Realtid > Ekonomi

Sunday, 18 August, 02:51

Realtid - 13 aug 19 kl. 10:21

Ökat fokus på hållbarhet för Grant ThorntonRevision- och konsultbyrån Grant Thornton ökade sin omsättning med drygt 5 procent jämfört med i fjol. Nu satsar byrån extra mycket på hållbarhet och penningtvätt. .
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Grant Thornton

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ökat, fokus, hållbarhetför , Grant, Thornton
Sydsvenskan - 26 mar 15 kl. 20:24

KD-jakt på hållbarhet

Allianspartierna är mitt uppe i en förvandlingsprocess. Den samstämda kören har tagit en välbehövlig paus. Nu söks egna tonlägen och i Kristdemokraterna pågår en spännande idédiskussion.

Helsingborgs Dagblad - 26 mar 15 kl. 20:24

KD-jakt på hållbarhet

Allianspartierna är mitt uppe i en förvandlingsprocess. Den samstämda kören har tagit en välbehövlig paus. Nu söks egna tonlägen och i Kristdemokraterna pågår en spännande idédiskussion.

Regeringen - 16 feb 18 kl. 16:36

Budget och hållbarhet i fokus på Ekofinrådet

När det Ekofinrådet samlar EU-ländernas ekonomi- och finansministrar 20 februari står två övergripande budgetfrågor på dagordningen. De kommer också att diskutera en rapport om ökat fokus på långsiktig hållbarhet i investeringar..

Affärsvärlden - 19 nov 18 kl. 07:01

Miljöfokus får fart på dina pengar

Ökat fokus på hållbarhet och ansvarsfulla investeringar har kommit för att stanna. Odin gillar det. Som förvaltare kan de driva företag i rätt riktning och ”belöna” dem som fokuserar på hållbar verksamhet.

Nyteknik - 17 nov 17 kl. 14:16

Möbeljättens fokus: Hållbarhet genom hela värdekedjan

Att Kinnarps produkter ska klara en lång rad miljökrav samtidigt som de ska vara producerade under socialt acceptabla förhållanden är inte en vision. Det är helt avgörande för överlevnad..

Supermiljöbloggen - 18 feb 15 kl. 09:38

Jesper Jonsteg & Jesper Lövkvist, Hållbart Näringsliv: ”Fem myter om hållbarhet”

Det finns ett stort antal mer eller mindre vedertagna ”sanningar” som flyter omkring när vi pratar näringsliv och hållbarhet. Dessvärre är det si och så med sanningshalten. Och om vi som jobbar med, brinner för och lever på att utveckla hållbarhet ska få ett större gehör så måste vi akta oss för svepande formuleringar, lösa antaganden och halvsanningar.

Skånskan - 24 nov 16 kl. 10:17

Kulturföretag ger nycklar till hållbarhet

ERWP.fif(0)Konstnärliga, kulturella och kreativa verksamheter är viktiga i samhället -på många sätt. De bidrar till innovationer och ger oss nya lösningar till att tackla vår tids utmaningar.

Regeringen - 29 jun 17 kl. 10:06

Kinaresan öppnar dörrar för utökat samarbete inom grön innovation och hållbarhet

Onsdag 28 juni är tredje och sista dagen av statsminister Stefan Löfvens besök i Kina. Med på resan är närings- och innovationsminister Mikael Damberg, EU- och handelsminister Ann Linde och miljöminister Karolina Skog samt en stor näringslivsdelegation med fokus på grön innovation och hållbarhet..

Skånskan - 08 aug 19 kl. 16:50

Ungdomar jobbar med hållbarhet

Veberöd Föreningen Unga Smarta Byar håller på med sitt första projekt – hur vattnet i Veberöd mår.
Tillsammans med VA Syd har de tagit prover på vattnet och nu väntar de på resultatet.Unga Smarta Byar är en förening med fokus på hållbarhet på landsbygden som riktar sig till ungdomar.

Supermiljöbloggen - 26 jun 18 kl. 20:49

Hållbarhet – Någonstans mellan biobränsle och sommargrönska

Hur brukar vi den svenska skogen på bästa sätt, och vad är egentligen hållbart? Dagens konflikt mellan bruksvärdet och det estetiska naturvärdet av den svenska skogen är djupt rotad i samhället, men också i själva hållbarhetsbegreppets natur. För att bättre förstå debatterna om biobränsle och europas sista urskogar, kan vi gå tillbaka till hållbarhetsbegreppets ursprung under 1800-talet.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 19 timmar sedan

Finansnyheterna som lockade flest i sommar

Snart är alla sommarsemestrar slut. Vi har gått igenom de tio mest lästa nyheterna i sommar – har du hängt med? Från och med måndag startar Realtid sin normala utgivning igen – inklusive våra nyhetsbrev..

Realtid - Igår: 17:03

Wall Street stiger i slutet av turbulent vecka

USA-börserna inleder veckans sista handelsdag uppåt med stöd av förhoppningar om mer stimulanser och efter att obligationsräntorna stigit något..

Realtid - Igår: 17:00

Hon är ny operativ chef på AG Advokat 

Den affärsjuridiska advokatbyrån AG Advokat har rekryterat Hanna Foss från Landahl Advokatbyrå. "Eftersom juristbranschen är så pass traditionell kan man med rätt små medel genomföra stora förändringar", säger hon till Realtid. .

Realtid - Igår: 16:20

Liberalerna förstår inte vad skulder innebär

Den ekonomiska analfabetismen breder ut sig. Liberalernas återinsatte ekonomisk-politiske talesman Mats Persson upprepar Anne Wibbles stollighet att ”alla svenskar borde ha en årslön på banken”, skriver Realtids Per Lindvall..

Realtid - Igår: 15:51

Skandiabanken och LF Bank ökar marknadsandel inom bolån 

Länsförsäkringar bank och Skandiabanken är de två av de banker som ökar allra mest inom bolån, enligt en sammanställning från kreditvärderingsinstitutet Nordic Credit Rating. .

Realtid - Igår: 15:14

Coeli lanserar ny energifond

Två förvaltare från London ska tillsammans med Coeli lansera hedgefonden Coeli Energy Transition. Förvaltarna hoppas att nå en miljard i början av 2020. "För oss är det generellt bra när marknaden kraschar", säger Joel Etzler, en av hedgefondens förvaltare..

Realtid - Igår: 14:42

Novo Nordisk anklagas för marknadsmanipulation

Arga aktieägare anklagar den danska läkemedelsjätten Novo Nordisk för marknadsmanipulation och kräver kompensation på 11,8 miljarder danska kronor, motsvarande 17 miljarder svenska kronor..

Realtid - Igår: 12:12

Arctic Securities trappar upp inom företagskrediter – anställer tre

Den norska investmentbanken Arctic Securities har anställt tre personer inom corporate finance till sitt kontor i Stockholm som en del av satsningen inom företagskrediter. Det säger Anna Hallsten, vd för bankens svenska verksamhet. .

Realtid - Igår: 08:28

Sämre resultat för Ratos – aktien sjunker som en sten

UPPDATERAD Projektnedskrivningar i portföljbolaget Hent påverkar Ratos portfölj med -133 miljoner kronor. Aktien är ned över 14 procent..

Realtid - Igår: 11:41

Lundbergs ökar innehavet i Handelsbanken

Investmentbolaget Lundbergs ökar innehavet i Handelsbanken och äger efter köp i veckan 49 miljoner aktier i Handelsbanken, enligt ägardatatjänsten Holdings..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.