Skånskan > Nyheter

Wednesday, 21 August, 13:13

Skånskan - 13 aug 19 kl. 10:30

Alla Redhawks Supports pengar har förskingratsEn polisanmälan har gjorts efter att Malmö Redhawks supporterförening har förlorat alla sina pengar. Malmö Redhawks supporter förening ”Redhawks Supports” kallar till medlemsmöte efter att alla föreningens pengar  misstänkts ha förskingrats. – Alla pengar är borta. Det är den hårda sanningen, och en polisanmälan är gjord, skriver de i ett pressmeddelande. Föreningen skriver att det gör allt för att minimera skadan för medlemmar och jobbar för att se till att detta inte kan hända igen.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Redhawks Supports, Malmö Redhawks, Redhawks, Malmö Redhawks VD, Sportchef, Sylvegård

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Alla Redhawks, Supports, pengarhar , förskingrats
BT - 27 okt 17 kl. 11:47

Misstänks ha tagit pengar från simklubb: ”Total chock”

I våras tvingades Svenljunga simklubb lägga ner sin verksamhet eftersom pengar förskingrats från föreningen. En person misstänks ha tagit närmare 70 000 kronor från föreningens konto..

BT - 21 sep 12 kl. 14:35

Regionen blåst på flera miljoner när pengar försvann hos Panaxia

Västra Götalandsregionen kan ha blivit blåst på fem miljoner kronor av Panaxia och polisanmäler nu det konkursdrabbade säkerhetsföretaget. ? Det känns konstigt att ett värdetranportföretag som anförtrotts andras pengar kan bete sig så här.

Skånskan - 17 feb 16 kl. 18:00

Säljare tog pengar i butik

MALMÖ Den 25-årige mannen jobbade som försälj Men vid 31 olika tillfällen försvann totalt 14 320 kronor från kassan.
Nu döms han av Malmö tingsrätt till villkorlig dom för förskingring och urkundsförfalskning.25-åringen ska även betala 10 000 kronor i skadestånd till butiken.

Dagens PS - 25 aug 17 kl. 12:47

JUST NU: ‘Akut konkurshot’ – 40 Mkr kan vara borta

Det svenska bolaget går ut och varnar tusentals kunder i ett ”ytterst ovanligt” larm, avslöjar SvD Näringsliv. ”Kära kunder och sparare, under fredagen 18/8 blev sju medarbetare med omedelbar verkan avstängda från sina tjänster hos 24Money Payments AB (”Bolaget”) samt dotterbolag 24Money Spar AB. Det finns misstankar om att medel förskingrats från företaget.

Kristianstadsbladet - 16 okt 13 kl. 10:19

Misstänkt förskingring i regionens bolag

Region Skånes vårdexportbolag Skåne Care har lämnat in en polisanmälan till Ekobrottsmyndigheten. Detta efter att det framkommit misstankar om att företagets pengar förskingrats. har idag lämnat in en polisanmälan eftersom det finns misstanke om att det under våren har förekommit oegentligheter i bolaget.

Kristianstadsbladet - 20 sep 12 kl. 11:00

Bankens förluster kan bli större

Foto: Bosse Nilsson
Sparbanken 1826 riskerar att förlora ytterligare ?ett antal miljoner? på Panaxia- konkursen.

Barometern - 03 jul 13 kl. 07:35

Stora summor försvann ur föreningskassa

En kassör misstänks ha förskingrat pengar från en idrottsförening i Kalmar under ett års tid.
Det tros röra sig om hundratusentals kronor. ?

BT - 22 okt 14 kl. 06:17

Ridklubb får uppskov med hyran efter misstänkt förskingring

De försvunna 200 000 har gett Marks ridklubb ekonomiska problem. Men nu får föreningen uppskov med hyran. – Det ger oss lite andrum.

NT - 19 jun 12 kl. 01:30

Miljoner borta från landsbygden

Nästan två miljoner kronor har förskingrats från den ideella föreningen Leader Kustlinjen, som har till uppgift att fördela EU-pengar i ett landsbygdsprojekt i östra Sörmland. Än mer pengar är borta från en systerorganisation i Katrineholm..

Magazin24 - 02 aug 12 kl. 14:59

27-åring misstänks för förskingring

En 27-årig man från Köping är misstänkt för grov förskingring, ett brott som ska ha begåtts under 2012. En förundersökning har inletts mot en 27-årig man från Köpings kommun. Mannen, som fram tills nyligen arbetade som säljare på ett företag i Köping, är anklagad för att under tre månaders tid ha förskingrat pengar från företaget.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

De tävlar i Mästarnas mästare

I början av september inleds inspelningen av nästa säsong av Mästarnas mästare och på onsdagen presenterades de tävlande. Bland dem fanns Susanna Kallur, Kim Källström och Frida Hansdotter.Årets säsong är den 12: av det populära tävlingsprogrammet och de tio deltagarna är indelade i två grupper.

Skånskan - 15 minuter sedan

Resan från ruckel till innovationscentrum är över

Malmö Botildenborgs resa från rivningsfärdigt ruckel till ett innovationscentrum för en lite bättre värld har tagit sex år. På onsdagen var det dags för invigning.Det var en novembergrå dag 2013 som Lena Friblick, som kallar sig social entreprenör och står bakom projektet, första gången besökte Botildenborg, det gamla kråkslottet vid Inre Ringvägen.

Skånskan - 1 timme sedan

22-åring blir kvar i häktet

Landskrona Den 20-årige man som gjort sig skyldig till tre mordförsök i slutet av juli i Landskrona får sitta kvar i häktet.Tingsrätten ger åklagaren klartecken att behålla Landskronabon som nekar till brott.
Han misstänks för grovt vapenbrott som kan ge upp till två års fängelse.

Skånskan - 1 timme sedan

Ännu ett bygginbrott i Bara

BARA Någon gång mellan fredag och måndag morgon bröt sig en eller flera gärningspersoner in i en byggcontainer på Utsiktsgatan i Bara.
Ur containern tillhörande ett byggbolag i Vellinge stals en mängd verktyg som vinkelslip, bilbatterier, slagborr och cirkelsågar.
Det finns i nuläget ingen uppgift om värdet på de stulna verktygen..

Skånskan - 1 timme sedan

Två förare smet efter olycka

SVEDALA Klockan var 17.30 på tisdagen när en 47-årig man kom körande på Pilgatan och var på väg att svänga vänster in på Algatan i Svedala när två motorcrosscyklar korsade förarens väg.
Utan att stanna vid väjningsplikten var kollisionen oundviklig.

Skånskan - 1 timme sedan

Begärs häktad för grov misshandel

Marieholm En man i 30-årsålder, bosatt på en mindre ort i Hässleholms kommun, har begärts häktad för grov misshandel i Marieholm utanför Eslöv förra måndagen.
Mannen anhölls i sin frånvaro en vecka senare, och anhållandet kunde verkställas vid lunchtid på måndagen. Enligt häktningsframställan från kammaråklagare Mathias Larsson är mannen på sannolika skäl misstänkt för grov misshandel ensam och tillsammans och i samförstånd med andra.

Skånskan - 1 timme sedan

Fann väska med knark

Skurup Under måndagseftermiddagen fann en person en väska på Kyrkogatan. Den upphittade väskan överlämnades till polis, som då upptäckte att den innehöll narkotika.
I nuläget är det okänt vem väskan tillhör.

Skånskan - 1 timme sedan

Tonåring rånades av bilist

Skurup Vid 01:30 under natten mot tisdagen vandrade en omyndig kille hem längs Södergatan. Under promenaden stannade en bilist till och frågade om vägen till en bensinmack. Efter att tonåringen förklarat vägen sa bilisten att han ville prova målsägandes jacka, men fick då nobben.

Skånskan - 1 timme sedan

Män greps med otillåtet avfall

Malmö Reglerna för otillåten avfallshantering har skärpts sedan månadsskiftet.
På tisdagen blev tre män i 50-årsåldern de första i Malmö att omfattas av den hårdare lagstiftningen.Bilen de tre männen färdades i stoppades på tisdagen av polis sedan patrullen fattat misstankar mot ekipaget.

Skånskan - 1 timme sedan

Brand vid radhus

Malmö En mindre brand har startat under onsdagsförmiddagen i en fristående byggnad på Jägersro.Enligt larmet som kom in klockan 11.23 ska byggnaden ligga vid ett radhus på Reginavägen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.