Jönköpingsnytt > Nyheter

Wednesday, 21 August, 03:12

Jönköpingsnytt - 13 aug 19 kl. 07:29

Ordningsbot till förare efter olyckaTvå bilar var under natten till tisdagen inblandade i en kollision vid Asecs. Den ena föraren fick en ordningsbot för att inte ha lämnat företräde.
.
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
Asecs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ordningsbottill , förareefter , olycka
Nyan - 01 jun 16 kl. 08:48

Många fortkörare senaste natt

Polisen fick dela ut sex fortkörningsböter under nattpasset den 31 maj–1 juni. En bilist som körde 98 kilometer i timmen på 70-väg i Sund fick 18 dagsböter. På Hammarlandsvägen, där högsta tillåtna hastighet är 90 kilometer i timmen, fick en förare en 100 euros ordningsbot för en hastighet på 107 kilometer i timmen.

Nyan - 06 maj 16 kl. 07:25

Fyra till sjukhus efter olycka

En bilolycka med två bilar inblandade skedde i går kväll vid 23-tiden i Jomala, Kalmarnäs. Enligt polisen fördes fyra personer till sjukhuset för kontroll men ingen av dem blev allvarligt skadad. Orsaken till olyckan utreds men båda förare var nyktra.

Nyan - 27 jan 16 kl. 07:51

Två till sjukhus efter olycka

En singelolycka inträffade i går kväll klockan 21 i Hammarland, strax efter avtaget till Skarpnåtö. De två personer som färdats i fordonet fördes till sjukhus för kontroll.
Avkörningen utreds som ett äventyrande av trafiksäkerheten, rapporterar polisen.

Nyan - 19 aug 15 kl. 08:00

Flera fortkörare fast

Tre fortkörare och en förare med trimmad moped togs fast av polisen i måndags. Polisen stoppade en moped som framfördes i 81 kilometer i timmen. Föraren misstänks för olovlig körning och för trafikförseelse.

Västerbottens Folkblad - 10 sep 18 kl. 13:12

Umeå: Saftiga böter för flera förare

På kort tid bötfälldes flera förare i Umeå i samband med en trafikkontroll under måndagen. Kontrollen höll på Rälsvägen på Västerslätt och polisen kontrollerade vilka förare som iakttog stopplikt. – På kort tid utfärdades fem ordningsbot (böter) till förare som inte iakttagit stopplikten, meddelar polisens kommunikatör Marie Andersson och tillägger.

Västerbottens Folkblad - 28 nov 18 kl. 11:24

Polisen tog flera fortkörare

Polisen bötfällde flera bilförare i Umeå under onsdagsförmiddagen. Flera förare fick böter i samband med en trafikkontroll på E4 i Anumark strax norr om Umeå vid 10:40 under onsdagen. ”Flera förare har fått en ordningsbot (böter) i samband med trafikkontrollen.

Västerbottens Folkblad - 12 maj 19 kl. 09:40

Förare fick böter – hade fel ljus

En förare fick böter efter att ha stoppats i en av polisens trafikkontroller. Under natten mot söndagen upprättade polisen en trafikkontroll på riksväg 92 i Åsele. Totalt fick tio förare blåsa i sållningsinstrumentet, och samtliga var nyktra.

Nyan - 09 dec 14 kl. 10:03

Fortkörare på nya Godbyvägen

En personbilsförare är misstänkt för äventyrande av trafiksäkerheten efter att ha kört 119 kilometer i timmen där högsta tillåtna hastighet är 90 km/h. Händelsen inträffade på nya Godbyvägen i Jomala Björsby under måndagseftermiddagen, rapporterar polisen
Under förmiddagen påträffades en obesiktad personbil i trafiken på Västerkalmarevägen i Jomala. Föraren fick en ordningsbot för detta och bilen är satt i körförbud.

Nyan - 13 maj 16 kl. 12:34

Slarviga förare stoppades av polisen

Under torsdagkvällen ertappade polisen flera slarviga bilförare. I Jomala fick en bilförare ordningsbot för trafikförseelse eftersom bilens däck var i dåligt skick och bakspeglarna var trasiga. Under natten till fredag påträffades två bilister som inte hade betalt fordonsskatten.

Västerbottens Folkblad - 20 dec 18 kl. 21:57

Flera förare fast i kontroll

Polisen genomförde en hastighetskontroll i Lycksele på torsdagskvällen, i vilken flera förare åkte fast för fortkörning. Det var vid klockan 19.40 på torsdagen som polisen genomförde hastighetskontrollen.

Fler nyheter från Jönköpingsnytt

Jönköpingsnytt - 3 timmar sedan

Sandhem vill bryta tunga trenden hemma mot Fristad

Jönköpingsnytt - 5 timmar sedan

Bildspel - då är nya cykelvägen klar

Nu är cykel- och gångvägen mellan Lekeryd och Huskvarna snart helt klar. Men om den hinner bli färdigställd när det fortfarande är cykelsäsong, och då firas med någon form av invigning, är dock oklart.
– Vi har diskuterat invigning, men det kanske hinner bli för mycket höst?

Jönköpingsnytt - 5 timmar sedan

Larm om trafikolycka på E4

Det har inträffat en trafikolycka på E4 strax söder om Jönköping.
.

Jönköpingsnytt - 6 timmar sedan

Man utsatt för rån i Jönköping

En man har under tisdagskvällen blivit rånad på en cykel på Österängen i Jönköping.
.

Jönköpingsnytt - 7 timmar sedan

Segrar för lokala tennistalanger

Nya lirare visade upp sig - lokala ungdomar bjöd på fint spel i Tabergsdalen Intersport Outdoor.
.

Jönköpingsnytt - 8 timmar sedan

De ska gå för cancersjuka barn

Sista lördagen i augusti är det dags för Walk of hope, en tipspromenad för att samla in pengar till barncancerfonden. Camilla och hennes vänner har fått ihop ett digert prisbord och siktar på att slå förra årets insamlade summa.
.

Jönköpingsnytt - 10 timmar sedan

Jnytt till Tyskland - tar rygg på HV

HV71 åker till Tyskland på ett försäsongsläger och ska spela tre matcher på fyra dagar. Jnytt gör samma resa och kommer vara på plats under hela lägret för att bevaka laget.
.

Jönköpingsnytt - 14 timmar sedan

Kommunen växer - så många bor i Jönköping nu

Trenden fortsätter. Jönköping växer och växer och nu är det bara en tidsfråga innan nästa ”milstolpe”, 140.000 invånare är slagen.

Jönköpingsnytt - 14 timmar sedan

Sadeltjuvar i farten igen

Under tisdagsmorgonen fick polisen larm om att det hade skett ett inbrott i ett stall i Tofteryd i Vaggeryds kommun.
.

Jönköpingsnytt - 16 timmar sedan

Färdigdeppat - snart är höstlovet här!

Hösten närmar sig med stormsteg och det märks också inom resebranschen där bokningarna till höstlovet är redan i full gång.
.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.