Realtid > Ekonomi

Tuesday, 20 August, 11:30

Realtid - 13 aug 19 kl. 12:16

Ny Sverigechef på KlarnaJoakim Lundberg börjar idag sin nya tjänst som Sverigechef på fintechbolaget Klarna. "Klarnas position i Sverige är unik och stark, men det finns fortfarande hur mycket bra saker som helst som vi kan göra både för våra handlare och konsumenter", kommenterar Klarnas Nordenchef och globala produktchef, David Fock..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Sverigechef, Klarna, Lundberg, Sverige, Klarnas Nordenchef, Fock

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny Sverigechef, Klarna
Dagensanalys.se - 13 aug 19 kl. 12:40

Försäljningschefen på Klarna blir ny Sverigechef

Joakim Lundberg tillträder idag som Sverigechef på Klarna. “Vi kommer ytterligare skruva upp tempot i utvecklingen av vårt erbjudande för att fortsätta vara det självklara valet för alla som säljer på nätet eller planerar att börja göra det, och på att skapa de allra bästa kundupplevelserna”, säger Joakim Lundberg. Joakim Lundberg, fram till nu försäljningschef och med en lång bakgrund på Klarna, tillträder idag en ny roll som Sverigechef på företaget.

Dagens Media - 10 jul 18 kl. 14:47

Nya topprekryteringar till Klarna – värvar Unibets Sverigechef

Klarna förstärker marknadsteamet med fem nya rekryteringar, däribland Unibets Sverigechef Mikael Bogg. "Jag fortsätter hävda att vi håller på att bygga den överlägset mest spännande marknadsavdelningen i regionen", säger David Sandström, marknadsdirektör..

Cornucopia - 12 okt 18 kl. 11:29

Oklart kring Klarna och jakt

"Jag håller hårt på mina principer, och om de inte passar har jag andra." - Grucho MarxKlarna - känt för att ha som affärsidé att folk inte ska lyckas betala sina skulder - har tydligen etiska riktlinjer, som gör att småbutiker inte får använda tjänstens kortbetalningstjänst till att sälja lagliga vapen med licensgodkännande från polisen. En jakt- och fiskebutik har i dagarna blivit avstängda från tjänsten.

Dagensanalys.se - 20 nov 18 kl. 14:57

Klarna lanserar ny shoppingfeature i appen

Klarna har lanserat en shoppingwebbläsaren. Med den nya shoppingwebbläsaren får appanvändare möjligheten att handla på nätet och använda Klarnas betalningsmetoder var de vill. Den nya shoppingwebbläsaren i appen gör det möjligt att använda Klarna överallt, precis som med det tidigare lanserade Klarna-kortet, men denna gång med fokus på e-handel.

Cornucopia - 31 dec 18 kl. 13:02

Överlever Klarna en lågkonjunktur?

Klarna har drabbats av storhetsvansinne och grundaren säger i en mediaintervju att man ska knäcka storbankerna, som inte kommer finnas kvar om fem år. Detta genom att härnäst ta över lönekontonischen och med det mycket av grunden för att vara kund till en bank. Frågan är dock hur Klarna kommer klara den kommande lågkonjunkturen - det är inte bara börsen som är lätt att tjäna pengar på när allt pekar uppåt - det är inte så att klarna är enormt lönsamma.

Cornucopia - 25 jun 15 kl. 18:52

Klarna Checkout kan användas för att verifiera tredje parts e-post

Klarnas betaltjänst Klarna Checkout kan missbrukas för att verifiera om en e-postadress verkligen tillhör en viss person. Om man anger personens e-postadress och postnummer i kassan till en onlinebutik får man upp personens kontaktuppgifter om vederbörande någon gång handlat hos Klarna.

Butiker anger att man behöver ange postnummer för att se leveransalternativ, men det handlar egentligen om att Klarna täppt till en säkerhetslucka.

Dagensanalys.se - 28 mar 18 kl. 09:29

Redgert och Dietz ska bli smoooth med Klarna

Klarna ingår ett unikt samarbete med podd-duon Daniel Redgert och Margaux Dietz. Partnerskapet innefattar framförallt ett långsiktigt sponsorskap i duons podcast “Redgert & Dietz” och blir det första av sitt slag som Klarna gör på den Nordiska marknaden. På Klarna arbetar vi kontinuerligt med att göra våra tjänster ännu enklare och smidigare att använda.

Dagensanalys.se - 07 aug 17 kl. 12:19

Klarna tar över alla digitala betalningar

Förra veckan skulle jag köpa ett par cykelglasögon från en Brittisk sajt. När jag väl skulle checka ut från kundvagnen fanns det lite olika betalningsalternativ: 1. Pay Pal, 2.

Dagens PS - 16 jan 18 kl. 07:16

Klarna uppges vara på väg till börsen

Det svenska fintechbolaget Klarna uppges vara på väg mot börsen, enligt SvD. Även en källa till Breakit bekräftar samma uppgifter. SvD:s källor uppges samtidigt avslöja att Klarna är på parallell jakt efter en industriell köpare, vilket till exempel skulle kunna vara en bank.

News55 - 12 apr 17 kl. 14:21

Anmälningar om id-kapning – Klarna ställs till svars

De många klagomål som har inkommit till Datainspektionen gällande företaget Klarna handlar om att privatpersoner har fått sina mejladresser och identiteter kapade. Något som har lett till att okända personerna fakturor från inköp via betalningslösningsföretaget Klarna har skickats till fel adress. Personuppgifterna är synliga för vem som helst  En av de som har anmält företaget påstår att företaget kopplar personuppgifter till mejladresser så att uppgifterna blir synliga för vem som helst som fyller i rätt adress vid en betalning via Klarna.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - just nu

”Vi tror ändå på bolaget”

Efter Catena Medias kraftiga aktieras under gårdagen sitter storägaren Investmentbolaget Öresunds vd Nicklas Paulsson ändå lugnt i båten. ”På sikt kommer man återhämta sig”, säger han och hänvisar till Catena Medias satsningar i USA. Nicklas Paulsson kommenterar även försäljningen i Svolder..

Realtid - 1 timme sedan

Avanza Bank ökar vinsten 

UPPDATERAD Avanza Bank ökar rörelsevinsten med 7 procent till 138 miljoner kronor under det första halvåret jämfört med motsvarande period förra året och ökar sin marknadsandel på den svenska sparmarknaden. .

Realtid - 45 minuter sedan

Eir Försäkring får koncession av FI

Skadeförsäkringsbolaget Eir Försäkring har fått koncession av Finansinspektionen..

Realtid - 1 timme sedan

Avanza ökar vinsten 

Avanza Bank ökar rörelsevinsten med 7 procent till 138 miljoner kronor under det första halvåret jämfört med motsvarande period förra året och ökar sin marknadsandel på den svenska sparmarknaden. .

Realtid - 2 timmar sedan

Jyske Bank öppnar för avgift på inlåningskonton

Jyske Bank öppnar för att ta betalt för inlåningskonton som överstiger 7,5 miljoner danska kronor, skriver den danska banken i sin delårsrapport för det andra kvartalet..

Realtid - 2 timmar sedan

”Vi står inför en avmattning”

Latours vd Jan Svensson presenterar ännu ett rekordkvartal för investmentbolagets industrirörelse, samtidigt ser han tydligt att ”vi står inför en avmattning”..

Realtid - 3 timmar sedan

Trustly får ny marknadschef

Det är Louise Nylén, vice vd  från LeoVegas, som ska styra upp fintech-bolagets marknadsavdelning. .

Realtid - 3 timmar sedan

Nordea äger aktier i kritiserat fängelsebolag

Nordea äger aktier i omstritt fängelsebolag, Ny vd för Vasakronan, Ny chefsjurist för FI och Håkan Roos ökar i Lendify. Detta är några av rubrikerna i tisdagsmorgonens nyhetssvep..

Realtid - 4 timmar sedan

"2018 var ett rekordår för oss"

Advokatbyrån Vinges omsättningen ökade nästan 11 procent under 2018 – från 1,1 till 1,2 miljarder kronor. “Vi måste hela tiden tänka nytt, prova nya lösningar – annars är det lätt att bli irrelevant och omsprungen” säger Vinges vd, Maria-Pia Hope till Realtid. .

Realtid - 5 timmar sedan

Strategisk kommunikation avgörande för att driva börsvärde

Många bolag prioriterar ned sitt kommunikationsarbete samtidigt som data visar att den strategiska kommunikationen påtagligt påverkar företagets börsvärde, skriver idag H&H Groups Anna Grönlund Krantz och Martin Petersson på Realtids debattsida..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.