SR > Nyheter

Sunday, 25 August, 02:36

SR - 13 aug 19 kl. 07:59

Polisens agerande utreds efter demonstrationerRunt 60 000 demonstrerade för att oppositionspolitiker ska tillåtas ställa upp i lokalval. Nu utreds polisens agerande i samband med protesterna i Moskva..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Moskva

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisens, agerandeutreds efter , demonstrationer
SR - 26 dec 18 kl. 15:23

Fördömer polisens agerande i Banja Luka

Runt om i Bosnien-Hercegovina hålls i dag demonstrationer mot polisens agerande i Banja Luka - huvudstad i den bosnienserbiska republiken..

YLE - 02 maj 14 kl. 12:58

Dan Koivulaakso: Polisens agerande vansinnigt

Polisen omringade demonstranterna och attackerade vissa svartklädda personer som bar flaggor, berättar Vänsterförbundets Dan Koivulaakso som var på plats vid arbetarnas första maj-tåg på torsdagen. Anarkister med på marscher i Helsingfors1 min 10 sSpela upp klipp på Arenan: Anarkister med på marscher i Helsingfors Dan Koivulaakso har inte mycket gott att säga om polisens agerande mot anarkisterna på första maj. Koivulaakso, som representerar Vänsterförbundet i Helsingfors kommunfullmäktige var själv på plats vid demonstrationen och säger att polisen helt oprovocerat attackerade en viss grupp av människor.

Västerbottens Folkblad - 17 mar 11 kl. 10:38

Polisens agerande utreds

Umeå. Åklagarmyndigheten har inlett en förundersökning om polisens agerande under en fordonskontroll i Umeå. Umeå.

YLE - 07 sep 17 kl. 12:29

Klagomål gällande polisens agerande då afghanfamilj avvisades

Justitiekanslern har tagit emot ett klagomål om polisens agerande i Jyväskylä i samband med att en afghansk familj avvisades. Demonstranter på plats försökte stoppa polisen och då använde sig polisen av bland annat pepparspray. Tidningen Keskisuomalainen var först med nyheten.

SR - 27 jul 11 kl. 15:37

Norska polisens agerande ska granskas

Norsk polis har fått utstå en hel del kritik för sitt agerande i samband med dödsskjutningarna på Utöya, bland annat för att det tog så lång tid att komma till ön. I dag meddelade statsminister Jens Stoltenberg att man ska granska polisens agerande efter att sorgeperioden är över..

Helsingborgs Dagblad - 09 mar 15 kl. 17:48

Förstår inte polisens agerande

Jag förstår inte polisens agerande om att bussföraren inte skulle ha gjort något brott. På Trafikverkets hemsida står följande: Förändringen som införts i Trafikförordningen (1998:1276) innebär att föraren vid färd på väg endast får använda mobiltelefon och annan kommunikationsutrustning om det inte påverkar körningen på ett trafikfarligt sätt. Den som bryter mot denna bestämmelse kan dömas till penningböter.

Helsingborgs Dagblad - 28 maj 13 kl. 18:56

Polisens agerande polisanmäls

Han tog emot två slag mot låret och ett över axeln. Nu har Djurgårdsupportern polisanmält polisens agerande i samband med söndagens final i Svenska Cupen mellan Djurgården och IFK Göteborg på Friends Arena. ?

Expressen - 28 maj 13 kl. 19:11

Dif-supporter anmäler polisens agerande

STOCKHOLM. Han tog emot två slag mot låret och ett över axeln. Nu har Djurgårdssupportern polisanmält polisens agerande i samband med söndagens final i Svenska cupen mellan Djurgården och IFK Göteborg på Friends arena.

YLE - 10 jun 13 kl. 09:55

Statsåklagaren utreder polisens agerande på Banan

Statsåklagaren har börjat utreda polisens agerande under gårdagens skottincident på cykelvägen Banan i Helsingfors centrum.
polisen sköt I går på eftermiddagen sköt polisen en beväpnad man i benet. Mannen betedde sig förvirrat och vägrade lämna ifrån sig sina vapen.

Expressen - 08 okt 13 kl. 09:36

Alhem om polisens agerande: Förkastligt

Göteborg. Fem timmar tog det innan polisen kom till platsen efter larmet om lik-delarna i havet utanför Strömstad. Samtidigt ombads dykaren som hittade den mördade Holger att själv ta upp paketet.

Fler nyheter från SR

SR - 3 timmar sedan

Våldsamt vid G7 demonstration

Tusentals miljö- och antiglobaliseringsaktivister gjorde gemensam sak med proteströrelsen Gula västarna och baskiska separatister i en marsch nära den franska staden Biarritz, där G7-ländernas ledare möts i helgen..

SR - 3 timmar sedan

Svenska turister evakuerade från brand på Samos

Ett åttiotal svenska och danska turister på grekiska Samos har evakuerats till andra områden på ön på grund av en skogsbrand..

SR - 4 timmar sedan

Handelskriget i fokus på G7-mötet

Just nu sitter G7-ledarna i en arbetsmiddag i den franska kuststaden Biarritz. Det är en ovanligt oenig samling ledare som en efter en anlänt till toppmötet. En av konfliktfrågorna är det eskalerande handelskriget..

SR - 7 timmar sedan

Moskvas lokaltrafik stämmer oppositionspolitiker

Moskvas lokaltrafik och vägmyndigheten stämmer de oppositionspolitiker som pekats ut som ledare för demonstrationerna i sommar. Bolagen kräver ett par miljoner kronor i kompensation för störningar i trafiken..

SR - 9 timmar sedan

Anställda vid Arlanda kritiserar gränskontrollen

Anställda vid Arlanda vittnar om allvarliga brister i gränskontrollerna – liknar inpassagen till Sverige vid "öppna dörrar"..

SR - 11 timmar sedan

Åkesson kritiserar KD:s migrationspolitik

När Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson sommartalade i Sölvesborg i eftermiddag kritiserade han Kristdemokraternas migrationspolitik..

SR - 11 timmar sedan

"Inför utreseförbud för unga som riskerar tvångsgifte"

Jämställdhetsminister Åsa Lindhagen vill införa ett utreseförbud för unga som riskerar att föras utomlands för att tvångsgiftas eller könsstympas..

SR - 12 timmar sedan

Iransk tanker på väg mot Turkiet

Det iranska tankfartyget som frisläpptes av Gibraltar i torsdags har bytt kurs och är på väg mot en hamn i Turkiet, rapporterar nyhetsbyrån AP..

SR - 13 timmar sedan

Oenigt G7 möts i Biarritz

Klimatet, Iran, handel och skatt på IT-jättar. Det är ämnen som G7-länderna är oeniga om när de möts i Frankrike lördag – måndag..

SR - 14 timmar sedan

Misstänkt för hot mot universitet förnekar

Den man i 25-årsåldern som greps i fredags efter att det framförts hot mot Linköpings universitet nekar till brott. Han är misstänkt för grovt olaga hot och vapenbrott..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.