Skånskan > Opinion

Saturday, 24 August, 22:49

Skånskan - 13 aug 19 kl. 11:45

22-åring har nu polisanmält misshandelSvedala
Den 22-årige man som i lördagsnatt klockan 01.45 misshandlades av flera okända män i centrala Svedala gjorde på måndagens eftermiddag en polisanmälan. – Det är jätteviktigt för oss poliser. Vi vill veta för att se mönster och fokusera på rätt insatser, säger Svedalas kommunpolis Jan-Ingvar Nilsson, som nu tagit del av 22-åringens polisanmälan.
Som Skånskan berättat tidigare saknade polisen anmälan om misshandeln efter helgen, men den diskuterades häftigt på sociala medier av upprörda Svedalabor.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Svedala, Svedalas, Jan-Ingvar Nilsson, Skånskan, Svedalabor, Han, Kyrkogatan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 22-åringhar nu , polisanmält, misshandel
Skånskan - 12 dec 16 kl. 16:27

Tågvärd kastade ut 19-åring – Polisanmäls för misshandel

Hjärup 19-åringen och hans mamma sprang för att hinna till tåget. Sonen var snabbare, men när han klev ombord knuffade tågvärden ut honom. ERWP.

Skånskan - 15 jun 16 kl. 19:00

Tolvåring polisanmäld för misshandel av syster

Löddeköpinge En tolvårig pojke har polisanmälts för misshandel efter att han ska ha slagit sin två år äldre syster hårt i bakhuvudet.
Systern uppmanades att söka vård efteråt eftersom hon blev illamående till följd av slaget. Sociala kopplades in efter misshandeln..

Kristianstadsbladet - 06 mar 14 kl. 15:18

Tolvåring bakom brutal misshandel


En tolvåring är misstänkt för brutal misshandel av en man i 20-årsåldern i Helsingborg på onsdagskvällen. - Mannen fördes med svåra skador i ambulans till sjukhuset, säger polisinformatör Eva-Lotta Hermansson Truedsson till Kvällsposten.Pojken ska enligt polisanmälan ha slagit, knäat och sparkat mannen, både på kroppen och i huvudet.

BT - 06 mar 14 kl. 15:18

Tolvåring bakom brutal misshandel

En tolvåring är misstänkt för brutal misshandel av en man i 20-årsåldern i Helsingborg på onsdagskvällen. - Mannen fördes med svåra skador i ambulans till sjukhuset, säger polisinformatör Eva-Lotta Hermansson Truedsson till Kvällsposten.Pojken ska enligt polisanmälan ha slagit, knäat och sparkat mannen, både på kroppen och i huvudet.

Helsingborgs Dagblad - 06 mar 14 kl. 15:21

Tolvåring bakom brutal misshandel

En tolvåring är misstänkt för brutal misshandel av en man i 20-årsåldern i Helsingborg på onsdagskvällen. — Mannen fördes med svåra skador i ambulans till sjukhuset, säger polisinformatör Eva-Lotta Hermansson Truedsson till Kvällsposten. Pojken ska enligt polisanmälan ha slagit, knäat och sparkat mannen, både på kroppen och i huvudet.

BT - 06 mar 14 kl. 19:28

Tolvåring bakom brutal misshandel

En tolvåring misstänks för en brutal misshandel av en man i 20-årsåldern. Händelsen inträffade i Helsingborg på onsdagskvällen. – Mannen fördes med svåra skador i ambulans till sjukhuset, säger polisinformatör Eva-Lotta Hermansson Truedsson till Kvällsposten.

Skånskan - 28 feb 19 kl. 10:38

Tonåring anmälde misshandel

BILLINGE En tonåring i 17-årsåldern har anmält en jämnårig för en misshandel som ska ha inträffat på Stationsvägen i Billinge.
Enligt polisanmälan ska 17-åringen ha utdelat ett slag som träffat honom..

Helsingborgs Dagblad - 21 jan 13 kl. 11:54

16-åring greps efter misshandel i festlokal

Vid 23.30 i lördags blev det stökigt i anslutning till en festlokal på Hjalmar Brantings väg. Polisen kom till platsen och grep en 16-årig pojke som misstänkt för misshandel efter att ha slagit en lika gammal flicka i ansiktet.

Kristianstadsbladet - 04 dec 17 kl. 21:51

Våldsbrott: Elvaåring anmälde misshandel

En elvaåring i de norra delarna av Hässleholms kommun gjorde en polisanmälan under måndagskvällen. Han ska ha blivit misshandlad av en annan elvaåring. .

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Elvaåring polisanmäld för misshandel

En elvaårig pojke har polisanmälts för att ha slagit en skolanställd med knytnäven..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 3 timmar sedan

Unga konstnärer i fokus på Sevedsfestivalen

MALMÖ Seveds unga konstnärer bjöds in till Sevedsfestivalen på Skånes konstförening på lördagen.
Fotografen Vendela Bergman var en av dem.– Det betyder mycket för mig att få visa upp vad jag sysslar med och samtidigt kunna lyfta fram andra unga i Malmö och berättar vad de vill, säger Vendela Bergman.

Skånskan - 4 timmar sedan

Ynglingar togs för narkotika

Hörby Klockan elva på förmiddagen den 21 augusti såg en polispatrull ett gäng ungdomar.
Tre av dem, en 15-åring och två 17-åringar, verkade, enligt poliserna, påverkade och togs med till stationen för kroppsbesiktning.
Proverna är inskickade för analys, och alla tre ynglingar är misstänka för narkotikabrott..

Skånskan - 4 timmar sedan

Nya ägare till 90-talshus i Marieholm

Marieholm Frans och Joel Brodde, båda 27 år, från Vellinge, har köpt huset på adressen Trued Trallares Väg 3 i Marieholm av säljaren Thomas och Maria Bondesson. Köpesumman blev 2 350 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i juli 2019. Huset byggdes 1991 och har en boyta på 167 kvadratmeter.

Skånskan - 5 timmar sedan

Seger för LBK mot topplaget

FOTBOLL Lunds BK har hittat formen på allvar och besegrade under lördagen topplaget Skövde med 2-1 i söderettan.– Vi har inte förlorat på sex matcher och vunnit de senaste fyra så det känns ganska stabilt just nu. Men det är en mycket jämn serie så det gäller att göra jobbet varje gång, sa ”Krubban”-tränaren Jack Majgaard Jensen efter matchen på Klostergårdens IP.

Skånskan - 5 timmar sedan

Flera bilar i trafikolycka

Hörby Under lördagseftermiddagen inträffade en trafikolycka i Killhult i östra Hörby. Två personbilar är inblandade. Ambulans och räddningstjänst är på väg till platsen.

Skånskan - 6 timmar sedan

Hus på 125 kvadratmeter från 1964 sålt i Eslöv

Eslöv 3 700 000 kronor fick Jonas och Annika Linnéa Madeleine Andersson, båda 48 år, ge för huset på Hundramannavägen 3 i Eslöv. Huset byggdes 1964 och har en boyta på 125 kvadratmeter. Köpet från säljaren Daniel och Johanna Olsson blev klart i juli 2019.

Skånskan - 6 timmar sedan

Seger i genrep för HK Malmö

HANDBOLL HK Malmö vann genrepet inför ligapremiären i handboll med stabila 29-25 hemma mot Kolstad.– Det såg bra ut. Vi höll ett högt tempo som vi vill göra, gick runt på många spelare och det var många som var bra, summerade HK Malmös assisterande tränare Konrad Rasmussen efter matchen.

Skånskan - 7 timmar sedan

Dundersuccé när folk gick husesyn

ESLÖV Det blev en omedelbar succé när allmänheten fick se den nya Carl Engström-skolan inifrån.– Vilket ställe! utbrast en man som precis lämnade lördagens öppet hus på den nybyggda skolan.

Skånskan - 7 timmar sedan

Vandring i färgstarka Istanbul

Galgatabron över Gyllene hornet förenar Istansbuls gamla kvarter och den norra stadsdelen. Att sitta och njuta av ett glas på någon av de hundratals restaurangerna på brons nedre plan, nästan i nivå med vattenlinjen, är en lisa för själen. Båtar och färjor lägger till och avgår, vågorna skvalpar, måsarna svävar på uppvindarna och stadens siluett växer runt dig mot himlen.

Skånskan - 7 timmar sedan

Nekas behandling hos Narconon

ESLÖV En 25-årig kvinna i Eslöv nekas socialbidrag till behandling för sitt missbruk hos Narconon i hemkommunen. Kammarrätten anser, liksom Eslövs kommun, att kommunens egna öppenvårdsbehandling är bra nog.Det är i en dom som kammarrätten fastställer vad Eslövs vård- och omsorgsnämnd tidigare har beslutat.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.