YLE > Finland

Thursday, 22 August, 02:40

YLE - 13 aug 19 kl. 09:37

Stödet för Karinahemmet växer: "Nu när verksamheten varit nedlagd märker vi att annan service inte räcker"De grönas Saara Ilvessalo säger att uppmärksamheten visar att enheten är viktig och hoppas att personalen orkar vänta på beslut en vecka till..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Karinahemmet, Saara Ilvessalo

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stödetför , Karinahemmet, växerNu när , verksamhetenvarit , nedlagd, märker vi att annan service inte räcker
Expressen - 18 jun 15 kl. 19:46

Trädet som växer till minne av Lisa Holm

Kaféet där Lisa Holm arbetade har förvandlats till en vacker minnesplats. Under tisdagen planterades ett japanskt körsbärsträd efter en insamling av privatpersonen Fredrik Lilja på Facebook. – Trädet kommer att leva i många år och har en liten symbolisk sak, det blommar i maj och juni, säger han..

Vimmerby Tidning - 22 feb 18 kl. 18:00

Området Ekhagen växer

Tolv av 20 kvarter i området Ekhagen, runt Västerviks Golfklubbs golfbana är sålda. Innan sommaren kan alla 20 har sålts och ytterligare 16 villatomter ligger ute till försäljning. - Det blir den största fastighetsexploatering i Västervik de senaste 20-30 åren säger Peter Billberg, vd för Västerviks Golf..

Länstidningen i Jämtland - 29 nov 18 kl. 20:00

Ingen fisk – men korv blev det när LSS-verksamheten ordnade aktivitetsdag

Fritidsutvecklarna bjöd på fiske, kaffe och korvgrillning i Lillsjön. – Vi kom på det här lite....

BT - 16 maj 19 kl. 17:04

Gamla stallet var hälsofarligt- det nya växer fram i snabb takt.

Byggandet av det nya stallet i Örby går enligt plan och beräknas fortsatt stå klart i november. – Nu tror vi på det och det känns jättebra, säger fastighetschef Tomas Arvidssson..

SmålandsPosten - 09 jan 14 kl. 06:28

Outnorth växer på campinglyx

Det snabbväxande E-handelsbolaget Outnorth, som i sommar flyttar lagerverksamheten till Räppe, stärker sin position när det gäller campingliv utan avkall på bekvämlighet. Nätbutiken Outlife4u som varit störst på det området i Sverige införlivas nu i Outnorth. – Outlife4u har specialiserat sig på ett segment av friluftsliv som kallas Premium camping, eller Glamping som Stockholmarna brukar säga.

Supermiljöbloggen - 09 mar 15 kl. 14:37

En ny ekonomi växer fram

Varför köpa en skruvdragare du bara behöver en gång, eller ett par skidor som sen ska samla damm i källaren till nästa vinter?  Allt fler människor väljer att låna istället för att köpa och olika låneverksamheter poppar upp som svampar ur jorden. Kollaborativ ekonomi, gemensam konsumtion och låne-ekonomi, det finns många namn för det som växer fram i Sverige.

Helsingborgs Dagblad - 15 feb 18 kl. 10:22

Amazon växer i Frankrike

Nätjätten Amazon planerar att heltidsanställa 2|000 personer i Frankrike under det här året. Verksamheten växer när allt fler köper varor på nätet, och de flesta av de nyanställda ska hantera beställningar vid Amazons olika distributionsanläggningar i l.

Kristianstadsbladet - 15 feb 18 kl. 10:22

Amazon växer i Frankrike

Nätjätten Amazon planerar att heltidsanställa 2 000 personer i Frankrike under det här året. Verksamheten växer när allt fler köper varor på nätet, och de flesta av de nyanställda ska hantera beställningar vid Amazons olika distributionsanläggningar i landet.(TT).

BT - 15 feb 18 kl. 10:22

Amazon växer i Frankrike

Nätjätten Amazon planerar att heltidsanställa 2 000 personer i Frankrike under det här året. Verksamheten växer när allt fler köper varor på nätet, och de flesta av de nyanställda ska hantera beställningar vid Amazons olika distributionsanläggningar i landet.(TT).

SmålandsPosten - 15 feb 18 kl. 10:22

Amazon växer i Frankrike

Nätjätten Amazon planerar att heltidsanställa 2 000 personer i Frankrike under det här året. Verksamheten växer när allt fler köper varor på nätet, och de flesta av de nyanställda ska hantera beställningar vid Amazons olika distributionsanläggningar i landet.(TT).

Fler nyheter från YLE

YLE - 1 timme sedan

Ny undersökning: Finländarna är inte lamslagna inför klimatförändringen – många ser på utmaningarna med hopp och nyfikenhet

Finländarna låter sig inte nedslås av klimatförändringen. Det visar en färsk enkät från jubileumsfonden Sitra. Utredningen har tittat på vilka känslor klimatkrisen väcker.

YLE - 5 timmar sedan

40 kor på vift i skogen i Laukas - nu ska de avlivas

I Vehniätrakten i Laukas har en hjord på cirka 40 nötkreatur varit på fri fot i skogen sedan våren. På tisdagen ställdes läget på sin spets då djuren, som trängt sig in på gårdar och vägar, började utgöra en fara för folk i området. Just nu håller hjorden till i skogen nära bondgården..

YLE - 21 timmar sedan

Putin och Niinistö träffas i Helsingfors - håll ögonen på hur diskussionen går i de här tre frågorna

Alexanderinstitutets chef Markku Kangaspuro säger att onsdagens möte mellan president Sauli Niinistö och Rysslands president Vladimir Putin antagligen kommer att kretsa kring tre helheter: den europeiska säkerheten och vapenbegränsningar, Finlands och Rysslands bilaterala förhållande samt Arktis..

YLE - 5 timmar sedan

40 kor på vift i skogen i Laukas - expert: Djur förvildas snabbt ute i skogen

I Vehniätrakten i Laukas har en hjord på cirka 40 nötdjur varit på fri fot i skogen sedan våren. På tisdagen ställdes läget på sin spets då djuren, som trängt sig in på gårdar och vägar, började utgöra en fara för folk i området. Just nu håller hjorden till i skogen nära bondgården..

YLE - 6 timmar sedan

Sopkärl vid rastplatsen i Horsbäck efterlyses

Raseborgs stad kommer nu vända sig till Trafikledsverket Väylä med en önskan om att det skulle placeras sopkärl på rastplatsen invid riksväg 25 i Horsbäck..

YLE - 13 timmar sedan

Putin: USA:s robottest äventyrar säkerheten - lovar att inte placera ut robotar förrän Ryssland vet att USA har placerat ut motsvarande robotar

Rysslands president Vladimir Putin sade under den gemensamma presskonferensen med president Sauli Niinistö att Ryssland lovar att inte placera ut medeldistansrobotar i Europa om inte USA gör det först. USA har lovat att inte göra detta..

YLE - 7 timmar sedan

Ovidkommande besök på Pyttis flygplats – ägarna vill begränsa vistelsen på området

Bolaget som äger Pyttis flygplats vill ha strängare begränsningar för hur man får vistas och röra sig på området..

YLE - 8 timmar sedan

21-åriga Moori saknar rätten att bo och leva i Finland: “Jag gömde mig och kunde inte sova”

Finland fortsätter avvisa asylsökande som inte fått uppehållstillstånd till våldshärjade Afghanistan. Många av dem som skickas tillbaka till sitt gamla hemland har hunnit hitta sin plats i det finländska samhället. Morteza "Moori" Naseri är en av dem som hotas av avvisning.

YLE - 13 timmar sedan

Liveblogg: Vladimir Putin och Sauli Niinistö håller presskonferens tillsammans

Rysslands president Vladimir Putin anlände i dag till Finland. Putin och president Sauli Niinistö håller nu en gemensam presskonferens innan de åker till Sveaborg för att äta middag. Följ med Putins Finlandsbesök här och på Arenan..

YLE - 9 timmar sedan

Åbo Akademi går vidare med provisorsutbildningen: "Vi vill göra ett så bra case som möjligt för ministeriet"

Åbo Akademi har beslutat sig för att anhålla om rätten att få utbilda provisorer med början läsåret 2021–2022. I höst är det meningen att universitetet inleder förhandlingar med undervisnings- och kulturministeriet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.