DI > Ekonomi

Monday, 26 August, 11:04

DI - 13 aug 19 kl. 09:07

Fingerprint Cards kan bli leverantör till ny SamsungmobilBiometrikbolaget Fingerprint Cards kommer sannolikt att leverera komponenter till en ny mobiltelefon från Samsung, det framgår av ett pressmeddelande. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Cards, Samsungmobil, Fingerprint Cards, Samsung

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fingerprint, Cardskan bli , leverantörtill ny , Samsungmobil
PrivataAffärer - 13 aug 19 kl. 09:06

Fingerprint sannolikt med i ny Samsungmobil

”Fingerprints levererar fingeravtryckssensorer inom ramen för ett produktionsprojekt, som innebär att teknologi från Fingerprints sannolikt kommer att inkluderas i en smartphone-modell från Samsung: Galaxy A10s, som lanserades i augusti 2019. Det finns dock även en möjlighet att teknik från alternativa leverantörer används”, skriver bolaget. Fingerprint Cards har mottagit beställningar och levererat sensorer inom ramen för projektet.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Pareto plockar bort köpstämpeln från oljebolaget

Pareto Securities sänker sin rekommendation för oljebolaget Enquest till behåll från tidigare köp. Riktkursen sänks samtidigt från 5 till 3 kronor..

DI - 15 minuter sedan

Räntor och valutor: Räntorna stiger efter nya handelsturer

Dollarn har stärkts på måndagen och amerikanska räntor har sjunkit efter att det svängt på handelsfronten sedan svensk stängning på fredagen. .

DI - 15 minuter sedan

Skanska slår samman byggverksamheter till ny affärsenhet

Byggbolaget Skanska slår enligt ett pressmeddelande samman sina byggverksamheter i Polen och Tjeckien/Slovakien till en affärsenhet med namnet Skanska Centraleuropa. .

DI - 30 minuter sedan

Aktiechef rekommenderar köp av guld: Ökad recessionsrisk i USA

Sannolikheten för att den amerikanska ekonomin ska hamna i recession inom ett år har ökat från 25 procent till 40 procent, enligt den amerikanska storbanken Standard Chartereds….

DI - 45 minuter sedan

Handelskonflikt sätter press på börsen – Sobi backar på säljrek

Stockholmsbörsen inledde veckans handel nedåt sedan handelskonflikten mellan USA och Kina eskalerat under helgen..

DI - 1 timme sedan

Kepler Cheuvreux: Överdriven uppvärdering av livsmedelsjätten

En stark utveckling för Ica i kombination med att aktien setts som en säker tillflyktsort har bidragit till en uppvärdering som är "mer än tillräcklig". .

DI - 1 timme sedan

Kinesiska AI-utvecklaren Megvii går mot Hongkong-notering

Alibaba-delägda Megvii, som utvecklar algoritmer för ansiktsigenkänning med artificiell intelligens (AI), har lämnat in prospekt för börsnotering i Hongkong..

DI - 1 timme sedan

Tesla väntas höja priserna efter Kinatullar

Elbilstillverkaren Tesla väntas höja sina priser i Kina tidigare än väntat som ett svar på landets aviserade tullar på amerikanska bilar..

DI - 1 timme sedan

Danske Bank väntas skära kostnader inom regelefterlevnad

Den danska storbanken Danske kommer troligen att fokusera på att skära kostnader inom storföretagsdelen samt inom regelefterlevnad..

DI - 1 timme sedan

Ny deppig konjunktursignal – tyska nyckelsiffran svagare än väntat

Europas största ekonomi fortsätter att visa upp svaghetstecken. På måndagsförmiddagen släpptes det välbevakade IFO-indexet som var svagare än väntat. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.