DI > Ekonomi

Sunday, 25 August, 18:11

DI - 13 aug 19 kl. 10:41

Cykliska bolag tynger svag StockholmsbörsStockholmsbörsen fortsäter tisdagens handel i nedåtgående riktning. Läkemedelsbolaget Astra Zeneca är det enda storbolagen på plus medan mer cykliska bolag tynger OMXS30. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Stockholmsbörs, Astra Zeneca, OMXS30

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Cykliska, bolag, tynger, svag, Stockholmsbörs
Affärsvärlden - 13 aug 19 kl. 10:16

Cykliska bolag tynger börsen

Stockholmsbörsen inledde tisdagens handel i nedåtgående riktning..

Affärsvärlden - 22 jul 14 kl. 11:03

Cykliska bolag tar täten på börsen

Kurserna på Stockholmsbörsen går framåt i den inledande tisdagshandeln med cykliska bolag som dragklok och samtliga bolag på OMXS30-index på plus förutom SCA. Net Insight och Trelleborg hör till dagens vinnare efter att ha rapporterat under förmiddagen..

Affärsvärlden - 02 apr 13 kl. 14:12

Cykliska bolag hämmar börsen

Stockholmsbörsen steg på tisdagen men orkade inte helt följa de ledande europeiska handelsplatserna uppåt, på marginalen hämmat av cykliska bolag..

Affärsvärlden - 03 okt 14 kl. 14:33

Cykliska bolag driver på återhämtningen på börsen

Kurserna på Stockholmsbörsen har fortsatt dagens positiva inledning med cykliska bolag i täten efter gårdagens nedgångar. Strax efter öppning inkom negativa siffror över industriproduktionen..

DI - 03 apr 19 kl. 18:01

Nordenbörserna: Cykliska bolag lyfte börserna

De nordiska börserna handlades generellt sett högre under onsdagen. Samlingsindexet Vinx 30 var upp 1,0 procent till nivån 960. Cykliska bolag återfanns bland vinnarna i spåren av förhoppningar om att Kina och USA närmar sig ett handelsavtal och ett stigande kinesiskt inköpschefsindex i tjänstesektorn.

DI - 12 apr 19 kl. 18:35

Svagt uppåt på nordiska börser – cykliska bolag lyfte

De nordiska börserna utvecklades svagt uppåt under fredagen. Cykliska bolag gick starkt med stöd av kinesisk utrikeshandelsstatistiks som var överraskande positiv. Samlingsindexet Vinx 30 steg 0,2 procent till nivån 959.

DI - 09 jul 19 kl. 17:30

Nedåt på Stockholmsbörsen när cykliska bolag tyngde

Tisdagen blev en röd dag på Stockholmsbörsen när cykliska bolag tyngde. I bräschen för nedgången gick gruvbolaget Boliden som backade 4,3 procent. .

DI - 03 apr 19 kl. 14:23

Cykliska bolag leder uppgången på börsen – SSAB fortsatt i topp

Stockholmsbörsen var tydligt upp efter lunchtid på onsdagen med cykliska företag i topp medan mindre konjunkturkänsliga bolag gick svagare..

Affärsvärlden - 02 dec 14 kl. 10:40

Cykliska bolag leder börsuppgången

Kurserna på Stockholmsbörsen stiger i den inledande handeln på tisdagen. Det är de cykliska bolagen som verkar bana väg för uppgångarna. Millicom har oväntat meddelat vd-avhopp..

Affärsvärlden - 24 sep 15 kl. 14:04

Cykliska bolag leder nedgången på börsen

Tilltagande nedgångar sågs på Stockholmsbörsen under torsdagseftermiddagen. De cykliska, konjunkturberoende, bolagen leder nedgången. H&M följde strömmen efter avgiven rapport..

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Haldex vd om sin sagolika plan för nästa liv

Bromstillverkaren Haldex nya vd Helene Svahn är en otålig ­bilförare som alltid vill ha en plan – med undantag för den egna styrketräningen..

DI - 1 timme sedan

Vad ska vi göra med USA?

Den amerikanska idealismen har kommit och gått så länge USA har varit en stormakt. Under vissa perioder kunde man nästan inbilla sig att mänskliga rättigheter bara var möjliga med….

DI - 2 timmar sedan

Låt bostäder binda koldioxid

DEBATT. Marknaden, politikerna och industrin är eniga – Sverige ska bygga mer med trä. För att det ska bli verklighet krävs dock att staten som landets största beställare går före….

DI - 1 timme sedan

Gyllenhammar: ”Som en blandning mellan spa och tortyr”

Konstnären Charlotte Gyllenhammar gjuter nytt liv i sina minnen. Men just nu blickar hon framåt, mot den nya ­utställningen som öppnar i dagarna..

DI - 3 timmar sedan

Danskar pressar musselmästaren – ”konsumenten har ingen koll”

I fjordarna runt Orust odlas 2.000 ton blåmusslor varje år. Musslan har blivit ett allt populärare inslag på de svenska restaurangerna och matborden..

DI - 3 timmar sedan

Vita huset: Trump ångrar att han inte höjde Kinatullarna mer

Det enda Donald Trump ångrar gällande handelskriget med Kina är att han inte höjt tullarna mot Peking ytterligare..

DI - 4 timmar sedan

Publiksuccé när Stenson svingar gratis i jakt på hemmaseger

Redan innan sista putten rullats i och vinnaren korad pekade allt mot succé för golftävlingen Scandinavian Invitation..

DI - 5 timmar sedan

Marknaden är gigantisk – köp bjässen som ska upp 20 procent

Marknaden är gigantisk, tillväxten stabil och bolaget är världsledande. Det är läge att plocka upp aktien efter överdrivna kursfallet..

DI - 5 timmar sedan

Vattenkanoner sätts in mot demonstranter i Hongkong

För andra dagen i rad använder polisen tårgas i Hongkong. Även vattenkanoner sätts in för att försöka skingra demonstranter..

DI - 6 timmar sedan

Konflikten om Iran-avtalet rävsax för europeiska bolag

NEW YORK. Frågan om Iran-avtalet fortsätter att skapa splittring mellan USA och Europa. Lanseringen av EU:s nya handelsmekanism gentemot Iran har mottagits med stor kyla från….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.