Expressen > Nyheter

Saturday, 24 August, 08:46

Expressen - 13 aug 19 kl. 11:35

Polisen varnar för livsfarliga hoppetNyligen hoppade en ung man från den 17 meter höga Stenungsöbron i Stenungsund.Hoppet slutade väl – men polisen menar att det hade kunnat gå riktigt illa.Nu vill de varna andra från att hoppa från bron.– Man kan drunkna och dö, säger Margareta Ivarsson på polisen i Stenungsund..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Stenungsöbron, Stenungsund, Margareta Ivarsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisen, varnarför , livsfarliga, hoppet
Nerikes Allehanda - 03 jan 17 kl. 14:33

Polisen varnar: Livsfarliga läkemedel stals vid inbrott på apotek

I samband med ett inbrott på aporteket i Nora på juldagen stals en mängd narkotiska preparat. Nu varnar polisen för att användning kan vara direkt livsfarlig – och det gäller framför allt ett preparat..

Polisen - 18 jun 15 kl. 10:45

Polisen varnar för starka plåster

De senaste två veckorna har fyra unga människor dött efter att ha brukat Fentanylplåster. Polisen varnar nu för felanvändning. ”Fentanyl är ett mycket starkt smärtstillande medel som är receptbelagt”, säger förundersökningsledaren Mikael Törnblom..

Expressen - 16 mar 15 kl. 21:27

Polisen varnar för det nya gatustridsvapnet

Polisen varnar för det mer och mer vanliga gatustridsvapnet – kontokortskniven. Nyligen användes det livsfarliga vapnet vid ett slagsmål mellan tiggare i Sjuhäradstrakten..

Polisen - 11 jul 14 kl. 12:25

Polisen varnar för livsfarliga preparat

Under gårdagen har två ungdomar påträffats avlidna i Luleå. Ingen misstanke om brott finns, utan polisen misstänker att de avlidit efter att de intagit någon typ av preparat..

News55 - 27 maj 16 kl. 15:12

Polisen varnar för fejkade Telia-fakturor: ”Klicka absolut inte på någon knapp”

De fejkade fakturorna har utformats för att likna Telias egna och i mejlet finns två klickbara knappar ”Visa Faktura” och ”Betala Faktura”. Radera och polisanmäl ”Klicka absolut inte på någon knapp, utan radera mejlet och polisanmäl händelsen!”, uppmanar Anders Olofsson, brottsförebyggare på polisens nationella bedrägericenter, på Facebook.

Dagens PS - 21 dec 16 kl. 07:59

Polisen varnar: Akta dig för julbluffen

DagensPS.se har tidigare skrivit om Finansinspektionens stora lista över värsta blufföretagen samt om sajterna som blåser dig. Och nu varnar polisen för en ny bedrägerivåg lagom till julhandeln.

Skånskan - 30 jan 17 kl. 16:53

Polisen varnar för nya inbrott

Simrishamn
Par överraskade tjuv under pågående inbrott. Nu varnar polisen för att fler kan drabbas av inbrott. ERWP.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Polisen varnar: Så luras Icas kunder på pengar

Nu går polisens bedrägerirotel ut och varnar för en fräck metod där bedragare lurar Icas kunder på pengar. Skojarna har skapat en Facebook-sida där de utger sig för att vara Ica, där de kontaktar kunder och säger att de vunnit pengar. Kunden uppmanas sen att uppge siffror från sina bankdosor.

BT - 29 jan 14 kl. 18:03

Livlös av nätdrog - polisen varnar

Polisen varnar nu för en farlig nätdrog under namnet MT5. Tre unga män vårdas på sjukhus efter att en av dem hittats livlös i Klippan. Det var under onsdagsmorgonen som en ung man hittades livlös utomhus i Klippan.

Västerbottens Folkblad - 14 jan 12 kl. 11:55

Polisen varnar: Lavinfara i fjällen

INLANDET Fjällräddningen och polisen varnar för laviner och dåliga isar i fjällen. INLANDET Fjällräddningen och polisen varnar för laviner och dåliga isar i fjällen. Det har blåst kraftigt i fjällvärlden under natten, vilket har skapat stora drivor med snö.

BT - 11 jun 12 kl. 20:56

Polisen varnar för Facebook-varningar

I Jämtland har en Facebookgrupp bildats där man varnar varandra när man ser polisens fartkontroller. 1 500 personer är medlemmar. Men det innebär också att till exempel bankrånare och rattfyllerister kan få tips om var polisen håller hus.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

MORGONENS NYHETER: Brittisk ambassadsarbetare släpps av Kina • Våldsamt upplopp i natt – krossade fönster på polisbil • Nordkorea har avfyrat ytterligare missiler

Den brittiske ambassadsarbetaren, Simon Cheng Man-Kit, som frihetsberövades av Kina tidigare i månaden har frisläppts står det på en Facebooksida rapporterar BBC.■■■Polisen har under natten till fredagen kallats till Brandkärr i Nyköping efter att fått information om skadegörelse i området. När en patrull kom till platsen attackerades polisen av en grupp unga vuxna.

Expressen - 15 minuter sedan

Moderaterna öppnar för förbud mot fler religiösa symboler

Moderaterna följer upp förslaget om slöjförbud i skolan.Nu öppnar Elisabeth Svantesson (M) för att utreda om även religiösa symboler som davidsstjärna och kors ska förbjudas.– Jag ser inget problem med att man gör en bred utredning, där den frågan också belyses, säger Elisabeth Svantesson (M), säger hon till Aftonbladet.

Expressen - 30 minuter sedan

Jacquie, 35: Drogerna har tagit hela min familj

Skottland har den högsta drogdödligheten i Europa, högre till och med än i USA.Jacquie, 34, har betalt ett högre pris än de flesta.Drogerna har tagit hennes pappa, mamma och tre syskon.

Expressen - 30 minuter sedan

Man förd till sjukhus efter rån – blev slagen och sparkad

En man blev i natt rånad på sin väst i centrala Göteborg.Han blev slagen och sparkad i samband med rånet och fördes till sjukhus. .

Expressen - 45 minuter sedan

USA återöppnar konsulat på Grönland

USA kommer att återöppna ett konsulat på Grönland för att öka sin närvaro i Arktis, rapporterar AP.Samtidigt har Donald Trump och Danmarks statsminister suttit i ytterligare samtal under natten, skriver danska TV2.USA:s president kallar Mette Frederiksen för en ”underbar kvinna”..

Expressen - 1 timme sedan

Både du och jag är en del av problemet

Regnskogen står i brand – och både du och jag är en del av problemet. Amazonas bränder och vad vi själva väljer att lägga på tallriken hör ihop..

Expressen - 1 timme sedan

TV: Här exploderar tankbilen vid macken

Tretton skadade i allvarliga olyckan.

Expressen - 1 timme sedan

Föräldrar rasar – barn tvingas gå längs tungt trafikerad väg

Längs en smal 70-väg i Varbergs kommun kommer ett gäng barn i grundskoleåldern nu behöva ta gå ungefär en och en halv kilometer till skolbussen. Föräldrarna menar att vägen är trafikfarlig för barnen då både vegetation och avsaknad av belysning gör sikten dålig.Kommunen gör dock en annan bedömning..

Expressen - 1 timme sedan

Malmöbons väg – till Islamska Statens elit

Osama Krayem, 26, gick från att vara med i en film om lyckad integration i Sverige till att bli en del av IS elit.Han beskrivs som ”vänlig” och ”lugn” och hade en nära och engagerad familj under uppväxten.– Han passar inte in i den vanliga bilden av de som anslöt sig till IS, generellt har de ett dysfunktionellt familjeliv bakom sig, säger terrorexperten Magnus Ranstorp..

Expressen - 2 timmar sedan

Sätter in militär – i kampen mot Amazonas-bränderna

Vildsinta bränder rasar i Amazonas regnskog.Nu kallar Brasilien in försvarsmakten att bistå i brandarbetet, efter beslut från presidenten Jair Bolsonaro, skriver AP. Samtidigt har tusentals personer gått ut i protest mot Bolsonaros klimatpolitik..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.