Expressen > Nyheter

Saturday, 24 August, 20:11

Expressen - 13 aug 19 kl. 10:00

Yasmin, 23: ”Jag har aldrig blivit sexuellt attraherad”Yasmin, 23, från England är asexuell – och aktivist.Nu berättar hon för Mirror när hon kan tänka sig att ha sex för första gången, trots läggningen.– Stereotypen är kring asexuella är att vi är oattraktiva, säger hon..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
England, Mirror

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Yasmin23 Jag har , aldrigblivit , sexuellt, attraherad
SvD - 12 jun 15 kl. 18:45

”Min man är sexuellt attraherad av mina väninnor”

Porr och lättklädda bilder av väninnorna, det hittar signaturen Olycklig i makens dator. Idagsidans psykolog svarar: ”Du tycks hitta olika anledningar att inte vilja, våga eller/och kunna prata om det som pågår”, svarar Idagsidans psykolog..

Sydsvenskan - 24 okt 11 kl. 06:30

Yasmin Levy stoppas inte av förkylning

Yasmin Levy var förkyld, bad om ursäkt och undrade om vi ville att hon skulle avbryta och ge en ersä?
Yasmin Levy
Moriskan,
Malmö, 22.10.

Sydsvenskan - 23 okt 11 kl. 16:47

Ingen förkylning stoppar Yasmin Levy

Yasmin Levy var förkyld, bad om ursäkt och undrade om vi ville att hon skulle avbryta och ge en ersättningskonsert en annan gång.
Svaret blev ett rungande "nej" och det var inte bara artighet eller folkets kärlek. Det fanns nog en liten beläggning på Yasmin Levys röst, åtminstone i början, men det spelade ingen roll.

Expressen - 15 jun 12 kl. 14:46

Polisen slutar söka efter Yasmin

Yasmin Sassi, 19, skulle hämta tvätten i tvättstugan - men kom aldrig tillbaka. Nu - efter fem år - väljer polisen att inte längre söka aktivt efter henne. Yasmins mamma Naima är besviken över polisens beslut.

Expressen - 13 jul 14 kl. 22:39

Yasmin förlamades efter svåra olyckan

Yasmin Jungestedt förlamades efter en dykolycka i Spanien när hon var 15 år. Hemförsäkringen var inte tillräcklig för att betala ambulansflyget hem men Karsten Inde ryckte in. – Min mamma grät ju av glädje.

YLE - 08 jun 15 kl. 04:09

"Nog dricks det en hel del men jag har aldrig känt mig otrygg"

Studerande vid Helsingfors universitet har på finskspråkiga studentfester blivit sexuellt trakasserade och misstänks för att ha blivit drogade, avslöjar Yle Kioski. I samband med att studerande har druckit för mycket och somnat på studentfesterna har de blivit sexuellt ofredade. Det finns också misstankar om att studerande har blivit drogade.

BT - 29 apr 11 kl. 08:09

Christian Olsson efter Sjöbergs avslöjande: "Jag blev aldrig utsatt"

Christian Olsson hade Viljo Nousiainen som tränare från 1994 till 1999. När Patrik Sjöberg, och även Yannick Tregaro och Christian Skaar Thomassen, avslöjade att Nousiainen utnyttjat dem sexuellt väcktes frågan om trestegsstjärnan också var en av de drabbade. I en intervju med Svenska Dagbladet berättar Olsson om sin relation till Nousiainen.

Kristianstadsbladet - 29 apr 11 kl. 10:09

"Jag har aldrig blivit utsatt"

Christian Olsson hade Viljo Nousiainen som tränare från 1994 till 1999. När Patrik Sjöberg, och även Yannick Tregaro och Christian Skaar Thomassen, avslöjade att Nousiainen utnyttjat dem sexuellt väcktes frågan om trestegsstjärnan också var en av de drabbade.
I en intervju med Svenska Dagbladet berättar Olsson om sin relation till Nousiainen.

YLE - 05 mar 14 kl. 16:24

Att överleva ett sexuellt övergrepp

Hälften av kvinnorna i Finland har blivit utsatt för fysiskt eller sexuellt våld under sin livsstid. Myteriet har pratat med en kvinna som varit med om ett sexuellt övergrepp. Det här är hennes berättelse.

IDG - 27 maj 14 kl. 15:44

Staden där webben aldrig sover

"Pulsen i New York är högre än någonsin, inte minst när det kommer till den digitala arenan", skriver Internetworlds Yasmin Tilles..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 3 minuter sedan

Värmen hänger kvar – kan bli 28 grader

Det varma vädret håller sig kvar i Sydsverige.Enligt den senaste prognosen kan det bli temperaturer upp mot 28 grader.– Det ser ut att hålla sig kvar i nästa vecka, säger Lasse Rydqvist, meteorolog på Storm..

Expressen - 5 minuter sedan

Föreningen kräver religiös klädsel – nekas bidrag

Flera föreningar i Göteborg har fått nej till kommunalt bidrag för att de inte är öppna för alla.Bland andra en cricketklubb som kräver kunskaper i engelska och en muslimsk idrottsförening för kvinnor vars medlemmar måste ha religiös klädsel.– Det blir väldigt tokigt med de här reglerna.

Expressen - 2 timmar sedan

Gabriel, 10, blev påkörd på ett övergångsställe

Cykelturen hem från skolan på att sluta i katastrof.Gabriel, 10, blev påkörd på ett övergångsställe.– Jag fick panik, säger mamma Evanjeline Eriksson..

Expressen - 1 timme sedan

Isabelle, 6, skriker – efter brännskadorna från poolen

Isabelle Wheeler, 6, fick brännskador efter att ha badat i poolen.Nu riktar föräldrarna hård kritik mot hotellet på Rhodos och reseföretaget Thomas Cook, skriver The Sun.”Ingen har ens hört av sig och se så att hon är okej”, skriver Francine på Facebook.

Expressen - 1 timme sedan

Tankbil och lastbil i krock – vägen avstängd

En tankbil och en personbil har krockat i en korsning på Björlandavägen i Lundby i Göteborg.– Vägen är helt avstängd i södergående riktning, säger Lotta Molander vid räddningstjänsten Storgöteborg..

Expressen - 2 timmar sedan

Oliver, 10, påkörd på övergångsställe

Cykelturen hem från skolan på att sluta i katastrof.Oliver, 10, blev påkörd på ett övergångsställe.– Jag fick panik, säger mamma Evanjeline Eriksson..

Expressen - 2 timmar sedan

Stor polisinsats i Uppsala

En stor polisinsats pågår i Sävja, Uppsala, skriver UNT.  Flera enheter är på plats, men det är än så länge oklart vad som har skett. .

Expressen - 2 timmar sedan

Åttaårig flicka skjuten till döds vid skolevenemang i Saint Louis

En åttaårig flicka har skjutits till döds i närheten av ett skolevenemang i staden Saint Louis i USA, skriver CNN. Ytterligare tre personer har blivit skadade. Polisen söker nu efter en gärningsman.

Expressen - 2 timmar sedan

Stor skogsbrand på Samos

Det brinner i turistparadiset Samos i Grekland.I ett skogsområde på ön har en kraftig brand brutit ut.– Just nu håller man på att vattenbomba, säger Martina Karlsson från Lidköping, som turistat på Samos i en vecka..

Expressen - 2 timmar sedan

Värmen kommer tillbaka – kan bli 30 grader

Prognos: Så blir vädret kommande dagar.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.