anders Borg flaggar för ändringar i a-kassan men det räcker inte för att lösa problemen.
I lördags kom finansminister Anders Borg med beskedet att regeringen är beredd att slopa de differentierade avgifterna i a-kassan som innebär att yrken med hög arbetslöshet har högre avgifter. Borgs besked mottogs väl av LO som är en av de stora motparterna i sammanhanget.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

Internetdagarna fyller 20 år

Under november månad arrangeras Internetdagarna för tjugonde året. Något som Internetstiftelsen vill fira. Om du inte ännu varit på Internetdagarna kan jag säga att det är en upplevelse för sanna internetnördar (som jag själv).

Dagensanalys.se - 21 timmar sedan

Hashtaggen fyller 12 år idag

Ja må taggen leva, ja må taggen leva ut i minst 20 år till … för om 20 år är vi nog alldeles för VR för att använda taggar. Den första hashtaggen # dök up den 23 augusti 2007 då Chris Messina skrev på Twitter ”Hur känner ni inför att använda # för grupper? Som i #barcamp”.

Dagensanalys.se - 21 timmar sedan

5 skäl publicister bör se fram emot IAB:s nya ramverk

Stephen Byrne från SpotX lyfter fem fördelar som IAB:s uppdaterade ramverk TCF 2.0 har för branschens publicister.  För drygt ett år sedan trädde GDPR direktivet i kraft och med det lanseringen av IABs ramverk Transparency and Consent Framework (TCF) v1.

Dagensanalys.se - 21 timmar sedan

Här skojar de friskt med digital marknadsföring

Amerikanska företaget Catalina gör narr av sig själva när de skojar med digital marknadsföring. Men är vi väl så här nördiga, eller? Här kan du spana in klippen: Inlägget Här skojar de friskt med digital marknadsföring dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - 21 timmar sedan

Nu vill Google gå runt kakorna och fånga in annonsörerna

Varning! Varning! Om du mäter din webbtrafik med kakor är du på sista andetaget för allt fler webbläsare blockerar mätningen.

Dagensanalys.se - 21 timmar sedan

Simone Westerberg utsedd till CEO för IPG Mediabrands

Nu är det klart att Simone Westerberg tar rollen som CEO för IPG Mediabrands i Sverige. Simone kommer senaste från GroupM där hon var COO de senaste tre åren. Simone Westerberg som tillträdande CEO för hela gruppen, passade oss och våra behov baserat på hennes unika erfarenhet av att etablera verksamheter baserat på att attrahera nya kunder, samt att utveckla affärer, kompetenser och tjänsteområden.

Dagensanalys.se - Igår: 09:57

Krävs mer än data för att förbättra kundupplevelsen

En ny studie visar att när marknadsförare har extra pengar att investera, så väljer 32 procent att lägga dem på data, analys och teknologi. Men det krävs mer än data för att leverera en personlig kundupplevelse. Merkle har nyligen släppt rapporten The Customer Engagement Report Q3 2019 som har fokus på CRM.

Dagensanalys.se - Igår: 16:01

Ännu en satsning som förenar den digitala världen med IRL

Bublar Group, ett bolag inom AR/VR/XR-teknologi, har ingått samarbetsavtal med Google Maps Platform i utvecklingen av det platsbaserade mobilspelet Hello Kitty AR Kawaii World. Spelindustrin står inför en spännande utveckling. Smarta mobiltelefoner, big data och maskininlärning har tagit kartor från platta 2D-bilder till fantasifulla och levande 3D-modeller av världen.

Dagensanalys.se - Igår: 15:30

Flowbox får Visma som kund

Startupbolaget Flowbox hjälper e-handelsföretag att använda sina kunders social media-innehåll i sin marknadsföring och försäljning har fått Visma som kund. Flowbox, som grundades 2016, har idag 285 kunder i åtta länder. Bland svenska kunderna finns NA-KD, Ideal of Sweden, Hermine Hold, Footway, Gina Tricot och Indiska.

Dagensanalys.se - Igår: 15:15

Closer tar över Forza Footballs försäljning

Appen Forza Football anlitar Closer för att öka försäljningen av annonsytor. Initialt kommer Closer ansvara för den nationella försäljningen i Sverige. Med det nya avtalet växer Closer geografiskt och är nu verksamma i Göteborg, Stockholm och Skåneregionen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.