Dagens Media > Ekonomi

Saturday, 24 August, 02:34

Dagens Media - 13 aug 19 kl. 08:50

Trots en miljon abonnenter – Storytels förlust växerDet svenska ljudboksföretaget Storytel förlust ökar under andra kvartalet jämfört med samma period förra året. Det trots att intäkterna växer..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Storytel

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trots en miljon, abonnenter, Storytels, förlust, växer
UT - 19 aug 14 kl. 09:27

Stenbocksskolan kan gå med miljonförlust

För att ge alla elever det stöd de behöver tvingas Stenbocksskolan gå med en förlust som kan bli över en miljon innan året är slut. Inför terminsstarten hade skolan begärt 500 000 kronor extra för att möta det växande behovet av särskilt stöd. Men några extra pengar blir det inte, säger rektor Ann-Kristin Svanberg.

HBL - 01 aug 13 kl. 11:41

Spotify gjorde miljonförlust

Den svenska musiktjänsten Spotify gjorde en förlust på 59 miljoner euro i fjol, skriver DI. Bolagets omsättning ökade med 128 procent till 437 miljoner euro, skriver DI, men samtidigt steg förlusten från 45 miljoner  till 59 miljoner euro. Musiktjänsten finns i dag på 28 marknader och har drygt 24 miljoner aktiva användare, varav 6 miljoner betalande abonnenter.

Cornucopia - 27 apr 18 kl. 13:13

SBAB: Stockholmslägenheten kan tappa runt en miljon i värde

SBAB skriver i ett pressmeddelande att bostadspriserna kan falla med 8 - 9% till år 2021 på grund av stigande räntor. För en premiumlägenhet i Stockholm innebär det en värdeminskning på runt en miljon kronor, eller ca 300 000:- SEK om året i extra boendekostnad. Det kallas "ingen större dramatik" och de än så länge fallande bostadspriserna är "inte ett tecken på att vi har en bostadsbubbla som håller på att spricka".

Resume - 21 okt 13 kl. 12:27

Camp David gör förlust ? backar med drygt en miljon


Filmproduktionsbolaget C. David Film har haft det kämpigt under det senaste räkenskapsåret ? finansnettot går från nära 200 000 kronor plus till en förlust på strax under en miljon kronor..

Uppsalanyheter.se - 06 nov 16 kl. 02:08

Förlust men säkrad serieseger gav halv miljon

Superettan: Sirius förlorade bortamötet mot Dalkurd som vände underläge 0-1 till seger med 2-1 mot ett Sirius som varit klart för allsvenskan sedan tre omgångar tillbaka. Trots förlusten vinner Sirius Superettan och får en bonus på en halv miljon kronor utbetalt för "besväret".Sirius förlorade bortamötet mot Dalkurd som vände underläge 0-1 till seger med 2-1 mot ett Sirius som varit klart för allsvenskan sedan tre omgångar tillbaka.

Nyan - 20 jun 18 kl. 10:00

Pafs egen utredning visar på mindre förlust

– Summan är för hög och stämmer inte överens med de siffror Paf har tagit fram. Det säger Pafs kommunikationsdirektör Anders Sims om Esbopolisens förundersökning i förskingringshärvan som nyligen ledde till en dom i riket.
Nya Åland avslöjade i går att åländska Paf är ett av de sju spelbolag som figurerar i förskingrings- och bedrägerihärvan i Esbo där en kreditrådgivare med spelmissbruk kom över en miljon euro från april 2015 till början av augusti 2016.

YLE - 15 aug 13 kl. 10:50

Marimekkos förlust djupnar

Designföretaget Marimekkos förlust ökar - men enligt bolagets vd Mika Ihamuotila har plagiatbeskyllningarna mot Marimekko inte påverkat resultatet. Under perioden april-juni gjorde Marimekko en förlust på 1,2 miljoner euro, jämfört med en förlust på en halv miljon under samma period i fjol. Det är enligt bolaget en stor engångskostnad som hänför sig till samarbetsförhandlingarna, som drar ner resultatet för våren.

Kristianstadsbladet - 14 feb 14 kl. 17:36

En miljon i Sverige är beroende


En ny stor rapport visar att cirka en miljon 17-84-åringar i Sverige har så svåra problem med tobak, alkohol, narkotika eller narkotikaklassade läkemedel att de kan betraktas som beroende eller missbrukare.Rapporten är gjord åt regeringen av Stad, ett samarbete mellan landstinget i Stockholms län och Karolinska institutet. Totalt har 15 576 personer svarat på frågor.

BT - 14 feb 14 kl. 17:38

En miljon i Sverige är beroende

En ny stor rapport visar att cirka en miljon 17-84-åringar i Sverige har så svåra problem med tobak, alkohol, narkotika eller narkotikaklassade läkemedel att de kan betraktas som beroende eller missbrukare. Rapporten är gjord åt regeringen av Stad, ett samarbete mellan landstinget i Stockholms län och Karolinska institutet. Totalt har 15 576 personer svarat på frågor.

Barometern - 14 feb 14 kl. 19:03

En miljon i Sverige är beroende

En ny stor rapport visar att cirka en miljon 17–84-åringar i Sverige har så svåra problem med tobak, alkohol, narkotika eller narkotikaklassade läkemedel att de kan betraktas som beroende eller missbrukare. Rapporten är gjord åt regeringen av Stad, ett samarbete mellan landstinget i Stockholms län och Karolinska institutet. Totalt har 15 576 personer svarat på frågor.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 11 timmar sedan

Helin om Agenda-uppehållet: ”Offentliga Sverige har semester”

Under sommaren pausar public service-bolagen flera tongivande program – något som väcker kritik från bland annat DN:s chefredaktör Peter Wolodarski. Nu svarar SVT på kritiken..

Dagens Media - 12 timmar sedan

Så jobbar Bonnier News med rösttjänster

Prata med dina nyheter – så ser framtiden ut enligt Bonnier News Next ut. Nu går startskottet för ett två år långt projekt. ”Användarna kommer inte nöja sig med helt statiskt innehåll framöver”, säger Matilda Ljudén, produktägare på Bonnier News Next, till Dagens Media..

Dagens Media - 13 timmar sedan

IPG:s nya vd: ”Vi ska bli en inspirationskälla”

Simone Westerberg får uppdraget att leda IPG Mediabrands framåt efter nätverkets stora omstrukturering..

Dagens Media - 15 timmar sedan

Tomas Brunegård: ”Jag blev personen som inte var värd vatten”

Som vd på Stampen var det Tomas Brunegård som ledde köpfesten som sedan fick tidningskoncernen att dränkas i sina egna skulder. Nu släpper han en självbiografi och talar ut om tiden som av av mediesveriges mest hatade personer. ”Det har varit en resa”, säger Tomas Brunegård..

Dagens Media - 16 timmar sedan

Simone Westerberg blir vd för IPG

Simone Westerberg lämnade Group M i våras – nu blir hon vd för IPG Mediabrands..

Dagens Media - 16 timmar sedan

Simone Westerberg blir vd på IPG

Simone Westerberg blir vd för IPG Mediabrands i Sverige..

Dagens Media - 16 timmar sedan

Fem fördelar med IAB:s nya transparens-ramverk

Spotx Stephen Byrne lyfter fem anledningar till varför publicister bör se positivt på IAB:s uppdaterade ramverk som hanterar medgivande från användare..

Dagens Media - 18 timmar sedan

Än finns chans att tävla i Inhouse

Det finns fortfarande möjlighet att skicka in bidrag till Inhouse – tävlingen som belönar reklam producerad internt på Sveriges marknads- och inhouseavdelningar..

Dagens Media - 18 timmar sedan

Google ska bygga nytt sätt att spåra användare

Google letar nya sätt att spåra användare när trenden går mot att blockera och rensa bort kakor..

Dagens Media - Igår: 14:35

Breakit i samtal med Thomas Mattsson

Enligt uppgifter till Dagens Media är Thomas Mattsson på väg till Breakit. Medgrundaren Stefan Lundell bekräftar att samtal förts, men säger att ingenting är klart i nuläget..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.