Dagensanalys.se > Ekonomi

Sunday, 25 August, 07:37

Dagensanalys.se - 13 aug 19 kl. 09:14

Apple ändrar kurs – dissar hårdvara satsar istället på innehållAtt Apple tonat ned på hårdvara blir allt tydligare med varje lansering. Nu visar siffror från analysföretaget Canalys att konsumenterna börjar överge Apple. Visst blir det bara segare och segare under varje lansering. Samma sak med någon liten förändring. Kanske ett nytt tangentbort (som suger) eller en lite bredare skärm (som alla andra redan har) eller en ny färg.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Apple, Canalys, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Apple, ändrar, kurs, dissar, hårdvara, satsar, istället, innehåll
Affärsvärlden - 15 okt 15 kl. 10:43

SD: Partiet ändrar kurs

Sverigedemokraterna kallar till presskonferens klockan 13.00 med budskapet att partiet "ändrar kurs"..

SvD - 25 apr 14 kl. 05:22

Kerry: ”Dyrt misstag” om Ryssland inte ändrar kurs

Rysslands fönster för att ändra kurs i Ukraina håller på att stängas..

Norrtelje Tidning - 14 nov 15 kl. 09:00

Nytt styre ändrar kurs för Norrtälje

Första året vid makten har inneburit en del ”städjobb”, men också en kursändring. Nu blickar Norrtäljes nya kommunalråd framåt..

IDG - 22 dec 12 kl. 06:26

Apple ändrar "Made for i"-krav

Efter viss mediauppmärksamhet igår kring ett nerlagt Kickstarterprojekt igår har Apple plötsligt ändrat reglerna för Made for iPhone/iPad-programmet..

IDG - 25 mar 13 kl. 06:00

Apple ändrar Macbook Pro-slogan

Apple brukade kalla Macbook Pro med retina-skärm "världens mest högupplösta bärbara dator" - men på grund av Google har företaget en ny slogan..

UNT - 22 jun 15 kl. 09:23

Apple ändrar sig efter kritik från Swift

Apple backar nu efter kritiken från megastjärnan Taylor Swift..

Västerbottens Folkblad - 22 jun 15 kl. 09:24

Apple ändrar sig efter kritik från Swift

Apple backar nu efter kritiken från megastjärnan Taylor Swift. Artisterna i företagets nya musiktjänst ska få betalt även under de tre första månader som är gratis för kunderna. Så sent som i går gick Taylor Swift, korad till mäktigast i popvärlden, ut i ett öppet brev och förklarade att hon inte kommer att upplåta sitt […].

IDG - 25 feb 17 kl. 10:19

Reparera Iphoneskärmen var du vill – Apple ändrar garantiregler


Macrumors rapporterar att Apple har meddelat sina butiker att skärmreparationer på Iphone utförda av tredje part inte längre bryter hela garantin..

IDG - 08 maj 17 kl. 15:02

Apple ändrar de nya provisionsreglerna för App Store


Efter massiv kritik väljer Apple att endast ändra reglerna för köp inuti program..

Sydsvenskan - 28 sep 15 kl. 21:20

Rekordförsäljning av ny Apple-lur

Apples nya variant av Iphone, modellerna 6s och 6s plus, har sålts i 13 miljoner exemplar på tre dagar.Det är nytt rekord, enligt Apple.— Fenomenalt, säger Apples VD Tim Cook.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 23 timmar sedan

Internetdagarna fyller 20 år

Under november månad arrangeras Internetdagarna för tjugonde året. Något som Internetstiftelsen vill fira. Om du inte ännu varit på Internetdagarna kan jag säga att det är en upplevelse för sanna internetnördar (som jag själv).

Dagensanalys.se - Igår: 13:46

Hashtaggen fyller 12 år idag

Ja må taggen leva, ja må taggen leva ut i minst 20 år till … för om 20 år är vi nog alldeles för VR för att använda taggar. Den första hashtaggen # dök up den 23 augusti 2007 då Chris Messina skrev på Twitter ”Hur känner ni inför att använda # för grupper? Som i #barcamp”.

Dagensanalys.se - Igår: 13:40

5 skäl publicister bör se fram emot IAB:s nya ramverk

Stephen Byrne från SpotX lyfter fem fördelar som IAB:s uppdaterade ramverk TCF 2.0 har för branschens publicister.  För drygt ett år sedan trädde GDPR direktivet i kraft och med det lanseringen av IABs ramverk Transparency and Consent Framework (TCF) v1.

Dagensanalys.se - Igår: 13:07

Här skojar de friskt med digital marknadsföring

Amerikanska företaget Catalina gör narr av sig själva när de skojar med digital marknadsföring. Men är vi väl så här nördiga, eller? Här kan du spana in klippen: Inlägget Här skojar de friskt med digital marknadsföring dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - Igår: 13:19

Nu vill Google gå runt kakorna och fånga in annonsörerna

Varning! Varning! Om du mäter din webbtrafik med kakor är du på sista andetaget för allt fler webbläsare blockerar mätningen.

Dagensanalys.se - Igår: 13:02

Simone Westerberg utsedd till CEO för IPG Mediabrands

Nu är det klart att Simone Westerberg tar rollen som CEO för IPG Mediabrands i Sverige. Simone kommer senaste från GroupM där hon var COO de senaste tre åren. Simone Westerberg som tillträdande CEO för hela gruppen, passade oss och våra behov baserat på hennes unika erfarenhet av att etablera verksamheter baserat på att attrahera nya kunder, samt att utveckla affärer, kompetenser och tjänsteområden.

Dagensanalys.se - Igår: 09:57

Krävs mer än data för att förbättra kundupplevelsen

En ny studie visar att när marknadsförare har extra pengar att investera, så väljer 32 procent att lägga dem på data, analys och teknologi. Men det krävs mer än data för att leverera en personlig kundupplevelse. Merkle har nyligen släppt rapporten The Customer Engagement Report Q3 2019 som har fokus på CRM.

Dagensanalys.se - I förrgår: 16:01

Ännu en satsning som förenar den digitala världen med IRL

Bublar Group, ett bolag inom AR/VR/XR-teknologi, har ingått samarbetsavtal med Google Maps Platform i utvecklingen av det platsbaserade mobilspelet Hello Kitty AR Kawaii World. Spelindustrin står inför en spännande utveckling. Smarta mobiltelefoner, big data och maskininlärning har tagit kartor från platta 2D-bilder till fantasifulla och levande 3D-modeller av världen.

Dagensanalys.se - I förrgår: 15:30

Flowbox får Visma som kund

Startupbolaget Flowbox hjälper e-handelsföretag att använda sina kunders social media-innehåll i sin marknadsföring och försäljning har fått Visma som kund. Flowbox, som grundades 2016, har idag 285 kunder i åtta länder. Bland svenska kunderna finns NA-KD, Ideal of Sweden, Hermine Hold, Footway, Gina Tricot och Indiska.

Dagensanalys.se - I förrgår: 15:15

Closer tar över Forza Footballs försäljning

Appen Forza Football anlitar Closer för att öka försäljningen av annonsytor. Initialt kommer Closer ansvara för den nationella försäljningen i Sverige. Med det nya avtalet växer Closer geografiskt och är nu verksamma i Göteborg, Stockholm och Skåneregionen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.