Sydsvenskan > Utrikes

Thursday, 24 September, 23:37

Sydsvenskan - 13 aug 19 kl. 11:23

Långt fängelsestraff för mord i butikEn 47-årig man döms till fängelse i 13 år och 10 månader för att ha mördat en man i en butik i Rosengård i Malmö i fjol. Offret höggs ihjäl med flera knivhugg en morgon den 9 oktober förra året i butiken där de båda männen arbetade. 47-åringen har erkän.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Rosengård, Malmö

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Långt, fängelsestraffför , mordi , butik
BT - 08 jul 14 kl. 14:48

Långt fängelsestraff för vajermord

Med en stålvajer ska de båda männen ha strypt en 31-årig man från Landskrona innan de brände hans kropp. Nu döms duon till 18 års fängelse och utvisning för mord.Dödsorsaken har inte med säkerhet kunnat fastställas eftersom 31-åringens kropp hade så omfattande skador när den påträffades, men rätten anser precis som åklagaren att den samlade bedömningen talar för att männen har planerat och utfört mordet.

SVT - 16 okt 15 kl. 15:52

”Det kommer bli ett långt fängelsestraff”

Den rättspsykiatriska utredningen visar att den misstänkte 36-åringen inte led av någon allvarlig psykisk störning. Dessutom har han erkänt och det finns bevis som stödjer mordåtalet. Advokat Elisabeth Massi Fritz är säker: Det blir ett långt fängelsestraff..

Nerikes Allehanda - 12 jun 17 kl. 15:33

Mordförsök under tågresa till Hallsberg – länsbo döms till långt fängelsestraff

En man blev knivhuggen under en tågresa mellan Stockholm och Hallsberg, efter att ett gräl uppstått mellan honom och en annan passagerare – en 25-årig man. Nu döms 25-åringen till ett 8,5 år långt fängelsestraff för försök till mord..

YLE - 08 sep 15 kl. 16:21

Långt fängelsestraff för brand på Lojo polisstation

Det blev ett långt fängelsestraff för den man som anlade en brand på polisstationen i Lojo i våras. Mannen stod åtalad också för tiotals narkotika-, egendoms- och trafikbrott. Händelserna i polisfängelset i Lojo fick sin början i mars när mannen åter en gång hade åkt fast för andra brott.

Corren - 11 jun 12 kl. 13:30

Sjukgymnasten riskerar långt fängelsestraff

Åklagaren yrkade på ett långt fängelsestraff för sjukgymnasten som anklagas för att ha ofredat tolv kvinnor sexuellt på sin mottagning..

Nya Wermlands Tidningen - 26 apr 13 kl. 15:01

33-åringen riskerar långt fängelsestraff

33-åringen riskerar att dömas till ett långt fängelsestraff för mordet på en 18-årig man i Tveta: ? 12 till 14 års fängelse, yrkade kammaråklagare Barbro Brännlund vid fredagens slutpläderingar..

BT - 20 aug 13 kl. 19:40

Greps i Kinna - dömd till långt fängelsestraff för sadistisk våldtäkt

48-åringen skulle ansöka om ett nytt pass på polisstationen i Kinna. I stället greps han. I dag dömdes mannen till ett långt fängelsestraff för grov våldtäkt och människorov.

Hela Gotland - 04 apr 14 kl. 11:04

Långt fängelsestraff för bedragerskan

Den 25-åriga gotländska döms till ett långt fängelsestraff. I dag kom domen från Gotlands tingsrätt..

YLE - 20 maj 14 kl. 12:28

Långt fängelsestraff för narkotikabrott i Lojo

Västra Nylands tingsrätt i Lojo har dömt en 43-årig man från Estland till sju år och tre månader fängelse för grovt narkotikabrott. Mannen hade gömt amfetamin och hasch i ett skogsområde i Muijala i Lojo nära motorvägen till Åbo på gränsen till Vichtis. Polisen beslagtog nästan 5 kilogram amfetamin (4 898 gram) och drygt 70 gram (71,6) hasch ur skogen i januari i år.

DN - 19 okt 15 kl. 22:57

Långt fängelsestraff för saudisk aktivist

En saudisk domstol förlängde på måndagen ett redan långt fängelsestraff för den civilrättslige aktivisten Abdulkarim al-Khoder till tio år..

Barometern - 25 aug 16 kl. 11:36

Långt fängelsestraff väntar för mördaren

Ett långt fängelsestraff väntar den 37-åring som i november förra året låg bakom mordet på Tegnérgatan i Kalmar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.