Alingsås tidning > Nyheter

Sunday, 25 August, 07:04

Alingsås tidning - 13 aug 19 kl. 08:02

Banarbete stör morgontrafikenDet är just nu strul i tågtrafiken på sträckan mellan Göteborg och Alingsås. Orsaken är ett banarbete som dragit ut på tiden under morgonen. Banarbetet innebär förseningar på sträckan och samtliga avgångar påverkas.  Enligt Västtrafik är prognosen just nu är att arbetet ska vara klart vid 10-tiden på förmiddagen.  .
Läs mer på Alingsås tidning
Läs mer om:
Göteborg, Alingsås, Västtrafik

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Banarbete, stör, morgontrafiken

Fler nyheter från Alingsås tidning

Alingsås tidning - 1 timme sedan

Kortare väntan på is i Puahallen

Det ska kunna bli is i Puahallen första veckan i oktober. Reparationen börjar på måndag. Det är det senaste beskedet, sedan politikerna hittat ett sätt att skynda på processen.

Alingsås tidning - Igår: 05:30

AHK-boken klar

Vi ställer upp! Så heter AHK:s nysläppta bok vars syfte är att främja integration och främlingsvänlighet,
– Det här kommer att bli en produkt som anammas på elitnivå, säger Lennart Anderberg.
I onsdags kväll var det boksläpp för ”Vi ställer upp!

Alingsås tidning - Igår: 08:00

Nya skolköket är klart

Lena skola har som första landsbygdsskola i Vårgårda fått ett eget tillagningskök. I onsdags invigdes både köket och den lika nybyggda matsalen med bandklippning och trumpetfanfar.
Det var ingen mindre än skolans rektor Thomas Stenseke-Larsson som tog sig ton samtidigt som två elever klippte det blågula bandet.

Alingsås tidning - 22 aug 19 kl. 05:30

Nya butiker mitt i centrum

Sedan en tid tillbaka har JC:s gamla lokaler på Kungsgatan i Alingsås stått tomma. Nu är det klart med två nya aktörer som flyttar in där. Klädaffären Jeansbolaget och smyckesbutiken Silverboden.

Alingsås tidning - 21 aug 19 kl. 11:43

Biljetterna till 400-årskonserten släpps

I klockan 16:19 idag, onsdag, släpps biljetterna till den stora jubileumskonserten den 21 september. De 1 200 biljetterna kommer att finnas för avhämtning vid Rådhusets entré, Stora torget. – Vi kommer att sätta upp en flagga som gör att man ser tydligt.

Alingsås tidning - 21 aug 19 kl. 05:30

Badman var namnet

Nu har Nolhaga Parkbads maskot fått sitt namn. Det blev en Badman. Susanna Markebrand heter kvinnan som ligger bakom namnet.

Alingsås tidning - 20 aug 19 kl. 05:30

Ica flyttar in i Stadsskogen

Nu är det klart – Stadsskogen får en Ica-butik.
Butiken planeras att öppna under våren 2020.
Redan år 2015, då Wikowia presenterade sitt nya byggprojekt Stadsskogsporten, fanns en livsmedelsbutik med i planerna för fastigheten på Rubingatan.

Alingsås tidning - 19 aug 19 kl. 17:20

Det blev en enda lång fest

Cykelhelgen började med en tråkig olycka men efter det var det en enda lång fest.
– Det är Vårgårda i världsklass i alla hörn, säger Helen Henriksson i Vårgårda cykelklubb. Som AT skrev i fredags blev fyra tävlingscyklister påkörda när de var ute och tränade dagen före tävlingen skulle börja.

Alingsås tidning - 19 aug 19 kl. 12:13

Lånade bil – åkte fast

Två killar från Herrljunga stoppades i lördags i Borås i en bil som de lånat utan lov. Båda misstänks enligt polisen för olovligt brukande av bilen, samt föraren för drograttfylleri och passageraren misstänks för narkotikabrott eget bruk..

Alingsås tidning - 19 aug 19 kl. 12:15

Hade batong i bilen

En bilförare i Vårgårda är misstänkt för både rattfylleri, alternativt grovt rattfylleri, och brott mot knivlagen. Personen hade en teleskopbatong i bildörren. Det var i söndags som bilföraren kontrollerades, uppger kommunpolis Robert Möörk.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.