Nyan > Svenskfinland

Saturday, 24 August, 01:04

Nyan - 13 aug 19 kl. 11:21

Filmteam gör nedslag på många platserSjökvarteret, Järsövägen, lagtinget och gamla Gullåsen: det är några av platserna där filmteamet Nice Drama spelar in scener för serien Tjockare än vatten denna vecka. .
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Gullåsen, Nice Drama, Tjockare

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Filmteam, gör, nedslagpå många , platser
BT - 07 okt 11 kl. 18:16

Saknad i filmteam ännu borta

Mannen som försvann från ett filmteam under torsdagen saknas fortfarande. Poliser med hundar, helikopter och militär fortsatte under fredagen att leta efter den man i 40-årsåldern som försvann vid Gräftöberget i Tanums kommun på torsdagen. Han är inte själv fotograf men ingick i ett team från produktionsbolaget Tre Vänner som var där och tog bilder inför filmningen av en av deckarförfattaren Camilla Läckbergs böcker.

Skånskan - 24 aug 16 kl. 14:32

Går i land med allt från konst till äventyr

På torsdag startar en ny säsong av Landgång, på fredag öppnar Antikrundan årets första mottagning, i november har hennes nya program Konstnärsdrömmen premiär och i höst ska hon spela in ett nytt, än så länge hemligt program. Anne Lundberg trivs med att göra olika slags program.
– Det är roligt med nya utmaningar, att utvecklas och lära sig nya saker, säger hon.

Kristianstadsbladet - 29 jul 14 kl. 22:45

Anekdoter om Italien intresserade Åhusbor

Foto: Tom Wall
Kristina Kappelin är frilansjournalist och författare med Italien som specialitet. På tisdagskvällen berättade om sin karriär och sitt liv på biblioteket.
Någon har klistrat över affischen för ”Litteratur under bar himmel” med en lapp.

GöteborgsPosten - 04 okt 14 kl. 11:20

Från Avalon till konstäventyr i Kairo

Röda sten, Konsthallen, Molinsgatan. Sedan mitten av september har Axel Petersén med filmteam varit i farten och spelat in äventyrsthrillern Under Pyramiden på olika platser i Göteborg. "En jättestor utmaning varenda sekund" säger regissören..

YLE - 07 feb 15 kl. 21:20

Förhandsfavoriterna gick vidare i UMK

Satin Circus, Pertti Kurikan nimipäivät och Norlan el Misionario gick vidare till final i den första deltävlingen av Tävlingen för ny musik UMK. Finlandssvenska Hans on the bass föll ur tävlingen. Utanför blev också Pihka ja myrsky och Vilikasper Kanth.

SR - 21 aug 18 kl. 13:43

Japanen som försvann – OS-myt spelas in i Sverige

Han fick solsting och bjöds på bullar och saft av en familj i Sollentuna. Inför OS i Tokyo 2020 besöker ett japanskt filmteam olika platser i Sverige för att filmatisera historien om den japanske maratonlöparen Shizo Kanakuri som tävlade i OS i Stockholm 1912..

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 6 timmar sedan

Hållbarhet i fokus på ny gratisfestival

Kökart blir Hållbart när Nordens institut på Åland i samarbete med Bärkraft.ax och Regeneration 2030 bjuder på gratisfestival. .

Nyan - 7 timmar sedan

Tillfälligt stopp för tandställning

Just nu saknar ÅHS en tandläkare som kan sätta tandställning på patienter. – Vi håller på att rekrytera en specialist och tänka ut andra möjligheter också, säger Riikka Lindholm, ledande tandläkare hos ÅHS. Hon tillägger att tandställning inte är en akut behandling utan kan utföras senare, och att ÅHS ordnat vård för de av sina patienter som redan har tandställning.

Nyan - 8 timmar sedan

Arbeten på Vårdövägen

Landskapet genomför diverse arbeten på Vårdövägen mellan Töftö färjfäste och Vårdöbron från och med måndagen den 26 augusti till och med fredagen den 6 september. – Trafikanter som ska till färjavgångar ombedes ta vägarbetet i beaktande då det tidvis kan vara begränsad framkomlighet samt hastighetssänkning på sträckan, sägs i ett pressmeddelande. (ms)   Tillbaka till startsidan Tipsa Nyan.

Nyan - 9 timmar sedan

107 sidor finska blev en på svenska

Justitieministeriets betänkande om uppgiftsfördelningen mellan riksdagens justitieombudsman och justitiekanslern i statsrådet är 107 sidor långt – på finska. .

Nyan - 11 timmar sedan

Byggfirman Hans Mattsson får inte bygga polishuset

På grund av skatteskulder petas byggföretaget Hans Mattsson Ab som huvudentreprenör för bygget av polishuset i Mariehamn. Istället går uppdraget till Ålands bygg Ab. Det skriver Fastighetsverket i ett pressmeddelande.

Nyan - 11 timmar sedan

Eckerökoncernen har storsatsat

40 miljoner euro: så mycket ökade Eckerökoncernens investeringar under första halvåret jämfört med samma period 2018. .

Nyan - 12 timmar sedan

Medvind för Andelsbankens kundrörelse

Andelsbankens halvårsrapport som publicerades idag bjuder på stigande räntenetto och nettoprovisionsintäkter. Rörelsevinsten för första halvåret landade på 2 560 000 euro. Räntenettot ökade med 6,1 procent.

Nyan - 13 timmar sedan

Djävulsdans när Bomarsundscenter invigs

En nyskriven opera, ”Djävulsdansen i Skarpans”, planeras få sin urpremiär lagom till invigningen av Bomarsunds nya besökscenter sensommaren eller hösten 2022. .

Nyan - 15 timmar sedan

Bil filmar för digital vägkarta

En polskregistrerad bil som kört längs åländska vägar är utskickad av ett företag som säljer digitala vägkartor och navigationsredskap. .

Nyan - 15 timmar sedan

Finansministrar pratade miljoner

Finlands nya finansminister Mika Lintilä (C) vet mer om Åland i dag än i går. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.