Sydsvenskan > IT

Saturday, 17 August, 15:37

Sydsvenskan - 13 aug 19 kl. 11:03

Sjunkande bolånemarginaler för bankernaBankernas bruttomarginal på bolån sjönk under andra kvartalet. Marginalen minskade från 1,46 procent vid slutet av första kvartalet till 1,44 procent vid utgången av andra kvartalet, enligt Finansinspektionen (FI). Myndigheten uppmanar nu bolånekunder a.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Finansinspektionen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sjunkande, bolånemarginalerför , bankerna
Helsingborgs Dagblad - 13 aug 19 kl. 11:03

Sjunkande bolånemarginaler för bankerna

Bankernas bruttomarginal på bolån sjönk under andra kvartalet. Marginalen minskade från 1,46 procent vid slutet av första kvartalet till 1,44 procent vid utgången av andra kvartalet, enligt Finansinspektionen (FI). Myndigheten uppmanar nu bolånekunder a.

DN - 14 aug 18 kl. 10:10

Sjunkande bolånemarginaler hos bankerna

Bankernas genomsnittliga vinstmarginal på bolån var 1,57 procent under andra kvartalet, enligt Finansinspektionen. Det är en liten minskning från första kvartalet då marginalen var 1,64 procent..

DN - 13 aug 19 kl. 12:44

Sjunkande bolånemarginaler för bankerna

Bankernas bruttomarginal på bolån sjönk under andra kvartalet. Marginalen minskade från 1,46 procent vid slutet av första kvartalet till 1,44 procent vid utgången av andra kvartalet, enligt Finansinspektionen (FI)..

SmålandsPosten - 13 aug 19 kl. 11:03

Sjunkande bolånemarginaler för bankerna

Sydöstran - 13 aug 19 kl. 11:03

Sjunkande bolånemarginaler för bankerna

Kristianstadsbladet - 13 aug 19 kl. 11:03

Sjunkande bolånemarginaler för bankerna

Barometern - 13 aug 19 kl. 11:03

Sjunkande bolånemarginaler för bankerna

Blekinge Läns tidning - 13 aug 19 kl. 11:03

Sjunkande bolånemarginaler för bankerna

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Hon tar över Liberala ungdomsförbundet

Liberala ungdomsförbundet (LuF) har valt 23-åriga Romina Pourmokhtari till ny förbundsordförande. Hon efterträder Joar Forsell som suttit tre år på posten och förra året valdes till riksdagsledamot för Liberalerna. Pourmokhtari har varit förste vice ord.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Jätteintresse för interrailkort

Svenskarnas intresse för tågresande i andra länder fortsätter att hålla i sig. I våras spåddes att försäljningen av interrailkort i år skulle öka med runt 60 procent jämfört med i fjol, då 17 000 kort såldes. Nu ser ökningen ut att bli betydligt större..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Svensk misstänkt knarkkassör häktad i Danmark

En svensk man i 60-årsåldern har häktats i Danmark misstänkt för att ha hanterat och växlat pengarna i ett nätverk som misstänks ha smugglat in och sålt 1,6 ton heroin och kokain i Sverige och Danmark. Mannen anhölls nyligen i Malmö och lät sig frivilli.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Familjen kämpar med att vända blad efter 43 år på Bengt konditori

Familjen kämpar med att vända blad efter 43 år på Bengt konditori i Staffanstorp..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Suarez vadskadad i Barcelonas premiär

Barcelona åkte på dubbla smällar i premiären mot Athletic Bilbao. Det regerande mästarlaget förlorade med 0–1 efter att 38-årige veteranen Aritz Aduriz avgjort med en cykelspark i slutminuterna för Bilbao. Dessutom byttes Luis Suarez ut i den 37:e minut.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Fick vänta på smörgås – mördade servitör

En servitör på en restaurang i Parisförorten Noisy-le-Grand har skjutits ihjäl av en kund som ansåg att han fått vänta för länge på sin beställning, enligt en källa med insyn i utredningen. Offrets kolleger larmade polisen då mannen öppnade eld mot serv.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Chefen för Bonniers konsthall avgår

Bonniers konsthall har av besparingsskäl dragit in tjänsten som konsthallschef och den nuvarande chefen Magnus af Petersens väljer därför att lämna sitt uppdrag, rapporterar P4 Stockholm. I stället kommer ledningen för konsthallen att utgöras av Theodor.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Airbnb: Bokningsvärdet upp 31 procent

Uthyrningsplattformen Airbnb rapporterar bokningsintäkter på 9,4 miljarder dollar för årets första kvartal, uppger källor för Reuters. Det är en uppgång med 31 procent jämfört med samma period förra året. Totalt bokades 91 miljoner nätter under årets fö.

Sydsvenskan - 13 timmar sedan

Dömd sexförbrytare jobbade i vården

En läkare förlorade sin läkarlegitimation efter att ha dömts för att ha sexuellt ofredat en patient 2017. Men enligt Inspektionen för vård och omsorg (Ivo) har han trots det fortsatt att arbeta på en vårdcentral. Vårdcentralen avskedade honom sedan det.

Sydsvenskan - 14 timmar sedan

Skådespelaren Peter Fonda är död

Den amerikanske skådespelaren och regissören Peter Fonda har avlidit, 79 år gammal, rapporterar amerikanska medier. "Easy rider"-skådespelaren avled i sitt hem i Los Angeles efter att ha varit sjuk i lungcancer en tid. "Medan vi sörjer förlusten av denn.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.