Sydöstran > Nyheter

Monday, 26 August, 00:25

Sydöstran - 13 aug 19 kl. 10:28

Miettinens nya roll: ”Det får bli en senare fråga”Patric Larsson roll som sportchef i Karlskrona HK tynar allt mer bort. Istället kommer assisterande tränaren Arto Miettinen att få mer att säga till om. – I det daglig arbetet mot styrelsen så kommer jag få en bättre insyn hur allt ligger till, säger Miettinen..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Larsson, Karlskrona HK, Arto Miettinen, Miettinen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Miettinensnya , rollDet får bli en , senare, fråga
Blekinge Läns tidning - 13 aug 19 kl. 10:28

Miettinens nya roll: ”Det får bli en senare fråga”

Patric Larsson roll som sportchef i Karlskrona HK tynar allt mer bort. Istället kommer assisterande tränaren Arto Miettinen att få mer att säga till om. – I det daglig arbetet mot styrelsen så kommer jag få en bättre insyn hur allt ligger till, säger Miettinen..

Uppsalanyheter.se - 10 jul 14 kl. 23:48

Recension: "Riktig rock n roll" på Parksnäckan

Recension: "Riktig rock n roll - riktiga sånger, spelade på riktiga instrument av riktiga män" så beskrev 25-årsjubilerande The Refreshments det som publiken på Parksnäckan just fått uppleva efter knappt två timmars sommarkonsert."Riktig rock n roll - riktiga sånger, spelade på riktiga instrument av riktiga män" så beskrev 25-årsjubilerande The Refreshments det som publiken på Parksnäckan just fått uppleva efter knappt två timmars sommarkonsert.   Torsdagens konsert på Parksnäckan bjöd på Rock n roll och Rockin Boogie signerat 25-årsjubilerande The Refreshments.

Ekonomistas - 18 mar 16 kl. 09:14

Spelar massmediers vinkling någon roll?

Under hösten har jag ondgjort mig över rapporteringen i den morgontidning jag prenumererar på. Jag tycker helt enkelt inte att den på ett bra sätt har bevakat och förklarat skeendena under den migrationspolitiskt intensiva hösten. (För den som vill fördjupa sig i detta skrev Björn Östbring ett läsvärt inlägg om rapporteringen i början av hösten.

HBL - 20 jul 12 kl. 13:35

Kräftsäsong senare än normalt

Kräftpremiären är här och restaurangerna förbereder sig för att servera gäster som längtar efter de röda säsongdelikatesserna. Kräftfångsten har varit stor de senaste åren och man väntar sig ett lika bra kräftår i år. Den kalla våren kan ändå ha lett till att det blir svårt att få en tillräckligt stor fångst till premiären på lördag.

Dagen - 05 jul 11 kl. 03:00

"Kyrkorna spelar en lika viktig roll i dag"

Den amerikanske människorättsaktivisten, politikern och baptistpastorn Jesse Jackson valde i år bort 4 juli på hemmaplan för att i stället tala om demokrati och integration på Almedalsveckan. ? Kyrkorna spelar en lika viktig roll i dag som för 50 år sedan, säger Jackson till Dagen.

Dagen - 08 okt 11 kl. 13:46

"Kvinnors roll är avgörande"

Kvinnor har en viktig roll i fredsarbete i världen. Det säger ärkebiskop Anders Wejryd i en kommentar till att årets fredspristagare är tre kvinnor.

- Kvinnors roll för freden är avgörande.

Nyheter 24 - 20 okt 11 kl. 15:11

Bildt klargör sin roll i Lundin - först nu


Tidigare har utrikesministern valt att förneka sin kännedom om mycket av verksamheten i Lundin Petroleum. Först nu tydliggör han vad han gjort i sin roll som styrelseledamot. Frågan är om utrikesministen har ljugit.

YLE - 02 dec 15 kl. 13:00

Fotoyrket mer än bara rock n’ roll

Drömmen om att hänga med kända band på världsturné sporrade estetikern Frank A. Unger att utbilda sig till fotograf. Pojkdrömmarna fick ändå ge vika för en vardag som fastanställd fotograf/grafiker på Wasa Teater – och bra så.

Helsingborgs Dagblad - 16 jul 15 kl. 01:47

Rock'n'roll slimmad till bara skelettet

Kal P Dal, en paroll­makare nästan i klass med Bon Scott, brukade hävda att "Rock'n'roll är bättre än ett stadigt kneg". Men det ena behöver inte utesluta det andra – få knegar på lika stadigt som AC/DC:s rytmsektion. Det slår en omedelbart när man möter bandet i Roskilde där de i egen kraft fyller halva festivalplatsen.

Sydsvenskan - 16 jul 15 kl. 01:47

Rock'n'roll slimmad till bara skelettet

Kal P Dal, en paroll­makare nästan i klass med Bon Scott, brukade hävda att "Rock'n'roll är bättre än ett stadigt kneg". Men det ena behöver inte utesluta det andra – få knegar på lika stadigt som AC/DC:s rytmsektion. Det slår en omedelbart när man möter bandet i Roskilde där de i egen kraft fyller halva festivalplatsen.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 1 timme sedan

Griezmann klev fram i Messis frånvaro

Lionel Messi, Luis Suarez och Ousmane Dembele på skadelistan. Då klev nyförvärvet Antoine Griezmann fram och sänkte Real Betis med sina första ligamål för Barcelona. Hemma på Camp Nou besegrades Real Betis med klara 5–2..

Sydöstran - 1 timme sedan

Walsh utmanar Trumps kandidatur

Sydöstran - 1 timme sedan

Glas med drömmål i PSG:s kross

Sydöstran - 2 timmar sedan

Rebeller avfyrade robotar mot Saudiarabien

Sydöstran - 2 timmar sedan

Pogba om rasistpåhoppen: "Gör mig starkare"

Rasistiska påhopp på flera Premier League-stjärnor har skakat engelsk fotboll på senare tid. Nu uttalar sig Paul Pogba, som är en av de drabbade, på sociala medier. "Rasistiska förolämpningar gör mig bara starkare", skriver han på Twitter..

Sydöstran - 2 timmar sedan

Dansk kamp mot envis tarmbakterie

Tarmbakterier som är resistenta mot antibiotika har spridit sig över hela Danmark. I Sverige fick samma bakterie starkt fäste 2018, men i år har nivåerna återgått till det normala..

Sydöstran - 2 timmar sedan

Larssons första mål i Spartak Moskva

Sydöstran - 3 timmar sedan

Tilde Johanssons skada inte allvarlig

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.