SR > Nyheter

Monday, 19 August, 19:04

SR - 13 aug 19 kl. 11:11

Höga strålningsvärden efter rysk explosionI Ryssland steg strålningsvärdena kraftigt i staden Severodvinsk efter explosionen i en militär testanläggning i förra veckan..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Ryssland, Severodvinsk

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Höga, strålningsvärdenefter , rysk, explosion
SR - 13 aug 19 kl. 16:30

Strålningsvärden ökade efter rysk explosion

Det statliga ryska meteorologiska institutet rapporterar om att strålningsvärdena höjdes i området kring raketolyckan i nordvästra Ryssland i förra veckan, en olycka där fem människor dog..

Nyteknik - 09 mar 16 kl. 11:14

Inga förhöjda strålningsvärden i Sverige

Svenska mätningar visar inga förhöjda nivåer av radioaktivt cesium enligt Strålsäkerhetsmyndigheten..

UNT - 15 mar 18 kl. 18:35

Farmaceut utsatt för radioaktiv strålning

Farmaceuten fick onormalt höga strålningsvärden..

YLE - 22 maj 15 kl. 07:02

“Spara upp till 40 procent av brännoljan” - omöjligt, säger experter

Om man häller en liter särskilt tillsatsämne i 2 000 liter brännolja så kan man spara upp till 40 procent av brännoljekostnaderna. Det hävdar ett företag som marknadsför sin produkt, tillsatsämnet Pari. Men experter på förbränning som Yle Nyheter har talat med anser entydigt att det är en bluff.

Sydsvenskan - 20 okt 12 kl. 06:30

Dragkampen mellan Lund och Malmö tar inte slut

Revirstriderna mellan sjukhusen i Malmö och Lund har inte upphört.Tvärtom tycks de få ny kraft för varje samordningsbeslut från sjukhusledningen.De senaste dagarna har 54 medicinprofessorer, alla verksamma i Malmö, protesterat mot att verksamheter flyttas från Malmö till Lund.

YLE - 21 maj 16 kl. 08:50

Domkyrkobranden i Borgå
”Där står den nu som en ruin” Domkyrkobranden i Borgå 29.5 2006 Det luktar bränt i hela Gamla stan. Hundratals Borgåbor har samlats till en andaktsstund vid Rådhustorget.

Fler nyheter från SR

SR - 45 minuter sedan

XXL fuskade för att rea – "ett monster branschen skapat"

I Norge har sportkedjan XXL ertappats med att fuska för att kunna sälja varor till reapriser. Och i Sverige kommer reor och kampanjer allt tätare inpå varandra. En överlevnadsstrategi i dag för många handlare, säger Jonas Arnberg, vd på HUI research..

SR - 1 timme sedan

S-veteranen Enn Kokk är död

Den mångårige socialdemokratiske partimedarbetaren Enn Kokk är död, uppger partiet för TT..

SR - 1 timme sedan

Pension: Arbete ett år längre ger minst 1800 kronor extra per månad

Den som jobbar ett år längre kan öka sin pension med mellan 1800 och 3300 kronor varje månad, enligt en ny rapport från Pensionsmyndigheten..

SR - 1 timme sedan

Liberalerna: Vänta med att utjämna kostnader mellan kommuner

Liberalerna tycker att Socialdemokraterna har för bråttom med att kostnadsutjämna för kommuner och landsting..

SR - 1 timme sedan

8000 evakuerade från branden på Gran Canaria

Den omfattande branden på den populära turistön Gran Canaria har nu lett till att omkring 8000 personer tvingats lämna brandområdet. Branden har härjat sedan i lördags och är fortfarande inte under kontroll..

SR - 1 timme sedan

Räddningsfartyget vägrar ta flyktingar till Mallorca

Räddningsfartyget Open Arms som varit ute på Medelhavet i 18 dagar med över 100 migranter ombord – tackade i eftermiddags nej till Spaniens erbjudande att låta fartyget gå in i hamn på Mallorca. Från EU var reaktionerna däremot positiva..

SR - 2 timmar sedan

Ygeman: Man behöver hela tiden förnya sitt system

Offentlig sektor har haft kortsiktiga digitaliseringsstrategier och bör nu modernisera sina gamla IT-system, även om notan blir dyr.Det säger energi- och digitaliseringsminister Anders Ygeman (S)..

SR - 2 timmar sedan

Den svenska biohösten har presenterats

I dag presenterades höstens biofilmer. Bland de 22 filmerna finns allt från tunga dokumentärer till familjeunderhållning..

SR - 10 timmar sedan

Skogsbranden på Gran Canaria sprider sig

På Gran Canaria härjar den värsta skogsbranden på länge och 9000 personer har evakuerats. Räddningsarbetet är besvärligt på grund av den kraftiga röken..

SR - 3 timmar sedan

Misstänkt föremål i Linköping – område avspärrat

Polisen har spärrat av ett mindre område på Garnisonsområdet i Linköping efter att ett misstänkt farligt föremål hittades tidigare idag. Nationella bombskyddsgruppen är nu på plats för att göra en bedömning av föremålet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.