Dagens Media > Ekonomi

Friday, 23 August, 15:44

Dagens Media - 13 aug 19 kl. 08:24

”Vi driver en dialog med målgruppen, inte en monolog”I sjätte avsnittet av podden ”Allt om Esport” hör vi om Wehypes resa men framför allt hur man som annonsör kan aktivera sig i esporten genom influencermarketing..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Allt, Esport, Wehypes

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vi driveren , dialogmed , målgruppeninte en , monolog
Regeringen - 21 maj 12 kl. 09:45

Dialog eller monolog? - politisk debatt på internet

Bloggar, twitter och andra fora på internet erbjuder nya möjligheter för politisk debatt. Men lyssnar vi på andra eller bara på likasinnade? Framtidskommissionen anordnar ett seminarium imorgon om politisk debatt på internet.

Regeringen - 23 maj 12 kl. 14:53

Dialog eller monolog på nätet

Sociala mediers plats i den politiska debatten diskuterades i går på ett seminarium i Framtidskommissionens regi. En panel bestående av en riksdagsledamot, journalister, bloggare samt en docent i medievetenskap presenterade sin syn på huruvida sociala medier främjar demokratin eller får extrema åsikter att växa. Framtidskommissionens webbplats: Dialog eller monolog på nätet Framtidskommissionens webbplats: Politisk debatt på internet Statsrådsberedningen, 23 maj 2012.

SR - 06 sep 16 kl. 04:00

Stödtelefonen mot extremism når inte målgruppen

Den stödtelefon som Nationella samordnaren mot våldsbejakande extremism inrättade ifjol har inte lyckats nå målgruppen och på nästan ett år har bara drygt 260 samtal besvarats. Det framgår av siffror från Röda Korset, som driver stödlinjen..

Skånskan - 03 feb 17 kl. 21:07

Kulturskolan driver helgskola under våren

Lund Nya statliga pengar gör att kommunens kulturskola under våren kan driva en helgskola med olika kurser som kompletterar den vanliga verksamheten. ERWP.fif(0)Pengarna kommer från Statens kulturråd som fördelat totalt 100 miljoner kronor, varav två miljoner gått till Lund.

Skånskan - 04 feb 17 kl. 05:00

Kulturskolan driver helgskola under våren

Lund Nya statliga pengar gör att kommunens kulturskola under våren kan driva en helgskola med olika kurser som kompletterar den vanliga verksamheten. ERWP.fif(0)Pengarna kommer från Statens kulturråd som fördelat totalt 100 miljoner kronor, varav två miljoner gått till Lund.

BT - 17 jan 11 kl. 09:05

Fler frågor än svar om gränslösa hot

Oftast är det en enskild händelse eller något fenomen som styr agendan under tre dagars säkerhetskonferens i Folk och Försvars regi i Sälen. Femdagarskriget i Georgien kastade sina skuggor över både förra årets säkerhetskonferens och året innan. 2010 års konferens spetsades dessutom av de röd-grönas säkerhetsdokument och statsminister Fredrik Reinfeldts närvaro.

Nya Wermlands Tidningen - 25 nov 11 kl. 07:30

Både dialog och monolog i hästvärlden

Enligt dressyrtränaren Christina Strand är hästen ett flockdjur som behöver en bestämd ledare, en åsikt som på senare tid har börjat ifrågasättas. ? Kontroll och dominans sätter stopp för utvecklingen, säger Malin Orre som istället förespråkar en telepatisk relation mellan häst och människa..

Sydsvenskan - 05 apr 13 kl. 06:30

Test visar företagets kreativa förmåga

Farida Rasulzada har ställt samman tio frågor som ett första steg mot att skapa en kreativare arbetsplats.1 Uppmuntras du att vara kreativ och komma med nya idéer på jobbet?2 Vågar du och dina kollegor ta initiativ även om resultatet är ovisst?

YLE - 23 mar 15 kl. 17:24

Studerande gjorde egen valdebatt

Ett unikt projekt gick av stapeln vid Svenska social- och kommunalhögskolan på måndag. Då gjorde 14 studerande från de olika studieinriktningarna en egen valdebatt med tio livslevande riksdagsvalskandidater. De som var med och ordnade valdebatten deltar i en kurs som heter Debattledare inför riksdagsvalet 2015.

NT - 21 jan 16 kl. 14:40

"Dialog blev monolog"

"Kändes som ett nedvärderande av hela församlingen", skriver en person i sitt inlägg..

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 45 minuter sedan

Helin om Agenda-uppehållet: ”Offentliga Sverige har semester”

Under sommaren pausar public service-bolagen flera tongivande program – något som väcker kritik från bland annat DN:s chefredaktör Peter Wolodarski. Nu svarar SVT på kritiken..

Dagens Media - 1 timme sedan

Så jobbar Bonnier News med rösttjänster

Prata med dina nyheter – så ser framtiden ut enligt Bonnier News Next ut. Nu går startskottet för ett två år långt projekt. ”Användarna kommer inte nöja sig med helt statiskt innehåll framöver”, säger Matilda Ljudén, produktägare på Bonnier News Next, till Dagens Media..

Dagens Media - 2 timmar sedan

IPG:s nya vd: ”Vi ska bli en inspirationskälla”

Simone Westerberg får uppdraget att leda IPG Mediabrands framåt efter nätverkets stora omstrukturering..

Dagens Media - 4 timmar sedan

Tomas Brunegård: ”Jag blev personen som inte var värd vatten”

Som vd på Stampen var det Tomas Brunegård som ledde köpfesten som sedan fick tidningskoncernen att dränkas i sina egna skulder. Nu släpper han en självbiografi och talar ut om tiden som av av mediesveriges mest hatade personer. ”Det har varit en resa”, säger Tomas Brunegård..

Dagens Media - 5 timmar sedan

Simone Westerberg blir vd för IPG

Simone Westerberg lämnade Group M i våras – nu blir hon vd för IPG Mediabrands..

Dagens Media - 5 timmar sedan

Simone Westerberg blir vd på IPG

Simone Westerberg blir vd för IPG Mediabrands i Sverige..

Dagens Media - 5 timmar sedan

Fem fördelar med IAB:s nya transparens-ramverk

Spotx Stephen Byrne lyfter fem anledningar till varför publicister bör se positivt på IAB:s uppdaterade ramverk som hanterar medgivande från användare..

Dagens Media - 7 timmar sedan

Än finns chans att tävla i Inhouse

Det finns fortfarande möjlighet att skicka in bidrag till Inhouse – tävlingen som belönar reklam producerad internt på Sveriges marknads- och inhouseavdelningar..

Dagens Media - 7 timmar sedan

Google ska bygga nytt sätt att spåra användare

Google letar nya sätt att spåra användare när trenden går mot att blockera och rensa bort kakor..

Dagens Media - Igår: 14:35

Breakit i samtal med Thomas Mattsson

Enligt uppgifter till Dagens Media är Thomas Mattsson på väg till Breakit. Medgrundaren Stefan Lundell bekräftar att samtal förts, men säger att ingenting är klart i nuläget..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.