Expressen > Nyheter

Monday, 26 August, 09:00

Expressen - 13 aug 19 kl. 11:28

47-åring döms för mord i butikslokalDen 47-årige mannen högg ihjäl sin kollega med flera knivhugg. Mordet skedde i en butik på Rosengård där båda arbetade. Nu döms mannen för mord till 13 år och tio månaders fängelse. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Rosengård

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 47-åring, dömsför , mordi , butikslokal
Expressen - 15 jan 14 kl. 15:02

27-åring skyldig till mord på 90-åring

En 27-årig man som åtalats för mord på en 90-årig kvinna utanför Töreboda i oktober är skyldig på samtliga åtalspunkter, bedömer tingsrätten..

Expressen - 14 nov 14 kl. 19:48

17-åring erkänner mord i Jönköping

Den 17-åring som häktats för mord och mordförsök på två unga män i Norrahammar i oktober har erkänt..

DN - 21 dec 17 kl. 19:27

Tingsrätten: 22-åring skyldig till mord

Skyldig till mord – den 22 åring som stått åtalad för mordet på Tova Moberg är överbevisad om att det var han som utförde mordet och röjde undan hennes kropp. Det kom Hudiksvalls tingsrätt fram till sent på torsdagen, efter att ha överlagt i nära två timmar..

DN - 10 dec 13 kl. 13:14

37-åring nekar till mord i Trollhättan

I dag startade rättegången i Göteborgs tingsrätt kring sommarens uppmärksammade mord på en 23-årig småbarnsmamma från Trollhättan. Tre män står åtalade, men alla nekar. En nu 37-årig man har åtalats för mord..

Kristianstadsbladet - 07 jul 13 kl. 13:12

22-åring erkänner mord på sin mor


En 53-årig kvinna hittades i natt knivhuggen till döds i en lägenhet i Solbjerg, söder om Aarhus i Danmark. Hennes 22-årige son har under förhör i Århus erkänt att han dödat sin mor med knivstick, rapporterar Ekstrabladet.Kvinnans båda söner, 19 och 22 år, greps tidigare misstänkta för mord.

Kristianstadsbladet - 04 feb 14 kl. 05:42

Dom mot 24-åring för mord på mamma


I dag faller domen i Helsingborgs tingsrätt mot en 24-årig man som åtalats för mord på sin mor i en lägenhet i Helsingborg i somras.Sonen ska först ha tagit ett struptag på mamman och därefter knivskurit henne i halsen så att hon dog. Han larmade själv polisen men nekar till brott.

NT - 04 feb 14 kl. 05:42

Dom mot 24-åring för mord på mamma

I dag faller domen i Helsingborgs tingsrätt mot en 24-årig man som åtalats för mord på sin mor i en lägenhet i Helsingborg i somras..

Helsingborgs Dagblad - 04 feb 14 kl. 05:44

Dom mot 24-åring för mord på mamma

I dag faller domen i Helsingborgs tingsrätt mot en 24-årig man som åtalats för mord på sin mor i en lägenhet i Helsingborg i somras. Sonen ska först ha tagit ett struptag på mamman och därefter knivskurit henne i halsen så att hon dog. Han larmade själv polisen men nekar till brott.

BT - 04 feb 14 kl. 05:43

Dom mot 24-åring för mord på mamma

I dag faller domen i Helsingborgs tingsrätt mot en 24-årig man som åtalats för mord på sin mor i en lägenhet i Helsingborg i somras. Sonen ska först ha tagit ett struptag på mamman och därefter knivskurit henne i halsen så att hon dog. Han larmade själv polisen men nekar till brott.

Expressen - 17 jul 14 kl. 16:39

77-åring skyldig till mord på sin sambo

En 77-årig man i Boden är skyldig till mord på sin sambo, anser Luleå tingsrätt. Domstolen går på åklagarens linje, skriver lokala medier..

DN - 11 dec 14 kl. 15:08

Mordmisstänkt 30-åring erkänner mord


Den 30-årige man som misstänks för dubbelmord i skånska Dalby har erkänt brott, enligt uppgift till TT från kammaråklagare Helena Lundström. Enligt mannens advokat Per Schånberg har hans klient erkänt sig skyldig till mord..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Man skjuten i benet av polis

En man sköts i benet av polis i Heby utanför Uppsala under måndagsmorgonen.Mannen hade uppträtt aggressivt, enligt SVT..

Expressen - 30 minuter sedan

Årets skånska skörd blir ovanligt riklig

De skånska böndernas skördearbete närmar sig slutet för i år, och enligt Jordbruksverket blir årets skörd en av 2000-talets bästa. Detta rapporterar HD. – Det är goda kvantiteter och lika goda kvaliteter, säger David Gottfridsson, rådgivare på Hushållningsällskapet, till tidningen.

Expressen - 45 minuter sedan

L-vilden har inte jobbat sedan i mars – plockat ut 400 000 i ersättning

Den politiska vilden Emma Carlsson Löfdahl har inte jobbat i riksdagen sen det stormade kring henne för snart ett halvår sen.Ändå plockar hon ut arvode och ersättningar, enligt Aftonbladet.Summan närmar sig nu en halv miljon kronor..

Expressen - 30 minuter sedan

Fullt utvecklad brand – stort pådrag

En eldsvåda har brutit ut i ett fritidhus i Brastad i Lysekils kommun.– Det är en fullt utvecklad brand, säger Tomas Sunnerdahl, räddningschef i beredskap..

Expressen - 1 timme sedan

Minst tio kommuner lutar åt tiggeriförbud

Fyra kommuner har infört olika hårda begränsningar av tiggeri, och minst ytterligare 10 av de 290 kommunerna har liknande planer. Det visar en kartläggning gjord av SR Ekot..

Expressen - 1 timme sedan

Ny app från SOS Alarm ska ge snabbare hjälp

Med hjälp av en ny app kommer SOS Alarm enklare kunna lokalisera de som ringer in till nödnumret.– Det kan rädda liv, säger Niclas Cholodov på SOS Alarm..

Expressen - 1 timme sedan

Fortsatt bostadskris för studenter: ”Katastrofalt”

"Värsta på flera år". "Panik". "Ohållbart".

Expressen - 1 timme sedan

Flest skolbränder inträffar i Göteborg

470 bränder har ägt rum på skolor och skolgårdar i Göteborg under de senaste tio åren – mest i landet, enligt en sammanställning som Nyhetsbyrån Siren gjort.– Varje brand är en risk, säger Anders Lundberg, brandingenjör på MSB, till Siren..

Expressen - 1 timme sedan

Man attackerad – togs om hand av allmänhet

En man har attackerats med ett stickföremål i Söderhamn.Han skadades – och fick tas om hand av allmänhet, uppger polisen.En förundersökning om mordförsök har inletts..

Expressen - 1 timme sedan

Risken finns att det eskalerande massåldrandet kommer att utlösa hat

Döden är ingenting.Att åldras är ett helvete.Jag vet, jag tillhör den årskullen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.