Skånskan > Nyheter

Monday, 19 August, 16:02

Skånskan - 13 aug 19 kl. 11:57

47-åring döms för mord i butikslokal på RosengårdMalmö En 47-årig man döms till 13 år och tio månaders fängelse för mord efter att ha knivhuggit en kollega i en butik på Rosengårds centrum. Det var i oktober 2016 som polisen kallades till centret efter larm om knivdådet. Mordet inträffade i butikens pentry. Två anställda befann sig i ute butiken och hörde plötsligt skrik.
De sprang dit och försökte förhindra ett på nytt angrepp men 47-åringen lyckades slita sig loss och delade ut ytterligare ett knivhugg som träffade i bröstet.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Rosengård, En, Rosengårds

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 47-åring, dömsför , mordi , butikslokal, Rosengård
Expressen - 15 jan 14 kl. 15:02

27-åring skyldig till mord på 90-åring

En 27-årig man som åtalats för mord på en 90-årig kvinna utanför Töreboda i oktober är skyldig på samtliga åtalspunkter, bedömer tingsrätten..

Expressen - 14 nov 14 kl. 19:48

17-åring erkänner mord i Jönköping

Den 17-åring som häktats för mord och mordförsök på två unga män i Norrahammar i oktober har erkänt..

DN - 21 dec 17 kl. 19:27

Tingsrätten: 22-åring skyldig till mord

Skyldig till mord – den 22 åring som stått åtalad för mordet på Tova Moberg är överbevisad om att det var han som utförde mordet och röjde undan hennes kropp. Det kom Hudiksvalls tingsrätt fram till sent på torsdagen, efter att ha överlagt i nära två timmar..

DN - 10 dec 13 kl. 13:14

37-åring nekar till mord i Trollhättan

I dag startade rättegången i Göteborgs tingsrätt kring sommarens uppmärksammade mord på en 23-årig småbarnsmamma från Trollhättan. Tre män står åtalade, men alla nekar. En nu 37-årig man har åtalats för mord..

Kristianstadsbladet - 07 jul 13 kl. 13:12

22-åring erkänner mord på sin mor


En 53-årig kvinna hittades i natt knivhuggen till döds i en lägenhet i Solbjerg, söder om Aarhus i Danmark. Hennes 22-årige son har under förhör i Århus erkänt att han dödat sin mor med knivstick, rapporterar Ekstrabladet.Kvinnans båda söner, 19 och 22 år, greps tidigare misstänkta för mord.

Kristianstadsbladet - 04 feb 14 kl. 05:42

Dom mot 24-åring för mord på mamma


I dag faller domen i Helsingborgs tingsrätt mot en 24-årig man som åtalats för mord på sin mor i en lägenhet i Helsingborg i somras.Sonen ska först ha tagit ett struptag på mamman och därefter knivskurit henne i halsen så att hon dog. Han larmade själv polisen men nekar till brott.

NT - 04 feb 14 kl. 05:42

Dom mot 24-åring för mord på mamma

I dag faller domen i Helsingborgs tingsrätt mot en 24-årig man som åtalats för mord på sin mor i en lägenhet i Helsingborg i somras..

Helsingborgs Dagblad - 04 feb 14 kl. 05:44

Dom mot 24-åring för mord på mamma

I dag faller domen i Helsingborgs tingsrätt mot en 24-årig man som åtalats för mord på sin mor i en lägenhet i Helsingborg i somras. Sonen ska först ha tagit ett struptag på mamman och därefter knivskurit henne i halsen så att hon dog. Han larmade själv polisen men nekar till brott.

BT - 04 feb 14 kl. 05:43

Dom mot 24-åring för mord på mamma

I dag faller domen i Helsingborgs tingsrätt mot en 24-årig man som åtalats för mord på sin mor i en lägenhet i Helsingborg i somras. Sonen ska först ha tagit ett struptag på mamman och därefter knivskurit henne i halsen så att hon dog. Han larmade själv polisen men nekar till brott.

Expressen - 17 jul 14 kl. 16:39

77-åring skyldig till mord på sin sambo

En 77-årig man i Boden är skyldig till mord på sin sambo, anser Luleå tingsrätt. Domstolen går på åklagarens linje, skriver lokala medier..

DN - 11 dec 14 kl. 15:08

Mordmisstänkt 30-åring erkänner mord


Den 30-årige man som misstänks för dubbelmord i skånska Dalby har erkänt brott, enligt uppgift till TT från kammaråklagare Helena Lundström. Enligt mannens advokat Per Schånberg har hans klient erkänt sig skyldig till mord..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Larm om dubbla bränder

Malmö En brand har utbrutit i en lägenhet på Kronetorpsgatan i Malmö. Enligt ett vittne på plats har branden orsakat stora skador.
Polisen uppger att branden startat i lägenhetens kök.

Skånskan - 30 minuter sedan

Känn till ditt smittskydd

Förslaget om ett nationellt, digitalt register för vaccinationer faller under kategorin ”Det borde redan finnas”. Att som regeringen föreslår snabbutreda och förhoppningsvis skyndsamt införa ett sådant register är en mycket god idé, som de senaste fallen där folk smittats av mässlingen i Göteborgsområdet visar.
I nuläget hänvisas sjukvårdspersonal och patienter till pappersdokumentation för att ta reda på vilket skydd de har, vilket ger alltför stort utrymme för misstag och papper som försvinner.

Skånskan - 30 minuter sedan

Dansk snickare väljer att runda av

sjunnerup Globen och lutande tornet i Pisa i all ära. Danske snickaren Ajuna Møller har tagit skapandet av runda hus till en ny nivå. Häromdagen besökte SkD hans snickarverkstad i Sjunnerup strax norr om Höör.

Skånskan - 30 minuter sedan

Många år med ökat medlemsantal

Eslöv För den som är nyfiken på SPF 347 Aktivs historia finns en jubileumsskrift som föreningen tog fram 2017 i samband med sitt 50-årsjubileum. Där finns bland annat intervjuer med tidigare ordföranden och en lista över medlemsutvecklingen genom åren. Bland annat berättas om Bertil Svensson som tog över klubban 2005 när det var ”en svår kris” inom föreningen med stadigt minskande medlemsantal.

Skånskan - 30 minuter sedan

Marginaliserade män

Har vi ett system som riggas för att eleverna ska misslyckas i den svenska skolan? Det menar skolreportern och författaren Emma Leijnse i sitt sommarprat.
Hon talar om vilka stora fördelar flickor och kvinnor har akademiskt.

Skånskan - 45 minuter sedan

Ko var fast i dammen räddades av räddningstjänsten i torrdräkter

Hylteberga Det var en hel del dramatik när räddningstjänsten kallades till Hylteberga för att undsätta en ko som var fast i en damm i hagen.
Specialräddningstjänst från Östra Grevie var tillkallad.Det var på måndagsmorgonen som en ko upptäcktes ståendes i en damm vid beteshagen.

Skånskan - 1 timme sedan

Blev bestulen vid avstigning

höör Kvinnan skulle gå av tåget vid Höörs station tillsammans med sin son. Hon bar fram bagaget till tågdörrarna och gick sedan för att hämta sin son vid hans plats. När kvinnan gick av tåget upptäckte hon att en av väskorna var borta.

Skånskan - 1 timme sedan

Försökte stjäla vagnshjul

tjörnarp Tjuven gick in på en tomt på Åkervägen och försökte stjäla två vagnshjul som var monterade på garageporten. Vagnshjulen var fast monterade. När en granne fick syn på tjuven lämnade han platsen.

Skånskan - 1 timme sedan

Kom över 275 000 i bostad

Norra Rörum Bytet för inbrottstjuvarna i Norra Rörum blev en ren jackpott. 275 000 kronor i kontanter fanns i bostaden. Det var i fredags vid 13.

Skånskan - 1 timme sedan

Fiskade olovligt i sjö

Tollerup SkD har tidigare rapporterat om att Höörs havs- och flugfiskeförening haft problem med tjuvfiske i Tollerupsjön. Föreningen köper kontinuerligt in regnbågsöring som man släpper ner i sjön. Vem som helst kan sedan köpa ett fiskekort som innebär att man får fiska under en dag mellan 06 och 22.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.