Expressen > Nyheter

Sunday, 25 August, 02:18

Expressen - 13 aug 19 kl. 08:24

Störningar i tågtrafiken – flera avgångar inställdaDet råder störningar i tågtrafiken mellan Alingsås och Lerum.Detta är på grund av ett banarbete som har överskridit tiden och flera avgångar har fått inställda..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Alingsås, Lerum

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Störningari , tågtrafikenflera , avgångar, inställda
GT - 25 mar 19 kl. 07:43

Störningar i tågtrafiken – flera avgångar inställda

Det råder i nuläget stopp i tågtrafiken mellan Göteborg-Kungsbacka-Malmö och Köpenhamn. Bussar ersätter mellan Göteborg och Kungsbacka. – Det beror på ett kontaktledningsfel.

GöteborgsPosten - 03 feb 15 kl. 07:55

Inställda morgontåg drabbade pendlare

Det var på tisdagsmorgonen stora störningar, med förseningar och inställda avgångar, i pendeltågtrafiken. Till Alingsås kan störningarna fortsätta under dagen..

YA - 10 mar 17 kl. 11:09

Tågproblem – flera inställda avgångar

Det är störningar i tågtrafiken mellan Malmö och Simrishamn. Flera avgångar är inställda..

Skånskan - 03 jun 19 kl. 07:13

Inställda tåg mellan Malmö och Köpenhamn

Tåg Efter ett spårväxelfel på Kastrup råder störningar i tågtrafiken mellan Malmö och Köpenhamn.Istället för avgångar var tionde minut avgår tågen istället var tjugonde minut. Det finns i nuläget ingen prognos för när tågtrafiken åter går som vanligt..

GöteborgsPosten - 30 maj 18 kl. 17:36

Spårfel på centralen – inställda avgångar

Ett spårfel på Göteborgs central orsakar störningar för resande med pendeltågen mot Kungsbacka och Älvängen. Det har lett till flera inställda avgångar.
– Man vet inte hur stort felet är så vi drar ner på antalet avgångar men förstärker samtidigt upp dem som avgår, säger Brian Hansen på Västtrafiks störningsjour..

Kristianstadsbladet - 19 maj 13 kl. 17:29

Inställda tåg och förseningar

Under söndagskvällen är det stora störningar i tågtrafiken mellan Hässleholm och Eslöv, med inställda tåg och förseningar.
Anledningen är en störning i elförsörjningen utanför Höör, vilket medför att bara ett av spåren kan trafikeras. Trafikverket räknar med att tågtrafiken kommer att påverkas till och med midnatt.

Blekinge Läns tidning - 26 feb 18 kl. 08:21

Inställda flyg på grund av kraftigt snöande

Kraftigt snöande orsakar störningar i flygtrafiken till och från Arlanda, uppger Swedavia. Snöandet har gjort att flera avgångar från Arlanda ställts in under måndagsmorgonen. Avgångar till bland annat Ronneby, Åre, Tallin, Düsseldorf och Sundsvall har ställts in.

Sydsvenskan - 26 feb 18 kl. 08:21

Inställda flyg på grund av kraftigt snöande

Kraftigt snöande orsakar störningar i flygtrafiken till och från Arlanda, uppger Swedavia. Snöandet har gjort att flera avgångar från Arlanda ställts in under måndagsmorgonen. Avgångar till bland annat Ronneby, Åre, Tallin, Düsseldorf och Sundsvall har.

SmålandsPosten - 26 feb 18 kl. 08:27

Inställda flyg på grund av kraftigt snöande

Kraftigt snöande orsakar störningar i flygtrafiken till och från Arlanda, uppger Swedavia. Snöandet har gjort att flera avgångar från Arlanda ställts in under måndagsmorgonen. Avgångar till bland annat Ronneby, Åre, Tallinn, Düsseldorf och Sundsvall har ställts in.

Kristianstadsbladet - 26 feb 18 kl. 08:27

Inställda flyg på grund av kraftigt snöande

Kraftigt snöande orsakar störningar i flygtrafiken till och från Arlanda, uppger Swedavia. Snöandet har gjort att flera avgångar från Arlanda ställts in under måndagsmorgonen. Avgångar till bland annat Ronneby, Åre, Tallinn, Düsseldorf och Sundsvall har ställts in.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Stora skördar – nu kan priset på bröd sjunka

Enligt Jordbruksverkets prognos kan årets skörd av spannmål och oljeväxter blir den tredje största på 2000-talet. Det kan resultera i billigare priser på bröd – efter förra årets katastrofsommar för bönderna..

Expressen - 1 timme sedan

Boeings olycksplan ska åter testas – efter ett halvår

Efter två krascher som kostade 356 människor livet har Boeings plan 737 Max haft flygförbud.Men nu – efter knappt ett halvår – ska piloter simulatortesta olycksplanet..

Expressen - 1 timme sedan

Motorcyklist körde in i stillastående polisbil

En stillastående polisbil har blivit påkörd av en motorcyklist i Norrköping. Det var när polisen skulle stoppa motorcykeln vid ett rödljus som föraren valde att i stället gasa rakt in i bilen. Föraren, en man i 18-årsåldern, sprang sedan från platsen men kunde lokaliseras en stund senare.

Expressen - 2 timmar sedan

Uppgifter: Mordmisstänka vd:n sökte vård före mordet

Den misstänkte skönhetsdirektören blev akut psykiskt sjuk och sökte vård dagen före mordet.Det skriver tidningen VG. – Jag kan inte kommentera hans psykiska hälsa, men det verkar som att han mår dåligt, säger Christina Voigt, åklagaren och förundersökningsledare, till tidningen.

Expressen - 3 timmar sedan

Vegansmör innehöll spår av mjölk – återkallas

Ett parti av det mjölkfria smöret Naturli´ Ekologisk Vegan har återkallats av tillverkaren.Orsaken: Ett parti av smöret har visat sig innehålla vassleprotein, som kommer från mjölk. .

Expressen - 3 timmar sedan

Nasa utreder första brottet – begånget i rymden

Amerikanska astronauten Anne McClain anklagas för att ha tjuvkikat på sin före detta partners privata bankkonto – från rymdstationen ISS. Nu utreds händelsen som det första brottet utfört i rymden, rapporterar New York Times..

Expressen - 3 timmar sedan

Klimatkampanjer kan vara olagligt i Kanada

Klimatkampanjer som slår fast att klimatförändringarna är verkliga kan bryta mot lagen. I alla fall om de sprids i Kanada skriver BBC. .

Expressen - 3 timmar sedan

Macrons maktknep inför G7-toppmötet

BIARRITZ. Stämningen har inte varit så här spänd mellan världens stora, demokratiska ledare på länge.Under lördagen inledde Frankrikes president Emmanuel Macron, G7-mötets värd i sydfranska Biarritz, Operation Avslappning.

Expressen - 4 timmar sedan

Kronprinsessan Victorias dräpande ord till Arnault

”Jag trodde att det var min pappa”.Så ska kronprinsessan Victoria ha sagt till Jean-Claude Arnault när hon vände sig om efter att han enligt vittnesuppgifter tagit henne på rumpan.Detta enligt en ny bok om Svenska Akademien.

Expressen - 4 timmar sedan

15-åring rånades av jämnåriga

En 15-årig pojke rånades på lördagskvällen av flera jämnåriga i Tivoliparken i Kristianstad, skriver Kristianstadsbladet.En av rånarna greps med hjälp av polishund..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.