SVT > Utrikes

Wednesday, 21 August, 06:59

SVT - 13 aug 19 kl. 11:37

Alla flyg från Hongkong ställs in efter ytterligare protesterHongkongs flygplats ställer in alla återstående flyg i dag, efter att demonstranter för andra dagen i rad ockuperat terminaler, rapporterar AP. Även i går ställdes flyg in på grund av demonstrationer på flygplatsen..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Hongkong, AP

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Alla flygfrån , Hongkong, ställsin efter , ytterligare, protester
VA - 12 aug 19 kl. 11:36

Alla flyg till Hongkong ställs in – protester når ”nödläge”

Under helgen har demonstrationerna trappats upp ytterligare.  .

SVT - 12 aug 19 kl. 10:46

Flyg från Hongkong ställs in efter nya protester

Alla flyg från Hongkongs internationella flygplats har ställts i samband med att protesterna mot regeringen går in på sin fjärde dag. Det rapporterar flera internationella medier..

BT - 09 okt 14 kl. 18:16

Samtal i Hongkong ställs in

En av de prodemokratiska studentledarna i Hongkong uppmanar till nya demonstrationer efter att fredagens planerade samtal mellan aktivisterna och Hongkongs regering ställts in. De inställda samtalen innebär att krisen i Hongkong fortsätter. Delar av regionen har varit paralyserat av massdemonstrationer.

Kristianstadsbladet - 09 okt 14 kl. 18:16

Samtal i Hongkong ställs in


En av de prodemokratiska studentledarna i Hongkong uppmanar till nya demonstrationer efter att fredagens planerade samtal mellan aktivisterna och Hongkongs regering ställts in.De inställda samtalen innebär att krisen i Hongkong fortsätter. Delar av regionen har varit paralyserat av massdemonstrationer.

Helsingborgs Dagblad - 09 okt 14 kl. 18:18

Samtal i Hongkong ställs in

En av de prodemokratiska studentledarna i Hongkong uppmanar till nya demonstrationer efter att fredagens planerade samtal mellan aktivisterna och Hongkongs regering ställts in. De inställda samtalen innebär att krisen i Hongkong fortsätter. Delar av regionen har varit paralyserat av massdemonstrationer.

UNT - 09 okt 14 kl. 18:16

Samtal i Hongkong ställs in

En av de prodemokratiska studentledarna i Hongkong uppmanar till nya demonstrationer efter att fredagens planerade samtal mellan aktivisterna och Hongkongs regering ställts in..

SvD - 09 okt 14 kl. 18:16

Samtal i Hongkong ställs in

En av de prodemokratiska studentledarna i Hongkong uppmanar till nya demonstrationer efter att fredagens planerade samtal mellan aktivisterna och Hongkongs regering ställts in..

Dagens PS - 12 aug 19 kl. 11:10

Hongkongs flygplats ockuperad: Alla flyg ställs in

Under måndagen har demonstranter ockuperat Hongkongs flygplats, och omöjliggör därmed fortsatt verksamhet. Nu ställs alla avgångar in. Det rapporteras brett i global media.

BT - 05 okt 14 kl. 10:45

Hongkong har vaknat ? vad händer om väckarklockan slås sönder?

Hongkongborna har genomgått sitt dop i demokrati. "Demokrati är inte bara ett valsystem, det handlar också om folkets demokratiska kvalitét”, tweetade Benny Tai, en av intiativtagarna till Occupy Central i helgen. Om det stämmer så har aktivisterna redan vunnit.

Sydöstran - 26 apr 19 kl. 07:14

Flyg till och från Kallinge ställs in

Strejken är ett faktum efter att samtalen mellan SAS och flygbolagets piloter inte nått någon lösning. Nu ställs ytterligare ett hundratal avgångar in. Än så länge berörs Ronneby airport i två fall..

Fler nyheter från SVT

SVT - 4 timmar sedan

Trump ställer in resa till Danmark – efter Grönlandsnobben

Donald Trump ställer in sitt planerade Danmarksbesök i början av september. USA:s president är irriterad över att Danmark avvisat en försäljning av Grönland..

SVT - 8 timmar sedan

Finnair stoppar anställda från att protestera mot Kina

Kina trappar upp informationskriget under protesterna i Hongkong. Företag pressas att hindra sina anställda att stödja protesterna i sociala medier. Flygbolaget Finnair är ett av de företag som uppmanat anställda att inte delta i protesterna på ett sätt som går att koppla till bolaget..

SVT - 10 timmar sedan

Branden på Gran Canaria sprider sig okontrollerat på två fronter

Den kraftiga skogsbranden på Gran Canaria är fortfarande inte under kontroll. Men förändrade väderförhållanden gör att invånarna kan börja andas strimmor av hopp igen. – Vi kommer att besegra den här besten, säger regionpresidenten Ángel Víctor Torres..

SVT - 10 timmar sedan

Se bilderna inifrån infernot på Kanarieöarna

Här rasar den stora skogsbranden på Gran Canaria. Bilder från natten till måndag visar att branden fortfarande inte är under kontroll. Tusentals evakueras efter att allt fler orter ligger i farans riktning.

SVT - 11 timmar sedan

Migranter får gå i land på Sicilien

Åklagarmyndigheten på Sicilien har beordrat räddningsfartyget Open arms att lägga till på Lampedusa och låta migranterna ombord gå i land, rapporterar bland annat NTB..

SVT - 13 timmar sedan

Här rånas köpcentrets parkeringsautomater

Tre svartklädda män försökte råna parkeringsautomater. Då gick allting fel. Lokalpolisen sprider nu videoklippet på de misslyckade tjuvarnas framfart..

SVT - 13 timmar sedan

Ryska strålningsstationer tystnade efter mystiska explosionen

I Ryssland har fyra stationer som mäter strålning i atmosfären blivit påfallande tysta. Det efter den mystiska explosionen på en rysk militär testanläggning i början på månaden, som har utlöst spekulation och oro i och utanför landet. Rysslands svar: Ni har inte med saken att göra..

SVT - 15 timmar sedan

Italiens premiärminister avgår

Italiens premiärminister Giuseppe Conte kommer att lämna in sin avgångsansökan till presidenten, meddelar han i ett tal till senaten..

SVT - 16 timmar sedan

Det här är den italienska regeringskrisen

Samarbetet mellan det högernationalistiska partiet Lega och det EU-kritiska Femstjärnerörelsen har varit skakigt sedan det italienska valet 2018. De ingick en koalition för att styra landet, men den har brakat samma efter bråk om höghastighetståg..

SVT - 17 timmar sedan

Pressad iransk minister möts av protester

Irans utrikesminister Javad Zarif är på Sverigebesök i ett försök att rädda kärnenergiavtalet. Ministern möttes av skarpa protester från exiliranier, som motades tillbaka av poliser rustade med batonger..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.