Sydsvenskan > Kultur

Wednesday, 21 August, 14:14

Sydsvenskan - 13 aug 19 kl. 11:54

Bayern München lånar kroatisk stjärnaFotbollsspelaren Ivan Perisic är klar för tyska storklubben Bayern München. Den kroatiske landslagmittfältaren ansluter till klubben på ett säsongslångtlånmed en köpoption nästa sommar. Ivan Perisic var en av stjärnorna som tog Kroatien till ett histo.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
München, Ivan Perisic, Bayern München, Perisic, Kroatien

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bayern, München, lånar, kroatisk, stjärna
Helsingborgs Dagblad - 13 aug 19 kl. 11:54

Bayern München lånar kroatisk stjärna

Fotbollsspelaren Ivan Perisic är klar för tyska storklubben Bayern München. Den kroatiske landslagmittfältaren ansluter till klubben på ett säsongslångt lån med en köpoption nästa sommar. Ivan Perisic var en av stjärnorna som tog Kroatien till ett histo.

DN - 13 aug 19 kl. 12:03

Bayern München lånar kroatisk stjärna

Fotbollsspelaren Ivan Perisic är klar för tyska storklubben Bayern München. Den kroatiske landslagmittfältaren ansluter till klubben på ett säsongslångt lån med en köpoption nästa sommar..

GöteborgsPosten - 13 aug 19 kl. 11:55

Bayern München lånar kroatisk stjärna

Fotbollsspelaren Ivan Perisic är klar för tyska storklubben Bayern München. Den kroatiske landslagmittfältaren ansluter till klubben på ett säsongslångt lån med en köpoption nästa sommar..

Blekinge Läns tidning - 13 aug 19 kl. 11:54

Bayern München lånar kroatisk stjärna

Kristianstadsbladet - 13 aug 19 kl. 11:54

Bayern München lånar kroatisk stjärna

Sydöstran - 13 aug 19 kl. 11:54

Bayern München lånar kroatisk stjärna

Barometern - 13 aug 19 kl. 11:54

Bayern München lånar kroatisk stjärna

SmålandsPosten - 13 aug 19 kl. 11:54

Bayern München lånar kroatisk stjärna

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Hundra döda efter tankbilsexplosion

Dödstalet efter den svåra tankbilsexplosionen i Tanzania den 10 augusti är nu uppe i 100 sedan flera personer dött av sina brännskador. Olyckan inträffade när människor försökte samla bränsle från en läckande tankbil. Enligt myndigheterna försökte en ma.

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Regeringen inte oroad för tvärnit

Svensk ekonomi riskerar att bromsa in snabbare än väntat. Men regeringen förväntar sig ingen tvärnit. Regeringens ministrar samlas på torsdagen i sörmländska Harpsund för att få höra finansminister Magdalena Anderssons (S) bedömning av det ekonomiska lä.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Toppkrögare lämnar flera restauranger

Tre av stjärnkrögaren Björn Frantzéns restauranger i Gamla Stan i Stockholm byter ägare, skriver DN. Ägarbytet rör restaurangerna The Flying Elk, Corner Club och Gaston enligt tidningen, som hänvisar till ett pressmeddelande från Frantzén Group. Där bes.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Skansen vidtar åtgärder efter krokodilattack

En man bets av en krokodil när han skulle hålla tal under en privat fest på Skansen. Skansenakvariet vidtar nu åtgärder för att något liknande inte ska hända igen. Mannen, som är i 75-årsåldern, blev biten i armen av en krokodil på Skansenakvariet på ti.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

”Skrota planerna på att sälja Öresundskraft.”

Fel i sak att sälja och stora demokratiska brister i hanteringen..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Fler döda efter IS-dåd mot bröllop

Ytterligare 17 personer har bekräftats döda efter att en självmordsbombare sprängde sig i luften vid en bröllopsmottagning i Afghanistans huvudstad Kabul i helgen. Totalt miste 80 personer livet i dådet. Över 160 personer vårdas alltjämnt på sjukhus.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Guide inför Scandinavian Invitation

Svensk stjärnglans har tagit över Scandinavian Invitation i Mölndal. Här är det du behöver veta inför den svenska Europatourtävlingen. Vad: Europatourtävlingen Scandinavian Invitation, tidigare Nordea Masters.

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Brasiliansk presidentkandidat dömd

Fernando Haddad, som var vänsterpartiet PT:s kandidat i Brasiliens presidentval 2018, har dömts till 4,5 års fängelse för att ha misskött kampanjmedel under ett borgmästarval i São Paulo 2012. Haddad måste dock bara sova i fängelset, under dagtid får ha.

Sydsvenskan - 13 timmar sedan

USA godkänner F16-försäljning till Taiwan

Det amerikanska utrikesdepartementet har godkänt en försäljning av 66 stridsflygplan av modellen F16 till Taiwan. Vita huset informerade förra veckan kongressen om försäljningen, men för att affären ska bli av måste även senaten godkänna den. Affären be.

Sydsvenskan - 15 timmar sedan

En gripen efter bilinbrott på Svågertorp

En person greps av polis..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.