DI > Ekonomi

Friday, 23 August, 13:36

DI - 13 aug 19 kl. 07:44

Högre intäkter och resultat för Tethys Oil – produktionen i övre delen av prognosenOljebolaget Tethys Oil redovisar ett rörelseresultat på ebitda-nivå på 27,9 miljoner dollar för det andra kvartalet 2019. Det är en ökning från fjolårets 24,3 miljoner dollar. Även omsättningen och den genomsnittliga produktionen ökade under kvartalet..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Tethys Oil

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Högre, intäkteroch , resultatför , Tethys, Oil, produktioneni , övre delen av prognosen
DI - 03 sep 15 kl. 15:19

Lägre intäkter och resultat för Klick Data

Klick Data rapporterar lägre intäkter och resultat i första kvartalet i det brutna räkenskapsåret 2015/2016, maj-juli 2015..

DI - 15 aug 18 kl. 08:57

Lägre intäkter och svagare resultat för Sprint Bioscience

Sprint Bioscience redovisar klart lägre intäkter och ett svagare resultat för det andra kvartalet, jämfört både med samma kvartal i fjol och med det första kvartalet. Oregelbundna utbetalningar av delmålsbetalningar ligger bakom raset, enligt bolagsledningen..

DI - 07 mar 19 kl. 08:18

Högre intäkter men lägre kabinfaktor för Finnair

Flygbolaget Finnair redovisar högre intäkter per passagerarkilometer i februari. kabinfaktorn föll dock med 4,5 procentenheter jämfört med samma månad 2018 till 79,7 procent..

VBL - 24 apr 13 kl. 07:29

Högre intäkter och bättre lönsamhet för ABB

Koncernens vd beskriver ABB:s första kvartal som tillfredsställande. Samtliga divisioner noterade högre intäkter jämfört med motsvarande kvartal i fjol. Konjunkturen är fortsatt svag..

Nyteknik - 16 jun 17 kl. 07:59

Högre intäkter men fortsatt förlust för Spotify

Spotify redovisar större rörelseförluster, men högre intäkter för 2016. Samtidigt uppges en börsnotering på New York-börsen kunna ske senare i år eller i början av 2018, rapporterar Reuters..

DI - 25 aug 17 kl. 08:56

Lägre intäkter och ökad förlust för Zenergy

Modulbostadsbolaget Zenergy redovisar lägre intäkter och ökad förlust i andra kvartalet 2017 jämfört med samma period året innan. .

DI - 08 jun 18 kl. 10:30

Ökad förlust och lägre intäkter för Exeotech

Livsmedelsbolaget Exeotech publicerar sin årsredovisning för 2017, vilken visar på lägre intäkter och ökad förlust jämfört med vad som tidigare redovisats i bokslutskommunikén för 2017. .

DI - 17 jan 19 kl. 22:06

Lägre intäkter och abonnentstillväxt för Netflix än väntat – aktien backar

Streamingbolaget Netflix rapporterar lägre intäkter än väntat i det fjärde kvartalet. Nettoökningen av antalet betalande abonnenter var också sämre än väntat, medan vinsten per aktie kom in över prognoserna. Aktien backar i efterhandeln..

DI - 18 jan 19 kl. 13:48

Oljeservicebolaget Schlumberger rapporterar högre intäkter än väntat

Amerikanska Schlumberger, världens största oljeservicebolag, rapporterar högre intäkter än väntat för det fjärde kvartalet. Vinsten var i linje med förväntningarna..

Affärsvärlden - 18 okt 16 kl. 14:09

Lägre intäkter för Tethys Oil

Tethys Oils intäkter uppgick till 26 miljoner dollar under det tredje kvartalet, jämfört med 30 miljoner motsvarande kvartal i fjol..

PrivataAffärer - 20 jun 18 kl. 08:07

Lägre resultat men högre intäkter

Skistar hade intäkter på 868 miljoner kronor för det tredje kvartalet, mars-maj, en ökning med 1 procent jämfört med föregående år. Valutakursförändringen NOK och EUR/SEK har påverkat intäkterna positivt med 7 miljoner kronor under kvartalet. Koncernens rörelseresultat för tredje kvartalet uppgick till 318 miljoner kronor (323), en minskning med 2 procent.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Bioteknikbolaget ökar orderingången med 54 procent

First North-listade bioteknikbolaget Bio-Works ökade försäljningen 11 procent och orderingången med 54 procent under det andra kvartalet. .

DI - 30 minuter sedan

Kina slår tillbaka – ”USA kommer känna smärta”

Kina kommer inom kort att vidta ytterligare motåtgärder som svar på att USA inför importtullar på kinesiska varor för 300 miljarder dollar..

DI - 30 minuter sedan

Brett uppåt på börsen – råvaror och verkstad i topp

Stockholmsbörsen höll i fredagsmorgonens uppgång vid lunchtid. Cykliska råvaru- och verkstadsbolag syntes i topp medan storbankerna höll sig kring nollstrecket..

DI - 30 minuter sedan

Analys: Lättnad efter ännu ett stabilt kvartal från bilservicekedjan

Bilservicekedjan Mekonomen steg brant på Stockholmsbörsen sedan bolaget på fredagsmorgonen rapporterat ett kvartalsresultat som var något högre än analytikernas snittförväntningar….

DI - 15 minuter sedan

Cantargia presenterar nya prekliniska data

Cantargia har meddelat nya positiva prekliniska data för bolagets antikropp CAN04. Målmolekylen för CAN04, IL1RAP, har påvisats på cancercellerna hos cirka 80 procent patienterna….

DI - 10 minuter sedan

Taxijättens intäkter backar – finns för få förare att rekrytera

Cabonline rapporterar sjunkande organiska intäkter och en stor förlust i det andra kvartalet. Den nordiska taxijätten, med varumärken som Taxi Kurir och Topcab, har problem att….

DI - 1 timme sedan

Åhléns nya strategi: Varuhus blir marknadsplats

Varuhuskedjan Åhléns har flera tuffa år bakom sig. Nu testas ett nytt koncept på Fridhemsplan i Stockholm, där externa aktörer släpps in i varuhuset..

DI - 1 timme sedan

Efter Di:s artikel: Massiv personalinsats löste bankens depåmiss

De Nordeakunder som i våras drabbades av dataförluster på sina aktiedepåer har under sommaren av allt att döma återfått uppgifterna om köphistorik etcetera – och erbjudits….

DI - 1 timme sedan

Professorn: Hur klarar man en klimatändring?

DEBATT. Klimatfrågan kan inte lösas genom att svenskar äter mindre kött eller minskar sitt flygande..

DI - 1 timme sedan

Högre resultat men svagare marginal för Instalco

Installationsbolaget Instalco rapporterar en nettoomsättningsökning på närmare 20 procent för årets andra kvartal..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.