Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Monday, 19 August, 15:57

Trelleborgs Allehanda - 13 aug 19 kl. 12:30

Utpressning: Ville ha pengar från ung man och hans föräldrarTvå män i 20-årsåldern är polisanmälda misstänkta för att ha försökt utpressa en man och hans föräldrar..
Läs mer på Trelleborgs Allehanda

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: UtpressningVille ha , pengarfrån , ungman och hans , föräldrar
Dalarnas tidningar - 14 nov 17 kl. 18:16

Fängelse väntar för utpressningsförsök – sonen pressade sina föräldrar på 150 000 kronor

En man från Gagnefs kommun har dömts till åtta månaders fängelse för försök till utpressning mot sina föräldrar. Mannen har hotat och pressat sina föräldrar på pengar under flera månaders tid. Själv förnekar mannen brott..

DalaDemokraten - 14 nov 17 kl. 18:16

Fängelse väntar för utpressningsförsök – sonen pressade sina föräldrar på 150 000 kronor

En man från Gagnefs kommun har dömts till åtta månaders fängelse för försök till utpressning mot sina föräldrar. Mannen har hotat och pressat sina föräldrar på pengar under flera månaders tid. Själv förnekar mannen brott..

Dalarnas tidningar - 16 dec 15 kl. 16:25

Nya riktlinjer ger mer pengar till föräldrar med försörjningsstöd

Regeringen har beslutat om en riksnorm för försörjningsstöd och nu har socialnämnden i Säters kommun fastställt dessa riktlinjer. Beslutet gäller från och med årsskiftet..

Corren - 17 jan 17 kl. 17:01

Platen krävs på pengar av föräldrar

Barnens foto utnyttjades i reklam för bostadsstiftelsen Platen..

Skånskan - 30 jul 18 kl. 12:49

Tjugotal fall av utpressning

MALMÖ Ännu fler personer har utsatts för utpressning via mejl.
Totalt har nu ett 20-tal fall polisanmälts i Malmö.
En okänd person hotar med att avslöja offrens ”porrvanor” om de inte betalar pengar.

YLE - 20 okt 16 kl. 17:06

Nu vänder trenden: Dagens unga får det sämre ställt än sina föräldrar

Levnadsstandarden bland unga finländare rasar. Inkomsterna sjunker och behovet av utkomststöd ökar. Bland annat det visar statistik från den nationella service-och intresseorganisationen Finlands Ungdomssamarbete Allianssi rf.

YLE - 10 okt 16 kl. 05:23

Föräldrar och tränare missnöjda med Wasa Fotboll Akademi

Wasa Fotboll Akademi, lät enligt både tränare och föräldrar som ett bra projekt när det startade för ett drygt år sedan. I dag väcker projektet missnöje bland en del föräldrar som inte ser några fördelar med satsningen på juniorfotboll. Yle Österbotten har talat med tio av varandra oberoende källor - föräldrar och tränare i olika lag i olika delar av Vasatrakten.

BT - 15 mar 13 kl. 15:26

Pressas på pengar för porrsurfning

Uthängda och pressade på pengar. Drygt tusen personer som beskylls för porrsurfning på nätet har anmält ett Blekingeföretags metoder. ?

Ekonomistas - 18 okt 13 kl. 13:18

Är tid pengar i förskolan?

Förmodligen är det få länder i världen där direktörer, regeringstjänstemän och forskare i nationalekonomi hjälper till att städa och måla om på sina barns förskola. I Sverige sker dock detta i förskolor som drivs som föräldrakooperativ. Tanken med föräldrakooperativ är att spara pengar genom att en del enklare sysslor sköts av föräldrarna och i stället använda pengarna för att anställda mer och/eller bättre utbildad personal.

HBL - 10 apr 13 kl. 06:00

Svenska kulturfonden delar ut pengar

De regionala fonderna, Nylands svenska kulturfond, Åbolands svenska kulturfond (inkluderar Åland), Österbottens svenska kulturfond och Svenska Österbottens kulturfond, delar i år ut 3,4 miljoner euro i understöd till lokala och regionala aktörer. Nyland svenska kulturfond delar ut 1,4 miljoner euro. Samtidigt delar man  också ut fyra olika regionala priser.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 30 minuter sedan

Skåne förlorar ett sjukhus på Robin Hood-skatten

Nära 300 miljoner kronor. Eller lika mycket som det kostar att driva Landskrona sjukhus. Så mycket kostar det nya utjämningssystemet för Region Skåne..

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Stöld: Turist blev av med dyrbar kamerautrustning

En tysk turist ställde bilen på parkeringen bakom Rådhuset. Efter en runda på stan kom hon tillbaka till bilen som då hade haft inbrott. Två kameror värda 100 000 kronor hade stulits..

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Utsläppet ombord på Peter Pan ska utredas av MSB

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB, ska utreda incidenten med den läckande tankbilen ombord på TT-lines Peter Pan i fredags morse. Såväl Trelleborgs hamn som TT-Line och transportföretaget som körde tankbilen ska skicka in sina rapporter inom 30 dagar..

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Kolla in djurens egna selfies – på ekodukten över E65

I slutet av april invigdes Sveriges största ekodukt, djurens egen bro över E65, under högtidliga former. Och djuren valde direkt att ta den nya säkrare vägen över motorvägen. Några stannade också till för att ta en selfie..

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Man blev rånad två gånger – slagen och bestulen

Två yngre män åtalas nu misstänkta för att ha rånat en man två gånger i Trelleborg inom loppet av ett par dagar. Bland annat stal man hans moped. .

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Brott: Skola beskjuten – många rutor skadade

Totalt 18 fönsterrutor har förstörts på Sandeplanskolan i Höllviken efter att någon okänd gärningsperson har skjutit på dem. Vilken typ av vapen det handlar om är oklart..

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Ingen rekrytering av ny räddningschef i gång

Efter att Kent Naterman lämnade sitt uppdrag har Magnus Strid tagit över som tillförordnad räddningschef. Kommunen ska nu besluta om den framtida organisationen kring räddningstjänsten. ”Vi ska diskutera på det politiska planet om vi ska ha en förvaltningschef, eller en räddningschef som ingår i förvaltningen”, säger kommundirektören Fredrik Geijer..

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Brott: Fick felswishade pengar – misstänker bedrägeriförsök

En kvinna fick 550 kronor swishade till sitt konto från en okänd person. När hon skulle swisha tillbaka dem upptäckte hon att någon samtidigt försökte få tillgång till hennes bankkonto..

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

JUST NU: Larm om gasutsläpp

Enligt tidiga uppgifter har det uppstått en gasläcka i Höllviken sedan en kabel grävts av. .

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Skörden bättre än väntat i år

Det blir tillräckligt med foder för djurbönderna i år. Skörden av spannmål och vall är bättre än väntat, vilket i sig lett till låga priser. Det gör att bönderna får rådet att vänta med att sälja..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.