GT > Nyheter

Saturday, 24 August, 08:41

GT - 13 aug 19 kl. 11:07

”Inget beslut vi tar nu får påverka den processen”GÖTEBORG. Bara två disponibla mittbackar i truppen.Och på natten till onsdag stänger transferfönstret. Tänker IFK Göteborg värva en mittback i sista stund?– Vår målsättning har alltid varit det långsiktiga, inget beslut vi tar nu ska få påverka den processen, kommenterar tränaren Poya Asbaghi..
Läs mer på GT
Läs mer om:
GÖteborg, IFK Göteborg, Poya Asbaghi

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inget, beslutvi , tarnu får , påverkaden , processen
Nyheter 24 - 28 feb 11 kl. 12:38

Trots löftet - fortfarande inget beslut om polisvåldtäkten


Nyheter24 har tidigare skrivit om ?Karin?, som 2008 fördes till sjukhus med svåra skador efter att ha utsatts för misshandel och en brutal våldtäkt.

YLE - 25 feb 15 kl. 10:47

Inget beslut om vårdreform denna vecka

Det dröjer till nästa vecka innan det klarnar hur det går med vårdreformen. Politikerna i riksdagen försöker driva igenom reformen i snabb takt för att få ett beslut om den inom deras mandatperiod som tar slut om några veckor. I dag börjar grundlagsutskottet dryfta ett nytt förslag till vårdreform - efter att ha slagit fast att det förra var grundlagsstridigt.

YA - 20 maj 14 kl. 06:30

Inget beslut om att ta bort danskt kött

Diskussioner om danskt griskött i butiken pågår hos många handlare i Ystad men än är inga beslut tagna. Det visar en rundringning som Ystads Allehanda gjort.
– Vi har pratat intensivt i någon månad hur vi ska göra med det danska köttet.

YLE - 22 sep 14 kl. 15:44

Inget beslut om bolagisering av Palmia

Stadsstyrelsen i Helsingfors bordlade i dag måndag bolagiseringen av stadens affärsverk Palmia. Det här betyder att det blir strejk i morgon. Stadsstyrelsen bordlade nu för andra gången bolagiseringen av en del av stadens äffärverk Palmia.

YLE - 22 sep 14 kl. 15:44

Inget beslut om bolagisering av Palmia - strejk väntar

Stadsstyrelsen i Helsingfors bordlade i dag måndag bolagiseringen av stadens affärsverk Palmia. Det här betyder att det blir strejk i morgon. Stadsstyrelsen bordlade nu för andra gången bolagiseringen av en del av stadens affärsverk Palmia.

Nerikes Allehanda - 20 apr 17 kl. 18:01

Ännu inget beslut om festivalöl – "Goda skäl att diskutera vidare"

Idag skulle det avgöras om örebroarna ska få strosa omkring med en öl i handen på sommarens festivaler. Men Socialnämnd Öster väljer att skjuta upp beslutet. Man vill veta mer om hur de nya reglerna kan komma att påverka langningen av alkohol till minderåriga..

Kristianstadsbladet - 07 feb 13 kl. 19:33

Domstol positiv men regeringen tar beslut

Foto: Per Pixel Petersson
Mark- och miljödomstolen fattar inget beslut om Blekinge Offshores planer på en havsbaserad vindkraftspark i Hanöbukten. De överlåter beslutet till regeringen men rekommenderar i sitt yttrande till regeringen att tillstånd ges.
?

BT - 25 nov 14 kl. 10:10

Volvo tar höjd för miljardsmäll

EU:s kartellutredning kan kosta Volvo så mycket som 3,7 miljarder kronor. Det befarar lastbilstillverkaren, som sätter av summan och tar smällen på årets fjärde kvartal. - Vi har läst och utvärderat kommissionens utlåtande och kommit fram till den här summan.

Opinionen.se - 24 jul 13 kl. 17:05

Historiskt beslut väntas om Detroit

I dag inleds en historisk första förhandling om staden Detroits ansökan om konkursskydd, som kom i förra veckan från den skuldtyngda amerikanska staden. Konkursdomaren Steven Rhodes väntas besluta om man ska frysa de stämningsansökningar från offentliganställda och pensionärer i Detroit som lämnades in innan ansökan om konkursskydd kom in i torsdags, och där man hävdar att den rekonstruktion som staden vill genomföra strider mot delstaten Michigans konstitution. Den avgörande frågan är om amerikansk lag övertrumfar delstatens Michigans författning, som ger ett visst skydd för pensionerna.

Trelleborgs Allehanda - 24 jul 13 kl. 17:01

Historiskt beslut väntas om Detroit


I dag inleds en historisk första förhandling om staden Detroits ansökan om konkursskydd, som kom i förra veckan från den skuldtyngda amerikanska staden.Konkursdomaren Steven Rhodes väntas besluta om man ska frysa de stämningsansökningar från offentliganställda och pensionärer i Detroit som lämnades in innan ansökan om konkursskydd kom in i torsdags, och där man hävdar att den rekonstruktion som staden vill genomföra strider mot delstaten Michigans konstitution.Den avgörande frågan är om amerikansk lag övertrumfar delstatens Michigans författning, som ger ett visst skydd för pensionerna.

Fler nyheter från GT

GT - 45 minuter sedan

Det här är den bästa tiden på hela året

Det här är den bästa tiden på året för mig.Allsvenskan går mot slutspurten och alldeles nyligen har Premier League börjat.Det kan inte bli för mycket fotboll för mig – och Blåvitt och Liverpool missar jag aldrig.

GT - 4 timmar sedan

Övertänt garage: ”explosionsrisk”

Ett dubbelgarage har under natten till lördagen tagit eld i Götene. Garaget är övertänt och enligt räddningstjänsten finns gastuber inne i byggnaden. – Det finns en risk för explosion så vi har vidtagit vissa säkerhetsåtgärder, säger Ola Jakobsson stabsbrandmästare vid räddningstjänsten.

GT - 10 timmar sedan

Feststämning när Molly Sandén intog Liseberg

Det var mycket folk och bra stämning under augustisolen när Molly Sandén uppträdde på Liseberg på fredagen.– Vi har vädret med oss, utbrast stjärnan från scenen..

GT - 11 timmar sedan

Man greps – försökte stjäla borrmaskiner

Den unge mannen försökte lämna Jula-butiken med borrmaskiner utan att betala.Då blev han påkommen.Nu misstänks han för stöld, skriver BT..

GT - 12 timmar sedan

”Hade inte varit konstigt om Emma lämnat mig”

Handbollsprofilen Loui Sand fattade beslutet att genomgå en könskorrigering efter år av självhat.Flickvännen Emma Berglund, som själv är fotbollsproffs, valde att stanna kvar hos honom. Nu berättar de båda om sin relation i Kanal 5-programmet ”Meltzer och kärleken”.

GT - 14 timmar sedan

”Jag trodde att det var ett skämt först”

Han blev inbytt i andra halvlek och gjorde mål 22 minuter senare.Nu berättar talangen Oscar Vilhelmsson, 15, om succédebuten med IFK Göteborg – som han trodde var ett skämt.– Jag var helt säker på att de drev med mig, säger han..

GT - 15 timmar sedan

Nya lägenheter på gång i Skövde

Snart påbörjas bygget av 13 nya lägenheter i Timmersdala i Skövde.Detta då bygglovet alldeles nyligen blev klart, skriver Skövde Nyheter. .

GT - 16 timmar sedan

Mindre flygplan hamnade på sidan vid landning

Strax innan fyra på fredagseftermiddagen larmades SOS om en flygplansolycka i Strömstad. Ett mindre flygplan hade då misslyckats med landningen och hamnat på sidan vid kanten av landningsbanan..

GT - 16 timmar sedan

Stensons superrunda – delar ledningen

Svenske stjärnan har hittat formen utanför Göteborg.

GT - 16 timmar sedan

Peters oväntade fynd på återvinningsstationerna

Peter Callander, 40, har jobbat med att städa upp på återvinningsstationer i tre år.Han är inte längre förvånad över vad människor kan tänka sig dumpa på stationerna.– Det kan vara bromsklossar och gardinstänger.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.