Dagensanalys.se > Ekonomi

Monday, 19 August, 22:21

Dagensanalys.se - 13 aug 19 kl. 08:45

En första titt på Apples egna morgonshowApple TV+ egna ”The Morning Show” har släppt en trailer av sitt program. Vi får höra Jennifer Aniston, Reese Witherspoon och Steve Carell prata om händelser i showen.   Inlägget En första titt på Apples egna morgonshow dök först upp på Dagensanalys.se..
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Apples, TV, The Morning Show, Jennifer Aniston, Witherspoon, Steve Carell, En, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En första titt, Apples, egna, morgonshow
IDG - 26 okt 17 kl. 11:02

Apples egna tv-serier blir utan våld och snusk


Produktionerna ska kunna visas i Apples butiker och måste därför passa alla – stora som små..

IDG - 02 mar 17 kl. 09:51

Sex widgetar som piskar Apples egna


Att Apple skickar med widgetar till sina egna appar är riktigt trevligt. Det finns dock alternativ som är bättre..

IDG - 28 aug 17 kl. 09:23

Sex smarta widgetar - som klår Apples egna


Att Apple skickar med widgetar till sina egna appar är riktigt trevligt. Det finns dock alternativ som är bättre..

Sydsvenskan - 22 feb 11 kl. 00:00

Apples krav skakar flera branscher

Arkivbild 2010: Lars Dareberg
Samtidigt dumpar Google priset för Android.
Apple vill kontrollera försäljningen av digitalt material till Ipad och Iphone till sina egna kanaler. Som Sydsvenskan tidigare berättat måste till exempel tidningsföretag i framtiden erbjuda användaren en möjlighet att teckna prenumerationer direkt i appen via Apples egna tjänster.

Mobil - 04 apr 19 kl. 08:45

Apple påstås satsa på egna modemchipp

Apples framtida Iphone-modeller kan mycket väl komma att vara rustade med Apples egna mobilchipp. Färska uppgifter gör gällande att Apple ska ha tappat förtroendet för Intel och därför valt att satsa hårdare på sin egen chipputveckling..

Sydsvenskan - 04 feb 11 kl. 06:30

Apples krav skapar oro i branschen

Den svenska e-boksbranschen följer spänt vad som ska hända efter att?Apple stoppat Sonys e-bokstjänst i??USA.

Dagensanalys.se - 14 jul 16 kl. 12:24

Här är Apples TV-show om alla appar

Vi har ett tag sedan skrivit om att techjätten Apple ska lansera en egenproducerad TV-serie som skulle handla om appar. Nu är den snart här – med det fyndiga namnet ”Planet of the Apps”. Men först så söker man villiga medverkande till vad som alltså verkar vara en reality-serie i stil med ”Draknästet”.

IDG - 24 sep 12 kl. 16:02

Så kan du förbättra Apples kartor

iOS kommer med Apples egna kartor och de har visat sig sakna en hel del. Men för att förbättra kartorna kan vi användare rapportera fel och brister..

Nyheter 24 - 25 okt 13 kl. 16:48

Apples plastic fantastic - en lur för alla som inte vill vara som alla andra5c: Plus VS minus Pris:

- Det är möjligt att det dyker upp appar som är designade för 5s (64-bitar) och därför inte kommer gå att använda på 5c (32-bitar).
+ Bättre batteritid jämfört med föregångaren.
Priset för en olåst iPhone 5S blir 6 295 kronor, 7 295 kronor eller 8 295 kronor beroende på hur stort utrymme man vill ha på telefonen (16, 32 eller 64 gigabyte).

IDG - 02 maj 14 kl. 15:35

Nu har Apples nya butikschef tillträtt

Angela Ahrendts väntas genomföra stora förändringar i Apples egna butiker..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

Benjamin Holmfred tar över rollen som vd på IUM

IPG Mediabrands i Sverige rör om i organisationen och utser Benjamin Holmfred till ny vd för IUM. Samtidigt tar Fredrik Forsberg rollen som vd för Reprise Digital. Holmfred kommer senast från rollen som Media & Trading Director på Mindshare.

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

Apple blockerar mätningar med tredjepartskakor

Apple följer i Firefox fotspår och tänker blockera mätningar med tredjepartskakor. Så när ska mätföretag som använder metoden fatta att man mäter helt fel? Varje gång en besökare som använder en webbläsare som blockerar tredjepartskakor används istället fall-back-tekniken som utgår från IP-adressen, time-stamp och andra loggvariabler.

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

Google integrerar öppen SDK för mätning av Viewability

Det är en stor dag när jätten Google vikar sig för massorna och integrerar en öppen SDK för att mäta Viewability på sina annonsprodukter. Den öppna SDK:en kommer från IAB som försökt med näbbar och klor få allt fler att anamma den. Iden är att du som både annonsör och publicist ska slippa hantera flera SDK:er och att vi alla använder samma.

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

Studie avslöjar att Google är smartare än både Amazon och Apple

När det kommer till smarta assistenter är det Google som ligger stegen före konkurrenterna Alexa från Amazon och Siri från Apple. Bakom bedömningen finner vi analysföretaget Loup Ventures som studerat och kartlagt vilken smart assistent som faktiskt är smartast För att ta reda på vilken smart assistent som är smartast ställde forskaren 800 frågor inom fem olika kategorier till assistenterna och bedömde dem efter hur relevanta svar hen fick tillbaka. Enligt resultatet förstod Google Assistant samtliga frågor och svarade korrekt […] Inlägget Studie avslöjar att Google är smartare än både Amazon och Apple dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

Accenture börjar gräva efter Big Data

Accenture har nyligen köpt Analytics8 som ska hjälpa dem att gräva fram Big Data och dra fram insikter. Bolaget grundades år 2002 och är helt fokuserade på att hjälpa andra bolag att hitta, hantera och få ut det mesta av Big Data. The Analytics8 team’s deep technical expertise and experience advising clients across a range of industries will complement our own — bolstering our growing Applied Intelligence business, particularly in the Australian market, and creating new opportunities to help clients […] Inlägget Accenture börjar gräva efter Big Data dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

Nu finns det gratis fika hos Facebook

Facebook testar just nu att öppna upp mini-caféer i London dit du kan gå för att ta en gratis fika och samtidigt fråga om din säkerhet online. Vad finns det för risker med en profil på Facebook? Vilken data samlas in`?

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

Instagram ska få faktagranskning

Med alla falska nyheter som sprids överallt ska Facebook-ägda Instagram försöka göra sitt för att förhindra desinformation. EFter USA-valet och Brexit har Facebook fått skäll från både regeringar och organisationer för att de tillåtit falska nyheter på sina plattformar. Tips: Se dokumentären The Great Hack på Netflix.

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

Nu kan du köpa skydd mot Deepfakes

Deepfakes, när mjukvara används för att byta ansikte och röst i en video så att det ser ut som om någon annan person har filmats, blir allt mer övertygande. Inför det amerikanska presidentvalet, nästa år, har företaget ZeroFOX börjat erbjuda skydd för politikerna mot Deepfakes och annan desinformation. Deepfakes kan numera enkelt skapas av vem som helst på ett par minuter.

Dagensanalys.se - 16 aug 19 kl. 16:25

Ny spegelvägg i Stockholm för fokusgrupper

Nordic Viewpoint, med kontor och fokusgrupprum i Mölndal har öppnat fokusgrupprum med spegelvägg i Stockholm. Antalet fokusgrupprum med spegelvägg och all utrustning som krävs för att genomföra kvalitativa intervjuer och diskussioner har minskat i Stockholmsområdet (efter försvinnandet av FocusInn, Confokal, m.m.

Dagensanalys.se - 16 aug 19 kl. 13:09

Utredningsförslag bäddar för nya Medieombudsmannen

Branschorganisationen Utgivarna välkomnar det utredningsförslag som lämnades till kulturdepartementet i dag. Det underlättar utvidgningen av det självgranskande medieetiska systemet och införandet av en ny Medieombudsman. I dag överlämnade den särskilda utredaren Maria Eka en utredning som bland mycket annat tittat på hur delar av den statliga granskningen av medierna skulle kunna tas över av ett oberoende självreglerande system.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.