UNT > Inrikes

Thursday, 22 August, 10:55

UNT - 13 aug 19 kl. 12:08

Sköt sig själv på parkering – begärs häktadVid lunchtid i lördags kom det larm om skottlossning på en parkering utanför gallerian Rosengård centrum i Malmö..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Rosengård, Malmö

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skötsig själv på , parkering, begärs, häktad
UNT - 10 sep 13 kl. 16:31

Pojke begärs häktad för våldtäkter

En 17-årig pojke har gripits och begärts häktad för två grova våldtäkter nattetid i Västsverige sommaren 2012. Den första ägde rum på en parkering i Kungsbacka, den andra på en bro över en kanal i Göteborg.(TT).

BT - 10 sep 13 kl. 16:35

Pojke begärs häktad för våldtäkter

En 17-årig pojke har gripits och begärts häktad misstänkt för två grova våldtäkter i Västsverige förra sommaren. Den första ägde rum på en parkering i Kungsbacka, natten till en lördag i juli. Den andra skedde på en bro över en kanal i centrala Göteborg natten därefter.

Kristianstadsbladet - 10 sep 13 kl. 16:31

Pojke begärs häktad för våldtäkter


En 17-årig pojke har gripits och begärts häktad misstänkt för två grova våldtäkter i Västsverige förra sommaren.Den första ägde rum på en parkering i Kungsbacka, natten till en lördag i juli. Den andra skedde på en bro över en kanal i centrala Göteborg natten därefter.

Helsingborgs Dagblad - 10 sep 13 kl. 16:41

Pojke begärs häktad för våldtäkter

En 17-årig pojke har gripits och begärts häktad misstänkt för två grova våldtäkter i Västsverige förra sommaren. Den första ägde rum på en parkering i Kungsbacka, natten till en lördag i juli. Den andra skedde på en bro över en kanal i centrala Göteborg natten därefter.

BT - 01 aug 13 kl. 11:52

Ung man begärs häktad i sin frånvaro för Teliarånet

Rånet mot Teliabutiken på Allégatan kan vara på väg att klaras upp. En man i 20-årsåldern begärs nu häktad i sin frånvaro och hans id-kort påträffades när polis med hund spanade efter rånarna som flydde till skogs.
?

Dagens PS - 23 okt 17 kl. 10:54

Ännu en Allra-topp begärs häktad

Åklagaren lämnade in begäran till tingsrätten på söndagen. Dagens Industri berättar att det handlar om vd:n för det skandalomsusade pensionsbolagets dotterbolag i Dubai, Evran Mersin, som åklagaren nu vill frihetsberöva. Enligt misstankarna har Allra-bolaget i Dubai ”mjölkat Allras sparare på pengar”, vinsterna ska sedan ha skickats till Allra.

BT - 17 okt 12 kl. 13:12

Skjutne boråsaren begärs häktad för mordförsök

Den 19-årige boråsare som blev skjuten i Karlstad begärs häktad för försök till mord och grovt vapenbrott. Sedan tidigare är andra boråsare häktade och polisen tror att de har koppling till en ny gruppering i Borås som förknippas med hårda metoder. ?

BT - 23 maj 13 kl. 16:07

Man begärs häktad för smuggling och langning av alkohol i Borås

En man som misstänks ha smugglat alkohol från Tyskland och sålt i Västsverige begärs häktad i Borås. Mannen, som är 65 år och bor i Göteborg, greps när han var på väg hem efter en inköpsresa i Tyskland. En 47-årig kvinna anhölls också, men hon kommer inte att begäras häktad.

BT - 27 jan 14 kl. 10:34

Misstänkt paketman begärs häktad

En 29-årig man som i helgen anhölls och delgavs misstanke om olaga hot i samband med att ett paket lämnades på kvällstidningen GT:s redaktion i Göteborg kommer att begäras häktad misstänkt för brott mot medborgerlig frihet, skriver polisen på sin hemsida. Händelsen i torsdags ledde till att Kungstorget spärrades av och fastigheten där redaktionen ligger utrymdes. Polisens bombtekniker sköt sönder paketet, som dock inte innehöll något explosivt.

Kristianstadsbladet - 21 jun 14 kl. 17:16

Kvinna begärd häktad för mord


Den kvinna i 25-årsåldern som misstänks för mordet på en kvinna utanför Kumla tidigare i veckan har begärts häktad, på sannolika skäl misstänkt för mord. Häktningsförhandlingen hålls på söndagseftermiddagen.En jämnårig man har också begärts häktad.

Fler nyheter från UNT

UNT - 30 minuter sedan

Säpo varnar för ökat högerextremt våld

Säkerhetspolisen går nu ut med en varning för ökat högerextremt våld..

UNT - 1 timme sedan

Säpo varnar för mer högerextremt våld

Säkerhetspolisen går nu ut med en varning för mer högerextremt våld..

UNT - 1 timme sedan

Tusentals undersköterskor i protest

Runt om i landet protesterar tusentals undersköterskor i dag för att få mer personal och bättre arbetsvillkor i äldreomsorgen..

UNT - 1 timme sedan

Nya guldgubbar hittade i Blekinge

Tre nya så kallade guldgubbar, från järnåldern, har hittats i Västra Vång i Blekinge, rapporterar P4 Blekinge..

UNT - 2 timmar sedan

Man allvarligt skadad vid krock med hus

En man i 40-årsåldern är allvarligt skadad efter en trafikolycka i Horn i Kinda kommun, rapporterar SVT Nyheter Östergötland..

UNT - 2 timmar sedan

Man skottskadad i Uppsala

En skottskadad man i 25-årsåldern hittades i Gottsunda i Uppsala på onsdagskvällen..

UNT - 4 timmar sedan

Nu ska hovrätten pröva åtal mot barnläkaren

En 30-årig läkare dömdes i våras till tio års fängelse för grova våldtäkter och sexuella övergrepp mot ett 50-tal barn som utsatts på hans olika arbetsplatser..

UNT - 4 timmar sedan

Snabbare information när mediciner tar slut

Tillfällig brist på viktiga mediciner är ett växande problem..

UNT - 5 timmar sedan

Blindtarmskirurgi kopplas till depressionsrisk

Unga med bortopererad blindtarm ser ut att löpa en ökad risk för psykiatriska diagnoser senare i livet..

UNT - 6 timmar sedan

Polis skadades när rånare greps

En polis i Norrtälje skadades i samband med att en misstänkt rånare skulle gripas..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.