Sydöstran > Nyheter

Saturday, 24 August, 09:26

Sydöstran - 13 aug 19 kl. 11:41

Tidningsbud ett av offren på JH DahlsgatanDet var ett tidningsbud som skadades i det misstänkta våldsbrottet på JH Dahlsgatan på måndagen. Mycket tyder på att budet hölls fången av gärningsmannen..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
JH Dahlsgatan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tidningsbudett av , offrenpå JH , Dahlsgatan
Kristianstadsbladet - 13 aug 19 kl. 11:41

Tidningsbud ett av offren på JH Dahlsgatan

Det var ett tidningsbud som skadades i det misstänkta våldsbrottet på JH Dahlsgatan på måndagen. Mycket tyder på att budet hölls fången av gärningsmannen..

Blekinge Läns tidning - 13 aug 19 kl. 11:41

Tidningsbud ett av offren på JH Dahlsgatan

Det var ett tidningsbud som skadades i det misstänkta våldsbrottet på JH Dahlsgatan på måndagen. Mycket tyder på att budet hölls fången av gärningsmannen..

Kristianstadsbladet - 17 jul 12 kl. 07:15

Tidningsbud blev hotad och slagen

Vid klockan 03.45 natten till tisdagen försökte två män råna ett tidningsbud på J H Dahlsgatan i Kristianstad.
Genom hot och slag försökte de få tidningsbudet att lämna ifrån sig sin plånbok och mobiltelefon.

BT - 13 jun 12 kl. 06:41

Dömda för överfall mot tidningsbud misstänks för nytt dåd

Fyra pojkar i 15-årsåldern har suttit anhållna för grov misshandel på Stora torget.
Två av dem dömdes nyligen till ungdomsvård för ett brutalt överfall på ett tidningsbud och då tvivlade rätten på att socialtjänstens planerade insatser var tillräckliga. Polisen söker nu vittnen till misshandeln på Stora torget, vid midnatt mot fredag förra veckan.

BT - 10 jan 11 kl. 16:24

Vädret problematiskt för tidningsbud

Elva tidningsbud körde av vägen och flera har sagt upp sig efter att ha blivit utskällda av arga prenumeranter som inte fick BT i söndags och i dag. ? Det har varit stora problem i hela regionen och främst på landsbygden.

Västerbottens Folkblad - 01 jul 11 kl. 07:49

Två män misshandlade tidningsbud

SKELLEFTEÅ Halv fem i natt misshandade två personer ett tidningsbud på Skeppargatan. SKELLEFTEÅ Halv fem i natt misshandade två personer ett tidningsbud på Skeppargatan. Gärningsmännen är kända av polisen men inte gripna i nuläget.

Nyheter 24 - 28 jul 11 kl. 10:21

Sveriges farligaste gata? - Tidningsbud attackerades


Ett tidningsbud överfölls och misshandlades i det andra mordförsöket på tre dagar. VÄSTERÅS. Strax före klockan fyra tidigt på torsdagsmorgonen attackerades ett tidningsbud av två okända gärningsmän.

BT - 27 dec 11 kl. 07:30

Attackerade tidningsbud med stenar

Två ungdomar i 15-årsåldern kastade stenar mot ett tidningsbud som fick svåra ansiktsskador. Strax efteråt hotade samma personer en väktare. Den första händelsen inträffade vid 5-tiden, på Bergdalen.

Vimmerby Tidning - 29 jan 13 kl. 08:35

Farligt liv som tidningsbud

Livet som tidningsbud kan vara tufft. Enligt Arbetsmiljöverket löper tidningsbud sju gånger högre risk att halka än genomsnittsbranschen.
Per Winqvist delar ut tidningar i Västervik och han halkar ofta när han jobbar.

SmålandsPosten - 22 okt 14 kl. 06:19

Tidningsbud hotades

Tidigt på onsdagsmorgonen hotades ett tidningsbud under sin runda. Tidigt på onsdagsmorgonen hotades ett tidningsbud under sin runda.
Det var vid 05-tiden på onsdagsmorgonen som tidningsbudet kom körandes på Sven Bealters väg då han plötsligt såg en man stå framför bilen ytterligare två män stod vid sidan om bilen och minst en av de tre männen skall ha haft en kniv som de höll upp framför tidningsbudet.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 4 minuter sedan

Överfulla lager oroar diamantbranschen

Kan man någonsin få för mycket diamanter? Ja, det tycker i alla fall diamantbranschen som nu tampas med överskott på rådiamanter och en ökad produktion av syntetiska stenar..

Sydöstran - 3 minuter sedan

Vårdcentral kritiseras efter självmord

Sydöstran - 10 minuter sedan

Anställd vid gränspolisen: Det är öppna dörrar

Tjänstemän inom gränspolisen beskriver sin arbetsplats som kaotisk. I vintras riktade EU stark kritik mot den svenska gränskontrollen, men många problem kvarstår. Bland annat saknar högt uppsatta polischefer relevant utbildning..

Sydöstran - 30 minuter sedan

Parasiter slår artrekord

Skalbaggarna har alltid trotts vara den artrikaste djurgruppen på jorden. Men nu är de på väg att förpassas till en andraplats. Nya rön avslöjar att steklarna rymmer fler arter än någon annan grupp.

Sydöstran - 30 minuter sedan

Maria Steen: ”Det är inte lätt att sätta färg på tillvaron”

Det här med att vilja bli konstnärlig ger sig inte. Jag köpte ju ett akvarellset en gång och tänkte att, jaha, visst kan man väl bli självlärd om man bara lägger manken till. Min manke var inte riktigt tillräckligt hög..

Sydöstran - 30 minuter sedan

Bensinmack på gång till östra infarten

Intresset för den mark vid östra infarten, som nyligen lades ut till försäljning, är stort. Den bedömningen gör näringslivskontoret som redan har ett par verksamheter på gång till området. .

Sydöstran - 15 minuter sedan

Polisen varnar för stora trafikstörningar på E22

Det finns risk för långa köer på E22, riksväg 27 samt övriga vägar omkring Ronneby och Kallinge under söndagen. Anledningen är Försvarsmaktens evenemang Flygdagen som förväntas locka omkring 75 000 personer. .

Sydöstran - 45 minuter sedan

Så ger du ekonomin en nystart efter sommaren

Har sommarmånadernas leverne grävt djupare hål i plånboken än planerat? Nu kan vara ett bra tillfälle för nystart. Här är tipsen för att få ordning på ekonomin efter semestern..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Dockningsproblem för roboten Fedor

Sydöstran - 1 timme sedan

Nilsson: ”Av med hatten och stå upp”

Jag rundade av semestern med ett besök på Malmöfestivalen. Jag var för övrigt även i Köpenhamn, men det är en annan historia. Den här ska handla om musik och ståndaktiga lyssnare.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.