Barometern > Nyheter

Saturday, 24 August, 19:45

Barometern - 13 aug 19 kl. 09:28

Ny utbildning OskarshamnEn förskollärarutbildning planeras att starta i Oskarshamn hösten 2020. Jönköpings University blir huvudman för distansutbildningen som ska genomföras i samarbete med Nova Utbildning. .
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Oskarshamn, University, Nova Utbildning

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny utbildning, Oskarshamn
Barometern - 29 aug 18 kl. 15:39

Elever ser fram emot efterlängtad utbildning

Stödpedagog är en helt ny YH-utbildning som precis startat. De 42 eleverna, som ska läsa på distans i Oskarshamn och Värnamo, träffades i Oskarshamn för en uppstart under två dagar. .

Barometern - 01 jul 19 kl. 06:00

Oskarshamn vinnare när LNU breddar utbildning

Linnéuniversitetet breddar satsningen på så kallad verksamhetsintegrerad utbildning. Det ger studenterna möjlighet att praktisera på skolor i Oskarshamn..

Barometern - 06 apr 17 kl. 09:43

Företagsflytt ger tio jobb i Oskarshamn

Ett tiotal jobb skapas i Oskarshamn när utbildningsföretaget Motivera Utbildning AB flyttar från Mönsterås till Oskarshamn..

Barometern - 27 jun 13 kl. 13:55

Utbildning flyttas

Den som vill utbilda sig till sjuksköterska i Oskarshamn behöver inte vänta till hösten 2014. Det blir nytt intag till utbildningen redan till vårterminen 2014. Linnéuniversitetet har i samråd med landstinget beslutat flytta tio utbildningsplatser till Oskarshamn.

Regeringen - 16 mar 17 kl. 11:00

Helene Hellmark Knutsson besöker Äspölaboratoriet i Oskarshamn

Fredag 17 mars besöker Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Äspölaboratoriet – ett underjordiskt berglaboratorium på Äspö norr om Oskarshamn som bedriver forskning kring slutförvaring av använt kärnbränsle..

Barometern - 11 apr 17 kl. 16:30

Forskning i världsklass till Oskarshamn

Novas samarbete med Linköpings universitet utvecklas nu ytterligare. Oskarshamn blir en av parterna i ett mångmiljonprojekt med forskning inom funktionella material och utbildning..

Barometern - 26 jan 18 kl. 17:26

Nästan jackpot: Fyra YH-utbildningar till Oskarshamn

Det blev nästan full pott för Oskarshamn när Myndigheten för Yrkeshögskolan på fredagen presenterade vilka ansökningar som beviljats. Nova har fått klartecken för tre av fyra sökta utbildningar och Etec en utbildning..

Barometern - 29 mar 18 kl. 15:01

One Partner Group öppnar kontor i Oskarshamn

One Partner Group, som jobbar med bland annat bemanning, utbildning och produktionslösningar, öppnar kontor i Oskarshamn. .

Barometern - 05 jun 14 kl. 07:14

Jobb och tillväxt i Oskarshamn

"Oskarshamn ligger i topp när det gäller jämförelser med den lokala BNP:n i landet. Vår kommun har de högsta siffrorna i Småland och få andra kan mäta sig med Oskarshamn." Oskarshamn har en hög ekonomisk aktivitet.

BT - 11 dec 11 kl. 14:45

Just nu: Borås Hockey?Oskarshamn 1?3

Borås ligger just nu under hemma mot Oskarshamn med 1?3. Detta trots att Marcus Sörensen gav BHC ledningen i första perioden.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Ronneby–Team Södermöre 6–2

Barometern - 30 minuter sedan

Tilde Johansson skadad i Finnkampen

Barometern - 15 minuter sedan

Landslagschefen slutar efter fyra månader

Barometern - 15 minuter sedan

Västerås starkast i nykomlingsmötet

Barometern - 15 minuter sedan

Unika gravfynd kopplas till Gamla Uppsala

En grav med ett praktsvärd i guld och silver och andra unika fynd har hittats i östra Fyrislund i Uppsala. Graven tros ha tillhört en högt uppsatt makthavare med koppling till kungamakten i Gamla Uppsala för omkring 1 500 år sedan..

Barometern - 30 minuter sedan

Skottlossning i Uppsala – en till sjukhus

Barometern - 30 minuter sedan

Skottlossning till Uppsala – en till sjukhus

Barometern - 1 timme sedan

Svenska stjärnduon startar i hoppfinalen

Barometern - 1 timme sedan

Expert: Robottester en markering mot USA

Ballistiska robotar från ryska atomubåtar, nordkoreanska kortdistansrobotar mot Japanska sjön och tester av en ny robottyp i Iran. Det senaste dygnets militära uppvisningar är en markering mot Washington – och ett tecken på att världen blivit mer instabil, enligt en expert..

Barometern - 1 timme sedan

Andersson historisk målskytt i BundesligaOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.