PrivataAffärer > Ekonomi

Saturday, 24 August, 07:07

PrivataAffärer - 13 aug 19 kl. 09:06

Fingerprint sannolikt med i ny Samsungmobil”Fingerprints levererar fingeravtryckssensorer inom ramen för ett produktionsprojekt, som innebär att teknologi från Fingerprints sannolikt kommer att inkluderas i en smartphone-modell från Samsung: Galaxy A10s, som lanserades i augusti 2019. Det finns dock även en möjlighet att teknik från alternativa leverantörer används”, skriver bolaget. Fingerprint Cards har mottagit beställningar och levererat sensorer inom ramen för projektet. Hur detta påverkar bolaget finansiellt kommer att framgå av framtida rapporter, uppger bolaget. Fingerprint Cards arbetar med ytterligare ett produktionsprojekt som kan innebära en möjlighet att Fingerprints teknologi inkluderas i en annan kommande modell från Samsung, framgår det vidare.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Samsungmobil, Fingerprints, Samsung, A10s, Cards

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fingerprint, sannoliktmed i ny , Samsungmobil
DI - 13 aug 19 kl. 09:07

Fingerprint Cards kan bli leverantör till ny Samsungmobil

Biometrikbolaget Fingerprint Cards kommer sannolikt att leverera komponenter till en ny mobiltelefon från Samsung, det framgår av ett pressmeddelande. .

Dagens PS - 13 aug 19 kl. 09:19

Fingerprint kan landa kontrakt med Samsung

Fingerprint Cards teknologi kommer sannolikt att inkluderas i en smartphone-modell från mobiljätten Samsung. Det rör sig om Galaxy A10s som lanserades i augusti 2019, skriver bolaget i ett pressmeddelande. ”Det finns dock även en möjlighet att teknik från alternativa leverantörer används”, uppger Fingerprint.

Expressen - 26 jan 16 kl. 14:04

Ny analys trycker ned Fingerprint Cards

Den omsusade småspararfavoriten Fingerprint Cards kämpar i motvind på börsen på tisdagen. Aktien påverkas högst sannolikt av den sänkta riktkurs som Carnegie gått ut med, från 570 till 500 kronor. – Vi är osäkra om Fingerprint Cards blir vinnaren, säger analytikern Håvard Nilsson..

SvD - 04 sep 14 kl. 07:31

Samsungmobil fick Apple att rasa

Apple under press efter ny Samsungmobil, Tesla bygger batterifabrik i Nevada, Ukrainakrisen skapar affärer i USA. Här är morgonrapporten från New York..

SvD - 10 nov 15 kl. 09:55

Börschef förnekar Fingerprint-manipulation

Det ligger sannolikt varken marknadsmanipulation eller informationsläckage bakom höstens stora kursrörelser i Fingerprint Cards. Den slutsatsen har Stockholmsbörsen dragit efter att ha följt handeln i biometribolaget noga..

PrivataAffärer - 23 nov 17 kl. 13:13

Alfredsson: Därför blir Fingerprint förr eller senare uppköpt

Kinesiska aktörer vill köpa Fingerprint, men måste komma överens med huvudägaren Johan Carlström först. Eftersom Carlström sagt sig välkomna en partner finns en reell chans - det är nu sannolikt bara en prisfråga....

Opinionen.se - 11 okt 13 kl. 11:05

Inget Samsung-bud på Fingerprint


Beskedet om att Samsung köper Fingerprint Cards fick aktien att tokrusa. Men pressmeddelandet stämmer inte, bekräftar Cision som skickade det. Aktien har handelsstoppats.

Opinionen.se - 11 okt 13 kl. 11:21

Tumult efter falskt Fingerprint-bud


Beskedet om att Samsung köper Fingerprint fick aktien att tokrusa. Men pressmeddelandet var falskt, bekräftar Cision som skickade det. Aktien har handelsstoppats och affärerna kommer att strykas.

BT - 11 okt 13 kl. 11:19

Tumult efter falskt Fingerprint-bud

Beskedet om att Samsung köper Fingerprint fick aktien att tokrusa. Men pressmeddelandet var falskt, bekräftar Cision som skickade det. Aktien har handelsstoppats och affärerna kommer att strykas.

Dagens PS - 25 jan 18 kl. 07:17

Fingerprint vinstvarnar – hälften tvingas gå

Den förutspådda mångmiljonvinsten vänder till brakförlust och nu tvingas Fingerprint Cards spara rejält. Fingerprint Cards vinstvarnar för det fjärde kvartalet på grund av en svag utveckling på marknaden och fortsatt negativ prisutveckling inom kapacitiva sensorer. Företaget uppger också att marknadsläget i Kina har försvagats ytterligare under kvartalet och att försäljningen fortsätter vara svag under första kvartalet 2018.

Fler nyheter från PrivataAffärer

PrivataAffärer - 14 timmar sedan

Powell: Kommer att agera för att bibehålla ekonomisk expansion

Den amerikanska ekonomin är i ett gynnsamt läge, men står inför ”betydande risker” när tillväxten internationellt bromsar in mer osäkerheter kring handel. ”Osäkerhet kring handeln verkar spela en roll i den globala inbromsningen och i svag industri och investeringar i USA”, sade han. ”Vi kommer att agera som lämpligt för att bibehålla expansionen, med en stark arbetsmarknad och en inflation nära det symmetriska 2-procentsmålet”, fortsatte han.

PrivataAffärer - 15 timmar sedan

Många småbolag steg under rapporttät vecka

Nasdaq First North 25, där de flesta företag har ett marknadsvärde mellan 1 och 10 miljarder kronor, har stigit 4,5 procent hittills under veckan. Indexet Carnegie Micro Cap Return Sweden hade ökat 2,2 procent fram till torsdagens stängning. Stockholmsbörsen som helhet har enligt SIX Return index hittills under veckan ökat 1,4 procent fram till fredagseftermiddagen.

PrivataAffärer - 16 timmar sedan

Handelskriget: Kina höjer importtullar för vissa amerikanska varor

Kina kommer att höja importtullarna på vissa amerikanska varor för cirka 75 miljarder dollar. Tullarna ska införas i två steg från den 1 september och den 15 december, rapporterar Reuters och Bloomberg News. Tullar kommer att införas på drygt 5.

PrivataAffärer - 19 timmar sedan

Trading Direkt jämför storbanker och synar tre aktier


Slutligen berör Trading Direkt Jackson Hole-konferensen där FED-chefen Jerome Powell kommer att tala i eftermiddag. Aktier/bolag som nämns utöver tekniska analyser: Mekonomen, Beowulf Mining, Quickbit, Maha Energy Tobbe Roséns val: S&P500, OMXS30, DAX, MTG, Assa Abloy, USD/SEK, GBP/SEK, Koppar, Guld, Olja (Brent) Tittarönskemål: Swedbank, Nordea, SHB, SEB, Concordia Maritime, SSAB, McDonalds, Ericsson, Evolution Gaming, LVMH, H&M, Oasmia, Nibe, SOBI, Cyxone, Mycronic, Kungsleden, Tele2  .

PrivataAffärer - 19 timmar sedan

Hernhag: Fem favoritaktier i mina favoritbranscher

Aktiechattaren: Hej Marcus! Vilka branscher tror du på långsiktigt och vilka bolag utanför Sverige tycker du är bäst inom respektive bransch?
Marcus: Hej!

PrivataAffärer - 20 timmar sedan

Fonderna som inte får vara med i nya PPM

Mer än ett par hundra fonder försvinner från Pensionsmyndighetens PPM-torg av de cirka 550 fonder som ansökt om att få vara med. Skälen är i huvudsak två, antingen har fonderna inte godkänts i Pensionsmyndighetens genomgång och granskning, eller så har fondbolaget valt att inte lämnat in någon ansökan om att fonden fortsättningsvis ska vara med. En ansökan innebär inte per automatik att ett bolag eller en fond accepteras på det nya fondtorget.

PrivataAffärer - 20 timmar sedan

Fastighetsbyrån: Här finns vinnarna på bostadsmarknaden

Trots det senaste årets lite skakiga bostadsmarknad så har bostadsrättspriserna stigit i snitt 28 procent eller 528 213 kr de senaste fem åren. Men de regionala skillnaderna är stora och flera glesbygdskommuner finns med bland de riktiga vinnarna. – På fem års sikt ser vi tydliga prisökningar i hela landet.

PrivataAffärer - 21 timmar sedan

Strategen: Mer minusränta fel väg att gå

”Det finns kostnader med ständigt fallande räntor, allt mer okonventionella penningpolitiska åtgärder och djupt negativa styrräntor. Det verkar bland annat leda till en ökande ojämlikhet och kan medföra svårkvantifierbara effekter på människor tilltro till banksystemet och politiken. Med dessa negativa effekter kanske finanspolitiska stimulanser är att föredra”, säger han.

PrivataAffärer - 21 timmar sedan

Greta Gris säljs för 40 miljarder – ägarbolaget rusar på börsen

Entertainment Ones aktieägare erbjuds 5:60 pund per aktie i bolaget, 26 procent över stängningskursen på torsdagen. Aktien handlades således till kurser klart över budnivån. Peppa Pig är en global underhållningskaraktär som blivit en tittarsuccé även i Kina, vilket beskrivs som ett av de bärande skälen bakom Hasbros intresse.

PrivataAffärer - 21 timmar sedan

Industrivärden tankar miljontals Volvo-aktier

Köpet gjordes till ett pris om 129 kronor och motsvarade en investering för investmentbolaget om drygt 776 miljoner kronor. Efter transaktionen äger Industrivärden 154,6 miljoner A-aktier och 3,6 miljoner B-aktier i fordonstillverkaren, motsvarande 7,4 procent av kapitalet och 24,1 procent av rösterna, enligt ägardatatjänsten Holdings.  .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.