Kristianstadsbladet > Lokalt

Sunday, 25 August, 00:31

Kristianstadsbladet - 13 aug 19 kl. 11:41

Tidningsbud ett av offren på JH DahlsgatanDet var ett tidningsbud som skadades i det misstänkta våldsbrottet på JH Dahlsgatan på måndagen. Mycket tyder på att budet hölls fången av gärningsmannen..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
JH Dahlsgatan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tidningsbudett av , offrenpå JH , Dahlsgatan
Blekinge Läns tidning - 13 aug 19 kl. 11:41

Tidningsbud ett av offren på JH Dahlsgatan

Det var ett tidningsbud som skadades i det misstänkta våldsbrottet på JH Dahlsgatan på måndagen. Mycket tyder på att budet hölls fången av gärningsmannen..

Sydöstran - 13 aug 19 kl. 11:41

Tidningsbud ett av offren på JH Dahlsgatan

Det var ett tidningsbud som skadades i det misstänkta våldsbrottet på JH Dahlsgatan på måndagen. Mycket tyder på att budet hölls fången av gärningsmannen..

Kristianstadsbladet - 17 jul 12 kl. 07:15

Tidningsbud blev hotad och slagen

Vid klockan 03.45 natten till tisdagen försökte två män råna ett tidningsbud på J H Dahlsgatan i Kristianstad.
Genom hot och slag försökte de få tidningsbudet att lämna ifrån sig sin plånbok och mobiltelefon.

BT - 13 jun 12 kl. 06:41

Dömda för överfall mot tidningsbud misstänks för nytt dåd

Fyra pojkar i 15-årsåldern har suttit anhållna för grov misshandel på Stora torget.
Två av dem dömdes nyligen till ungdomsvård för ett brutalt överfall på ett tidningsbud och då tvivlade rätten på att socialtjänstens planerade insatser var tillräckliga. Polisen söker nu vittnen till misshandeln på Stora torget, vid midnatt mot fredag förra veckan.

BT - 10 jan 11 kl. 16:24

Vädret problematiskt för tidningsbud

Elva tidningsbud körde av vägen och flera har sagt upp sig efter att ha blivit utskällda av arga prenumeranter som inte fick BT i söndags och i dag. ? Det har varit stora problem i hela regionen och främst på landsbygden.

Västerbottens Folkblad - 01 jul 11 kl. 07:49

Två män misshandlade tidningsbud

SKELLEFTEÅ Halv fem i natt misshandade två personer ett tidningsbud på Skeppargatan. SKELLEFTEÅ Halv fem i natt misshandade två personer ett tidningsbud på Skeppargatan. Gärningsmännen är kända av polisen men inte gripna i nuläget.

Nyheter 24 - 28 jul 11 kl. 10:21

Sveriges farligaste gata? - Tidningsbud attackerades


Ett tidningsbud överfölls och misshandlades i det andra mordförsöket på tre dagar. VÄSTERÅS. Strax före klockan fyra tidigt på torsdagsmorgonen attackerades ett tidningsbud av två okända gärningsmän.

BT - 27 dec 11 kl. 07:30

Attackerade tidningsbud med stenar

Två ungdomar i 15-årsåldern kastade stenar mot ett tidningsbud som fick svåra ansiktsskador. Strax efteråt hotade samma personer en väktare. Den första händelsen inträffade vid 5-tiden, på Bergdalen.

Vimmerby Tidning - 29 jan 13 kl. 08:35

Farligt liv som tidningsbud

Livet som tidningsbud kan vara tufft. Enligt Arbetsmiljöverket löper tidningsbud sju gånger högre risk att halka än genomsnittsbranschen.
Per Winqvist delar ut tidningar i Västervik och han halkar ofta när han jobbar.

SmålandsPosten - 22 okt 14 kl. 06:19

Tidningsbud hotades

Tidigt på onsdagsmorgonen hotades ett tidningsbud under sin runda. Tidigt på onsdagsmorgonen hotades ett tidningsbud under sin runda.
Det var vid 05-tiden på onsdagsmorgonen som tidningsbudet kom körandes på Sven Bealters väg då han plötsligt såg en man stå framför bilen ytterligare två män stod vid sidan om bilen och minst en av de tre männen skall ha haft en kniv som de höll upp framför tidningsbudet.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Hip hopen drog ung storpublik till parken

Äntligen har hip hopen hittat tillbaka till Tivoliparken. Det tog hundratals av stadens ungdomar tillvara på när Youngstival gjorde comeback..

Kristianstadsbladet - 5 timmar sedan

Premiärtur för den stora safaribåten

Ett 20-tal glada resenärer begav sig ut under årets premiärtur med den stora safaribåten på lördagen. Vädergudarna var med under den två timmar långa turen. .

Kristianstadsbladet - 11 timmar sedan

Vi är inte ”landet lagom” längre — vi har blivit ”landet lite”

Vi svenskar missbrukar ett specifikt ord mer än något annat. Det kanske kommer lite som en förvåning men det säger mycket om hur vi är som folk. Eller snarare hur vi har formats att bli..

Kristianstadsbladet - 19 timmar sedan

Sveriges enda melonodling hittas i Tollarp

Kenneth och Marie Jönsson i Tollarp har Sveriges enda storskaliga melonodling. Det är en givande, rolig, populär men framför allt svår sysselsättning. – Tjusningen i odlandet är att det är en gambling.

Kristianstadsbladet - 19 timmar sedan

”Vi trycker på vikten att knyta matematiken till verkligheten”

I samband med skolstarten blev lärarbristen en högaktuell fråga. Ett av ämnena som det är speciellt svårt att rekrytera lärare till är matte. Kristina Juter är professor i matematikdidaktik på Högskolan Kristianstad och jobbar på att öka intresset för matte..

Kristianstadsbladet - Igår: 21:00

Hur får man mer liv i centrum?

I väntan på Öppet rådhus i oktober på temat innerstadens framtid gav Kristianstadsbladet sig ut på stan och frågade folk vilka förslag som finns redan nu. .

Kristianstadsbladet - Igår: 19:00

Initiativtagare till upprop ska ha kastat skål mot Café Davids chef

Jonas Arvidsson, initiativtagare till uppropet för ett säkrare Kristianstad, anklagas för att med full kraft ha kastat en glasskål mot Café Davids chef Sara Larsson på hennes kontor..

Kristianstadsbladet - Igår: 16:01

Ny lekplats för små barn står klar – ”Öppnar vilken dag som helst”

Inhägnad står lekplatsen och väntar på lekande barn utanför Galleria Boulevard. C4 Teknik och Handelsstaden slog sina kloka huvuden ihop och lekplatsen är resultatet. .

Kristianstadsbladet - Igår: 15:16

Brand i traktor och höbalar

Kristianstadsbladet - Igår: 14:28

Populärt biljettsläpp till Håkan Hellströms konserter

Biljetterna till Håkan Hellströms konserter nästa sommar försvann snabbt. De som skrivit upp sig på Coops biljettlista kunde hämta ut sina bokade biljetter. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.