DN > Nyheter

Saturday, 24 August, 23:56

DN - 13 aug 19 kl. 09:58

”Kopplingarna mellan oss är ganska speciella”Seinabo Sey och Robyn är inte bara två av Sveriges mest nytänkande artister. De förenas också av vänskapen med engelska producenten Adam Bainbridge, mer känd som Kindness. DN samlade trion, som alla är aktuella med stora konserter, för att tala om hur banden mellan dem har lett deras skapande till nya platser, och om hur den bästa musiken uppstår i ytan mellan det breda och det smala..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Sey, Robyn, Sveriges, Adam Bainbridge, Kindness

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kopplingarnamellan oss är , ganska, speciella
Cornucopia - 15 feb 17 kl. 18:56

Säkerhetsrådgivaren Flynn har avgått - kopplingarna till Kreml för starka

Donald Trumps sk nationella säkerhetsrådgivare Michael Flynn har avgått efter att kopplingarna till Kreml blivit för uppenbara och efter att Trump ljugit om att ha inte kände till det hela. Han utreds av kontraspionaget FBI bland annat för spioneri och för att ha tagit emot pengar från Kreml. Här följer en sammanfattning av skeendet.

BT - 30 sep 14 kl. 08:13

Ny Facebook-utmanare: "Hypen ganska obegriplig"

Vad är fritt från reklam, får 35 000 förfrågningar i timmen och får folk att betala cirka 3 000 kronor? Svaret: Ello – det nya sociala nätverket som ska utmana Facebook. Det nya heta inom sociala nätverk och som kommer att bli gigantiskt stort?

HBL - 02 jul 13 kl. 06:27

Kopplingarna mellan läkarna och läkemedelsindustrin ska bli synliga

De ekonomiska kopplingarna mellan läkemedelsindustrin och läkarna kommer i framtiden att vara synliga på nätet.Efpias nya etiska anvisningar som kommer att träda i kraft i Finland 2016 och i dem ingår öppenhet om liknande bindningar.
Efpia är en centralorganisation inom den europeiska läkemedelsindustrin.

Expressen - 10 mar 17 kl. 16:50

Lars Lindström: Kopplingarna till SD blir allt tydligare

Sverigedemokraterna har "nolltolerans mot rasism", påstår partiet. Ändå: kopplingarna mellan SD och de öppet rasistiska strömningarna blir allt tydligare – och allt svårare att bortse från..

GöteborgsPosten - 05 aug 18 kl. 15:17

Fler forskare ger tydligare besked kring kopplingarna

Fler extrema väderhändelser har sedan länge förutspåtts av klimatforskare som en konsekvens av klimatförändringarna. Men nu börjar alltfler att tala om kopplingarna till enstaka väderextremer..

Expressen - 09 jun 13 kl. 16:38

Lill Lindfors om sin dag: "Så speciella"

Under söndagens "Så mycket bättre"-inspelning var det Lill Lindfors, 73, som stod i centrum. De nya vännerna på Gotland skulle tolka låtar ur hennes långa karriär - och på kuppen lära sig lite trädgårdsarbete av Lill själv. ?

Kristianstadsbladet - 02 dec 13 kl. 06:12

Speciella arbetslag bra för äldre


Speciella arbetslag för äldre på sjukhusen - med läkare, sjuksköterska och arbetsterapeut eller sjukgymnast - kan korta vårdtider och minska risken för nya sjukhusbesök.Det visar en ny genomgång av Statens beredning för medicinsk utvärdering, som tittat på forskning kring effekten av de så kallade multikompetenta teamen. - Vår genomgång visar att man måste jobba i team och ta hand om helheten, inte bara det rent medicinska utan även det psykiska, sociala och det funktionsmässiga, säger överläkare Anne Ekdahl, som arbetat med studien..

NT - 02 dec 13 kl. 06:12

Speciella arbetslag bra för äldre

Speciella arbetslag för äldre på sjukhusen - med läkare, sjuksköterska och arbetsterapeut eller sjukgymnast - kan korta vårdtider och minska risken för nya sjukhusbesök..

UNT - 02 dec 13 kl. 06:12

Speciella arbetslag bra för äldre

Speciella arbetslag för äldre på sjukhusen - med läkare, sjuksköterska och arbetsterapeut eller sjukgymnast - kan korta vårdtider och minska risken för nya sjukhusbesök, visar en ny studie från SBU.(TT).

BT - 02 dec 13 kl. 06:13

Speciella arbetslag bra för äldre

Speciella arbetslag för äldre på sjukhusen - med läkare, sjuksköterska och arbetsterapeut eller sjukgymnast - kan korta vårdtider och minska risken för nya sjukhusbesök. Det visar en ny genomgång av Statens beredning för medicinsk utvärdering, som tittat på forskning kring effekten av de så kallade multikompetenta teamen.- Vår genomgång visar att man måste jobba i team och ta hand om helheten, inte bara det rent medicinska utan även det psykiska, sociala och det funktionsmässiga, säger överläkare Anne Ekdahl, som arbetat med studien..

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Stavfiasko för Bengtsson i Paris: ”Så korkad”

Det blev ingen höjdarkväll för Angelica Bengtsson i stavhoppet på Diamond League-galan i Paris. 26-åringen rev ut sig omgående i tävlingen på ingångshöjden 4,40 efter en slarvig….

DN - 1 timme sedan

Tre miljoner civila fast mellan stridande parter i Idlib

Omkring tre miljoner civila män, kvinnor och barn är fast mellan rivaliserande stridande grupper i den oppositionskontrollerade provinsen Idlib i nordvästra Syrien, skriver The….

DN - 3 timmar sedan

Västerås starkast i nykomlingsmötet

Mycket talar för att Västerås spelar kvar i superettan i fotboll även nästa säsong. På lördagen tog nykomlingen en tung seger borta mot en annan nykomling: Syrianska..

DN - 3 timmar sedan

”BEO skyddar oss mot mobbning och kränkningar i skolan”

Alla håller inte med om den kritik som framförts i DN om att Barn- och elevombudet (BEO) driver ärenden för hårt i fall där elever och deras föräldrar anmäler kränkning. – BEO är….

DN - 6 timmar sedan

Trump och Macron i improviserat lunchmöte

Frankrikes president Emmanuel Macron och hans USA-kollega Donald Trump sammanstrålade på lördagsförmiddagen för en, som det beskrivs, improviserad lunch på en terrass vid Hôtel du….

DN - 5 timmar sedan

Skottlossning i Uppsala – en till sjukhus

En skottlossning har inträffat i bostadsområdet Sävja i Uppsala, skriver polisen på sin hemsida. En person har förts till sjukhus. .

DN - 7 timmar sedan

Tusentals demonstranter samlas nära G7-mötet

Tusentals miljö- och antiglobaliseringsaktivister gör gemensam sak med Gula västarna och baskiska separatister i en marsch nära den franska staden Biarritz, där G7-ländernas….

DN - 10 timmar sedan

Åkesson sommartalar om kärnkraft

Sverigedemokraternas ledare Jimmie Åkesson kommer bland annat att ta upp energipolitik och kärnkraft i sitt sommartal..

DN - 12 timmar sedan

Omstridd iransk tanker på väg mot Turkiet

Den omstridda iranska tanker som släpptes från Gibraltar i söndags är på väg mot Turkiet i stället för södra Grekland, visar sjödatatjänsten Marine Traffic..

DN - 14 timmar sedan

Lotta Olsson tipsar: 5 x nya deckare

I de nya deckarna är den amerikanska närvaron på Grönland inget nytt, och brottslingarna lurar i idrottsrörelsen, skogarna och på nätet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.