Sydöstran > Nyheter

Saturday, 24 August, 10:56

Sydöstran - 13 aug 19 kl. 11:09

Hastigheten kan sänkas på E22Nu utreder Trafikverket ett antal vägar för hastighetssänkningar och vilka konsekvenser det får. En av vägarna som är aktuella är E22 mellan Lösen och Jämjö. .
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
E22, Trafikverket, Lösen, Jämjö

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hastighetenkan , sänkas, E22
Jönköpingsnytt - 05 maj 18 kl. 12:04

Därför kommer hastigheten sänkas

På grund av att eleverna på Taheskolan i Taberg flyttas till Intersports gamla lokaler på Målön så måste kommunen se över trafiksäkerheten till och från skolan. Därför planeras en sänkning av hastigheten på vägen mellan Torsvik och Taberg.
.

YA - 17 jul 14 kl. 14:37

Svansjöbor vill sänka hastigheten

Foto: Sprisse Nilsson
Trots att det finns 300 hus i Svansjö sommarby räknas den inte som tättbebyggd. Därför är det tillåtet att köra i 70 kilometer i timmen i hela området.
Tidigare fanns det 30- skyltar i Svansjö, men när samfällighetsföreningen tog över vägarna för ett år sedan visade det sig att de skyltarna inte hade någon laglig grund.

SR - 28 jan 19 kl. 17:01

Ska hastigheten sänkas på Autobahn?

I Tyskland pågår en upphetsad debatt om bilisters fri- och rättigheter kontra miljö- och hälsoskydd. Det som rör upp de hetaste känslorna är ett förslag att införa hastighetsbegränsning på motorvägarna..

Kristianstadsbladet - 10 sep 13 kl. 15:43

Strabag asfalterar om del av E22

Arkivfoto: Tommy Svensson
Trafikverket och Strabag har nu enats om hur E22:an ska åtgärdas. Strabag får asfaltera om fyra kilometer och betala 275 000 kronor.
När den nya en mil långa motorvägen mellan Hörby norra och Linderöd invigdes i vintras upptäcktes fort att vägen var ojämn, troligen beroende på att asfaltsläggaren varit felaktig.

Barometern - 07 sep 13 kl. 12:29

Bra med sänkt hastighet vid E22

Som boende i Hossmo så måste vi kommentera artikeln om sänkt hastighet på E22 vid Hossmo. Vi har barn som dagligen åker buss till och från skolan i stan och de måste passera E22. För ett år sedan var vi i kontakt med kommunen och Trafikverket angående hastigheten på E22 men det var inte möjligt att få till någon sänkning av hastighet eller övergångsställe.

Barometern - 01 jul 14 kl. 06:33

Föreningar vill sänka hastigheten till Svartbäcksmåla

Sänkt hastigheten på väg 25 till Svartbäcksmåla från 90 till 70 kilometer i timmen. Den uppmaningen riktar en rad föreningar till länsstyrelsen. Nu går alla föreningar som har verksamhet i friluftsområdet Svartbäcksmåla samman för att få till stånd en förbättring av trafiksituationen till och från Svartbäcksmåla.

Kristianstadsbladet - 27 sep 17 kl. 00:01

Gamla E22:an får sänkt fart

E 22:an vid Linderöd döps om till väg 1980 när nya delen av E 22 står klar. Samtidigt kommer hastigheten på den gamla europavägen att sänkas från 90 till 80 kilometer i timmen..

Kristianstadsbladet - 26 maj 14 kl. 16:32

Vägarbete sänker hastigheten på E22

Foto: Läsarbild
På måndagen begränsades hastigheten på E22 mellan Tollarp och Sätaröd då ett större kabelarbete påbörjades.
Ett körfält kommer att vara avstängt på en sträcka av 700 meter under tiden som en kabel grävs ner. Arbetet beräknas vara klart i slutet av juni..

Barometern - 21 apr 19 kl. 17:41

Kalmar: Här kan hastigheten på Norra vägen sänkas

Hastigheten på Norra vägen mellan Netto i Funkabo och Norra kyrkogården kan komma att sänkas från 60 till 40 kilometer i timmen..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Hastigheten sänks på E20

Trafikverket beslutade på torsdagen att sänka hastigheten på delar av E20. Den 28 december kommer hastigheten att sänkas till 80 på alla 90-vägar utan mitträcke, rapporterar SR Skaraborg. - Det är en nödvändlig åtgärd ur trafiksäkerhetssynpunkt.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 15 minuter sedan

Taylor Swift hyllas för nya albumet

Sydöstran - 30 minuter sedan

T-bana stängs för att stoppa demonstranter

Fyra tunnelbanestationer stängdes i Hongkong under lördagen för att sätta käppar i hjulet för en planerad protestmarsch – men tusentals tågade ändå..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Svenskar jagar VM-platser på Stadion

Helgens finnkamp i Stockholm är en av få återstående chanser för svenskar att ta sig till friidrotts-VM i Doha..

Sydöstran - 1 timme sedan

Misstänkt för hot mot universitet förnekar

Den man i 25-årsåldern som greps i fredags efter att det framförts hot mot Linköpings universitet nekar till brott. Han är misstänkt för grovt olaga hot och vapenbrott..

Sydöstran - 1 timme sedan

Kraftwerks 3D-turné stannar till i Göteborg

De tyska pionjärerna inom elektronisk musik har de senaste åren turnerat med en 3D-konsert. Den 30 augusti når turnén Liseberg i Göteborg..

Sydöstran - 1 timme sedan

Svenske stjärnan: Någonting måste göras

Långsamt spel är ett hett samtalsämne i golfvärlden och till nästa år vidtar Europatouren flera åtgärder för att få bukt med problemet. Det välkomnas av golfarna..

Sydöstran - 1 timme sedan

Revolutionsgardet: Iran provsköt ny robot

Sydöstran - 1 timme sedan

Netflix testar tips från människor

Sydöstran - 1 timme sedan

Överfulla lager oroar diamantbranschen

Kan man någonsin få för mycket diamanter? Ja, det tycker i alla fall diamantbranschen som nu tampas med överskott på rådiamanter och en ökad produktion av syntetiska stenar..

Sydöstran - 1 timme sedan

Vårdcentral kritiseras efter självmordOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.