UNT > Utrikes

Monday, 19 August, 19:08

UNT - 13 aug 19 kl. 09:10

Nya protester på flygplatsen i HongkongHongkongs ledare Carrie Lam säger att hon är oroad över att protesterna i Hongkong den senaste veckan har nått en punkt där det inte längre finns någon återvändo..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Hongkong, Carrie Lam

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya protester, flygplatseni , Hongkong
Expressen - 29 sep 14 kl. 00:52

Pepparspray mot protester i Hongkong

Polis och demonstranter drabbar samman i våldsamma protester i Hongkong.De massiva demokratidemonstrationerna riktas mot Pekings ökande styrning av regionen.Polis svarar med tårgas och pepparsprej..

UNT - 14 jul 19 kl. 18:19

Sammandrabbningar under protester i Hongkong

En grupp demonstranter drabbade samman med utkommenderade poliser i slutet av söndagens protester i Hongkong..

DN - 14 jul 19 kl. 19:00

Sammandrabbningar under protester i Hongkong

En grupp demonstranter drabbade samman med utkommenderade poliser i slutet av söndagens protester i Hongkong. Minst två personer, en polis och en demonstrant, har skadats..

GöteborgsPosten - 14 jul 19 kl. 18:19

Sammandrabbningar under protester i Hongkong

En grupp demonstranter drabbade samman med utkommenderade poliser i slutet av söndagens protester i Hongkong. Minst två personer, en polis och en demonstrant, har skadats..

SR - Igår: 10:26

Tiotusentals samlade inför protester i Hongkong

Både proteströrelsen och polisen står redo inför dagens massdemonstration i Hongkong under dagen. Många från båda sidor hoppas på en fredligare aktion tidigare veckor, då aktivister besköts med tårgas och ockuperat flygplatsen..

SVT - 07 nov 16 kl. 22:04

Ilskna protester i Hongkong över Kinas ingrepp

Kina har gått in och omtolkat en lag över huvudet på Hongkong för att kunna hindra två folkvalda politiker från Hongkong att ta plats i parlamentet. Det har lett till ilskna protester i det autonoma Hongkong..

Kristianstadsbladet - 27 sep 14 kl. 07:27

Våldsamma protester i Hongkong


Mer än 100 demonstranter har forcerat avspärrningar till en regeringsbyggnad i Hongkong efter sammandrabbningar med kravallpolis. Minst sex personer har gripits och utanför byggnaden demonstrerade på lördagsmorgonen tusentals människor till stöd för de som tagit sig in.Sammandrabbningarna utgör kulmen på en veckas protester, där studenter bojkottat undervisningen i protest mot att Kina vägrar låta staden hålla helt fria val.

BT - 27 sep 14 kl. 07:27

Våldsamma protester i Hongkong

Mer än 100 demonstranter har forcerat avspärrningar till en regeringsbyggnad i Hongkong efter sammandrabbningar med kravallpolis. Minst sex personer har gripits och utanför byggnaden demonstrerade på lördagsmorgonen tusentals människor till stöd för de som tagit sig in. Sammandrabbningarna utgör kulmen på en veckas protester, där studenter bojkottat undervisningen i protest mot att Kina vägrar låta staden hålla helt fria val.

Helsingborgs Dagblad - 28 sep 14 kl. 01:41

Protester i Hongkong trappas upp

Demokratiaktivister i Hongkong manar sina anhängare att inleda en blockad av stadens finansdistrikt. Inför tiotusentals demonstranter deklarerade en av gruppen Occupy Centrals ledare tidigt på söndagen att aktionen — som egentligen skulle ske på onsdag — "börjar nu". Mer än 60 personer har gripits av polis under de senaste dagarnas protester mot Kinas styrning av staden..

Kristianstadsbladet - 28 sep 14 kl. 01:39

Protester i Hongkong trappas upp


Demokratiaktivister i Hongkong manar sina anhängare att inleda en blockad av stadens finansdistrikt. Inför tiotusentals demonstranter deklarerade en av gruppen Occupy Centrals ledare tidigt på söndagen att aktionen - som egentligen skulle ske på onsdag - "börjar nu".Mer än 60 personer har gripits av polis under de senaste dagarnas protester mot Kinas styrning av staden.

BT - 28 sep 14 kl. 01:39

Protester i Hongkong trappas upp

Demokratiaktivister i Hongkong manar sina anhängare att inleda en blockad av stadens finansdistrikt. Inför tiotusentals demonstranter deklarerade en av gruppen Occupy Centrals ledare tidigt på söndagen att aktionen - som egentligen skulle ske på onsdag - "börjar nu". Mer än 60 personer har gripits av polis under de senaste dagarnas protester mot Kinas styrning av staden.

Fler nyheter från UNT

UNT - 1 timme sedan

Oppositionen går ihop mot Polens regering

En rad polska oppositionspartier kommer att samarbeta i valet i oktober för att försöka snuva regeringspartiet Lag och rättvisa (PIS) på makten i landets senat..

UNT - 2 timmar sedan

Många döda i tankbilsexplosion i Uganda

19 personer har omkommit då en tankbil krockat med flera fordon och exploderat i västra Uganda, meddelar polis i landet..

UNT - 3 timmar sedan

Omedelbart stopp för fri rörlighet vid brexit

När Storbritannien lämnar EU den 31 oktober, som aviserat, kommer den fria rörligheten att upphöra med omedelbar verkan, meddelar det brittiska regeringskansliet..

UNT - 4 timmar sedan

al-Bashir: Jag fick 870 miljoner av Saudi

Sudans avsatte exdiktator Omar al-Bashir hävdar att han tagit emot 90 miljoner amerikanska dollar, motsvarande omkring 870 miljoner svenska kronor, från saudiska kungahuset..

UNT - 4 timmar sedan

Mobildata får inte användas som bevis

Efter att nya fel upptäckts i det program som dansk polis använder för att spåra mobiltelefoner, får mobildata inte längre användas som bevis i brottsmål..

UNT - 4 timmar sedan

Civila offer vid flygräd mot turkisk konvoj

Den syriska regeringen kritiserar Turkiet för att ha skickat en militärkonvoj som verkar vara på väg mot staden Khan Sheikhun i västra Syrien..

UNT - 5 timmar sedan

Terrormisstänkt godtar sinnesundersökning

Den 21-årige Philip Manshaus, som misstänks för attacken mot en moské i norska Bærum, går med på att genomgå en psykiatrisk undersökning..

UNT - 5 timmar sedan

Explosion vid omstridd irländsk gräns

En explosion ska ha ägt rum i Nordirland nära gränsen till Irland..

UNT - 6 timmar sedan

Brittisk prins bestört över Epstein-anklagelse

Prins Andrew i Storbritannien är bestört över den senaste tidens rapportering i brittiska medier om att han skulle ha något att göra med de sexbrott och den prostitutionshärva som miljardären Jeffrey Epstein stod anklagad för..

UNT - 6 timmar sedan

Många skadade i nya explosioner i Afghanistan

Afghanistan skakas av blodiga dåd i samband med landets nationaldag..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.