Expressen > Opinion

Wednesday, 21 August, 17:39

Expressen - 13 aug 19 kl. 09:50

Dina utspel saknar insikt om verkligheten, SabuniNyamko Sabuni företräder ett parti som starkt bidragit till den kaotiska situationen på Arbetsförmedlingen. Att nu skylla den på myndighetschefen Mikael Sjöberg är ren opportunism, skriver arbetsförmedlaren och debattören Johan Berg. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Sabuni, Arbetsförmedlingen, Mikael Sjöberg, Johan Berg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dina utspel, saknar, insiktom , verkligheten, Sabuni
DI - 08 nov 13 kl. 12:33

Reinfeldt: Löfvens utspel saknar förankring i verkligheten

Stefan Löfvens besked i regeringsfrågan på fredagsmorgonen möter skarp kritik från moderatledaren och statsministern Fredrik Reinfeldt. Själv hoppas han på ett lyft i opinionen och sneglar förhoppningsfullt på exemplet Norge..

Nya Wermlands Tidningen - 04 okt 11 kl. 07:30

Nya majoriteten saknar insikt

Expressen - 28 feb 17 kl. 06:00

De som ser journalister som en elit saknar insikt

Argumenten är desamma. En sanning som mörkas. En elit med en agenda.

Aftonbladet - 25 feb 19 kl. 04:00

Dina politiker saknar insikt om klimatkrisen

DN - 19 feb 15 kl. 21:00

Regeringens utspel saknar innehåll


Nu vill vi bara säga att vi snart kommer att säga vad vi ska säga. Ungefär så kan regeringens besked på torsdagens DN Debatt sammanfattas..

DN - 30 aug 15 kl. 00:05

”Kriminalpolitiska utspel saknar stöd i forskningen”

Våldsbrotten ökar inte. De allvarliga våldshändelser som i sommar präglat debatten måste som enskilda händelser tas på största allvar. Men för politikerna är det viktigt att komma ihåg att det dödliga våldet under lång tid minskat, och den upplevda tryggheten ökat, skriver kriminologerna Felipe Estrada och Henrik Tham..

Skånskan - 30 jun 19 kl. 17:29

MP:s miljömål saknar realism

Premiärdagen i Almedalen var vikt åt Miljöpartiet de gröna. Partiet är hårt åtgånget efter regeringssamverkan med Socialdemokraterna. Intrycket många väljare fick, och som orsakat väljarflykt, var att partiets löftespolitik till stor del var luftslott som inte tålde konfrontationen med verkligheten.

Sydsvenskan - 24 jun 11 kl. 06:30

Härifrån till verkligheten

Att gilla är inte samma sak som att älska. Tekniken är på väg att kleta ner våra sannaste känslor. Författaren Jonathan Franzen håller­ ett ­glödande anförande till det riktiga livets försvar.

BT - 11 nov 13 kl. 14:11

Partier sluter upp bakom FP-utspel

Den privata vårdbranschen kritiserar i dag FP-ledaren Jan Björklunds utspel om krav på riskkapitalbolag för att de ska få äga vårdbolag. Men flera partier är överens om att nya krav behövs.- Vi är ärligt, uppriktigt förvånade, säger Vårdföretagarnas näringspolitiske chef Håkan Tenelius.

Kristianstadsbladet - 26 jun 13 kl. 09:00

Vänstern irriterade på FP-utspel

Foto: Johanna Wallin
Ett slag under bältet, ett påhopp. Ja, så ser Vänsterpartiets representanter folkpartisten Tommy Aspegrens uttalande i fullmäktige.
I onsdags i förra veckan hölls det sista fullmäktigemötet inför sommaren.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - Igår: 07:00

Ditt utspel om knarkandet är ovetenskapligt, Löfven

Regeringen pekar ut en specifik socioekonomisk grupp och några enskilda kommuner som särskilt ansvariga för narkotikahandel och skjutningar. Det är orättvist mot de utpekade och leder fel i arbetet för att stoppa gängkriminaliteten.Stefan Löfvens resonemang är befängt, skriver Mattias Lindberg..

Expressen - I förrgår: 17:17

Vill Hyresgästföreningen cementera segregationen?

Den bild som Hyresgästföreningens Marie Linder ger i sin artikel stärker de krafter som vill cementera segregationen i vårt samhälle. Att hennes försvar av segregationen dessutom bygger på direkt felaktiga påståenden är ledsamt, skriver Reinhold Lennebo och Oskar Öholm från Fastighetsägarna..

Expressen - I förrgår: 07:00

Vem bryr sig om skadan som dödar flest i Sverige?

Fallskador är den vanligaste skadan som dödar flest – men var är den politiska viljan för våra äldre? Jämför med det strukturerade arbetet mot barnolycksfall, eller trafikdöden som i dag bara är några procent jämfört med 1950, skriver professor Olle Svensson..

Expressen - 18 aug 19 kl. 07:15

Gui Minhais öde lyfts fram i Hongkong-protesterna

Varför bär demonstranterna i Hongkong bilder på en svensk under protesterna? Jo, ingen vill råka ut för Gui Minhais hjärtskärande öde: Kidnappad och fängslad av Kina. Nu får det vara nog, Margot Wallström.

Expressen - 17 aug 19 kl. 07:15

Balis inställning till muslimer är fanatism

Om du anser dig vara en rakryggad politiker Hanif Bali, då är jag för evigt tacksam för varenda ödmjuk politiker med krökt rygg i vårt land.Det du predikar om är motsatsen till våra svenska värderingar. Det är högst oetiskt och omoraliskt i din position som riksdagsledamot, skriver Menekse Mermer..

Expressen - 16 aug 19 kl. 07:05

Strama åt migrationen och hjälp människor på plats

Det är en stor sorg att migrationen gjorts till ett val om att tillhöra det onda eller det goda laget.Nu offrar S de mest utsatta på MP:s och C:s migrationspolitiska altare. Det är ett enormt hyckleri, skriver Jan Emanuel Johansson..

Expressen - 15 aug 19 kl. 16:42

Sätt dit de kriminella – inte laglydiga jägare

Vapendirektivet ämnade från början sätta dit terrorister och kriminella, men i stället är det just jägare och sportskyttar som får det svårare. Regeringen har valt att inte lyssna på vår och andras kritik och lägger fram ett oacceptabelt förslag på riksdagens bord, skriver Johan Hedin (C)..

Expressen - 14 aug 19 kl. 16:55

Det vore tjänstefel att inte driva fallet till HD

Det är anmärkningsvärt att debattören Isak Skogstad lyfter fram ett enskilt fall, reviderar sanningen och använder en elev som slagträ i ett politiskt spel för ”hårdare tag”, skriver Leo Gerdén, ordförande för Sveriges elevråd..

Expressen - 15 aug 19 kl. 06:45

Vinstmaximerande bolag förstör våra hem

Den svenska bostadskrisen utnyttjas av utländska riskkapitalister. En ny finansiell bubbla växer och FN har varnat Sverige. Trots detta har våra politiker inte gjort något för att hindra den allvarliga utvecklingen, skriver Marie Linder, Hyresgästföreningen​..

Expressen - 14 aug 19 kl. 07:15

Genusmoralismen skämmer ut Sverige

Jag skämdes inför de utländska besökare som valt vårt Nationalmuseum i hopp om stora estetiska upplevelser, men som möttes av en genusanalys à la Södertörn, skriver Sebastian Marquez von Hage..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.