Nyan > Svenskfinland

Monday, 19 August, 22:18

Nyan - 13 aug 19 kl. 09:15

Skatteförvaltningen har nu hittat feletSkatteförvaltningen har nu hittat orsaken till att felaktig skattebrev skickades ut. .
Läs mer på Nyan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skatteförvaltningenhar nu , hittat, felet
YLE - 12 aug 19 kl. 17:38

Knappt 3 000 fick felaktigt brev från Skatteförvaltningen – inga personbeteckningar läckte ut

Det var ett mjukvarufel som orsakade massutskicket av felaktiga brev förra veckan, uppger Skatteförvaltningen. Felet har nu korrigerats och det kommer inte att bli fler felaktiga försändelser, lovar Skatteförvaltningen..

YLE - 12 aug 19 kl. 11:09

Mjukvarufel orsakade massutskick av felaktiga brev från Skatteförvaltningen

Det var ett mjukvarufel som orsakade massutskicket av felaktiga brev förra veckan, uppger Skatteförvaltningen till nyhetsbyrån STT. Felet har inte ännu korrigerats..

HBL - 20 mar 14 kl. 13:27

Bedragare utger sig vara Skatteförvaltningen

Skatteförvaltningens kunder har i dag fått falsk e-post om att de har skatteåterbäring att hämta ut. E-postmeddelandena är länkade till en webbplats som liknar Skatteförvaltningens, var användaren måste uppge sina bankkontouppgifter.De falska e-postmeddelandena som har sänts ut till finländare ser ut att vara från Skatteförvaltningen och meddelar att personen har 767 euro att få i skatteåterbäring.

YLE - 07 sep 17 kl. 11:44

Skatteförvaltningen varnar för svindleriförsök om återbäring

Skatteförvaltningen varnar kunderna för e-post som låter förstå att kunden kan få skatteåterbäring. En del kunder har under torsdagen fått en e-post där man försöker få uppgifter om kundens kreditkortsnummer och kontouppgifter. Vid skatteförvaltningen säger man att det sannolikt är fråga om ett internationellt försök till svindleri.

YLE - 20 mar 14 kl. 17:49

Skatteförvaltningen uppdagade miljoner i svarta löner

Skatteförvaltningen har gjort en intensivgranskning av den grå ekonomin inom byggbranschen. Via ny lagstiftning ska också privatpersoner börja redovisa för sina byggprojekt. Det är enligt myndigheten viktigt för att vi ska förhålla oss positivt till att betala skatt också i framtiden.

Nyan - 17 dec 17 kl. 14:48

Skatteförvaltningen granskar fastigheter

Det är för tidigt att säga hur många som nu får börja betala fastighetsskatt för områden som hittills varit befriade från skatten. Skatteförvaltningen gör nu en ingående utredning.
Åland har enligt lag rätt att fastställa fastighetsskattens storlek men inte vem som bör eller inte bör betala skatten.

YLE - 22 dec 14 kl. 14:30

Bristfällig rapportering av byggentreprenader till skatteförvaltningen

Det slarvas betänkligt vid lämnandet av uppgifter om byggentreprenader till skatteförvaltningen. Enligt skattemyndigheternas granskning har 40 procent av företagen försummat att underrätta om entreprenader. Närmare hälften av samtliga undersökta bolag har uppmanats att korrigera ofullständiga eller felaktiga uppgifter om entreprenader och anställda.

HBL - 07 apr 15 kl. 16:16

Nokian Renkaat får tillbaka 100 miljoner av skatteförvaltningen

Skatteförvaltningen tvingas betala tillbaka 100 miljoner euro till Nokian Renkaat.Det handlar om kvarskatt som obefogat krävts av bolaget. Koncernskattecentralens rättelsenämnd har hävt skatteförvaltningens beslut om restskatt till Nokian Renkaat 2007–2010.

HBL - 27 feb 15 kl. 12:15

HS: Skatteförvaltningen söker Sunny Car Center i konkurs

Skatteförvaltningen söker Sunny Car Center i konkurs, skriver Helsingin Sanomat. Enligt tidningen lämnade Skatteförvaltningen in sin konkursansökan till Egentliga Tavastlands tingsrätt på torsdagen. Sunny Car Center blev ett populärt samtalsämne i somras på grund av företagets märkliga finansieringslösningar.

YLE - 21 aug 17 kl. 08:27

Skatteförvaltningen ansöker om konkurs för Seppälä

Skatteförvaltningen ansöker om konkurs för klädföretaget Seppälä. Seppälä har gått med förlust länge och misslyckats i att anpassa sig till marknaden. Skatteförvaltningen ansöker om konkurs för klädföretaget Seppälä, rapporterar Taloussanomat.

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 8 timmar sedan

Kanalbygge ska främja fisklek

En 200 meter lång kanal ska återställa förbindelsen mellan Torpfjärden och Burfjärden. Grävarbetet pågår som bäst. .

Nyan - 2 timmar sedan

IFK föll mot jumbon – VPS avgjorde på stopptid

FOTBOLL. Det blev förlust för IFK Mariehamn borta mot tabelljumbon VPS. Avgörandet kom i den andra tilläggsminuten.

Nyan - 3 timmar sedan

De bygger robot för tekniktävling

Tio åländska pojkar ställer upp som ett lag i tekniktävlingen First Lego League. .

Nyan - 4 timmar sedan

Arbetslösheten nästan oförändrad

I juli var det relativa arbetslöshetstalet i genomsnitt 3,6 procent, samma månad ifjol var det 3,7 procent. Det framgår av Åsubs färska statistik. För kvinnorna var arbetslöshetstalet 3,3 procent, för männen 3,9.

Nyan - 5 timmar sedan

Mariehamn fick ny skolpsykolog

Mariehamns stad har efter ett års sökande hittat en ny ordinarie skolpsykolog. Tove Sundblom, med lång erfarenhet av som skolpsykolog i Helsingforsområdet, tillträdde i måndags. Och Venla Pehunen som varit mammaledig återvänder till jobbet senast på vårvintern, säger stadens bildningschef Kjell Nilsson.

Nyan - 5 timmar sedan

AST överlägsen i Karlstad

SEGLING. Återigen har Alandia Sailing Team (AST) vunnit svenska mästerskapen i J/70. Den här gången så överlägset att man till och med kunde avstå den nionde och sista seglingen.

Nyan - 10 timmar sedan

Både siden och vadmal i pjäs om Lövökongressen

I Robert Liewendahls pjäs Smeden i Lövö, med premiär på lördag, varvas maktspelet mellan ryssar och svenskar under Lövökongressen med berättelsen om hur vanliga Vårdöbor drabbades. .

Nyan - 12 timmar sedan

Skadegörelse i Övernäs skola

Polisen mottog i går en anmälan om skadegörelse i Övernäs skola. ”Det nöje någon haft kostar tid och energi för personalen och i sista ändan pengar för samhället, utöver detta en otrygghet och kanske obehag för elever”, skriver polisen. (ss) Tillbaka till startsidan Tipsa Nyan.

Nyan - 12 timmar sedan

Bygglov för polishus, idrottsarena bordlagd

Byggnadsnämnden i Mariehamn har beviljat bygglov för nya polishuset. .

Nyan - 14 timmar sedan

Person inlåst på grönområde

Polisen blev i går morse uppringd av en person som sa sig sitta inlåst på ett grönområde i Mariehamn. Polisen åkte till platsen och uppmanade personen att klättra ut, vilket han också gjorde. Därmed var problemet löst.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.