DI > Ekonomi

Saturday, 24 August, 06:30

DI - 13 aug 19 kl. 07:29

Gruvprospekteringsbolaget tar in 145 miljoner i riktad emissionGruvprospekteringsbolaget Filo Mining genomför en riktad nyemission av 7.275.000 aktier till kursen 2:75 kanadadollar, vilket ger bolaget cirka 20 miljoner kanadadollar, motsvarande cirka 145 miljoner kronor..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Filo Mining

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gruvprospekteringsbolaget, tarin , 145miljoner i , riktad, emission
PrivataAffärer - 26 feb 18 kl. 07:15

Lundin Gold tar in miljarder i riktad nyemission

Gruvprospekteringsbolaget Lundin Gold genomför en riktad nyemission, en så kallad private placement, som inbringar bolaget 400 miljoner dollar, motsvarande knappt 3,3 miljarder kronor....

DI - 22 jan 19 kl. 07:00

Ngex tar in 136 miljoner i riktad emission

Gruvprospekteringsbolaget Ngex har genomfört en riktad nyemission, en så kallad private placement, som tillför bolaget 20 miljoner kanadadollar, motsvarande cirka 136 miljoner kronor..

DI - 21 feb 19 kl. 06:40

Lundin Gold tar in 285 miljoner i riktad emission

Gruvprospekteringsbolaget Lundin Gold, med tillgångar i Ecuador, har genomfört en riktad nyemission om 7,5 miljoner aktier som ger bolaget 40,5 miljoner kanadadollar, motsvarande cirka 285 miljoner kronor, före emissionskostnader. Kursen i emissionen var 5:40 kanadadollar, cirka 38:05 kronor..

PrivataAffärer - 05 jun 14 kl. 08:39

Gruvbolag tar in kapital

Gruvprospekteringsbolaget Ngex Resources står i begrepp att på torsdagen genomföra en riktad emission om runt 200 miljoner kronor....

DI - 26 feb 18 kl. 07:13

Lundin Gold genomför nyemission – tar in 400 miljoner dollar

Gruvprospekteringsbolaget Lundin Gold genomför en riktad nyemission, en så kallad private placement, som inbringar bolaget 400 miljoner dollar, motsvarande knappt 3,3 miljarder kronor. Därmed är finansieringen av guldprojektet Fruta del Norte i Ecuador i allt väsentligt avslutad. Det uppger bolaget i ett pressmeddelande på söndagskvällen..

DI - 15 jan 19 kl. 14:50

Ngex avser göra riktad nyemission på 67 miljoner kronor

Gruvprospekteringsbolaget Ngex avser att genomföra en riktad nyemission, en så kallad private placement, om upp till 10 miljoner kanadadollar, motsvarande cirka 67 miljoner kronor..

DI - 28 jun 19 kl. 08:07

Teckningskursen i Oncopeptides emission landade på 145 kronor

Oncopeptides har genomfört en riktad nyemission på omkring 727 miljoner kronor. Teckningskrusen landade på 145 kronor per aktie vilket motsvarar en rabatt på 9,7 procent jämfört med torsdagens stängningskurs på 159,1 kronor. .

Skånskan - 15 mar 16 kl. 16:31

Besviken pendlare tar bilen

TRELLEBORG/SVEDALA Skånetrafikens resandeundersökning visar att fler åker kollektivt sedan pågatågen började rulla till och från Trelleborg.
Mats Jönsson som bor utanför Anderslöv och arbetar i Fosie industriby passar inte in på den beskrivningen. Han har bytt den gula bussen mot den egna bilen för att kunna ta sig till och från jobbet.

PrivataAffärer - 30 nov 16 kl. 07:56

Ngex tar in mer pengar

Gruvprospekteringsbolaget Ngex, som är börslistad både i Kanada och Sverige, tar in motsvarande 68 miljoner kronor i en emission....

Cornucopia - 03 apr 19 kl. 20:04

Climeon gör riktad nyemission för att bredda ägandet

Energiteknikbolaget Climeon offentliggjorde ikväll avsikten att genomföra en riktad nyemission utan företräde för befintliga aktieägare. Tanken är att bredda institutionellt ägande, killgissningsvis har institutioner velat köpa aktier men inte kunnat göra det över börsen i önskade volymer.
Geotermisk anläggning på Island.

Fler nyheter från DI

DI - 6 timmar sedan

Bornold: Spänn fast säkerhetsbältet – det blir turbulent i höst

Under fredagen fördjupades handelskonflikten mellan USA och Kina avsevärt. Joakim Bornold, sparekonom på Söderberg & Partners varnar för att det blir en turbulent höst på börsen..

DI - 7 timmar sedan

Trumps hämnd: Höjer tullarna ytterligare

Donald Trump lovade under fredagen att svara på Kinas nya tullar. En timme efter att de amerikanska börserna stängt kom beskedet..

DI - 7 timmar sedan

Nu tar femte generationens tunnbindare över: ”Jag är extremt petig”

I början av 1900-talet fanns det tunnbindarföretag i var och varannan svensk stad.  Endast ett av dessa har överlevt. .

DI - 8 timmar sedan

Carney: Storbritanniens ekonomi är på väg att stagnera

Storbritanniens ekonomi är på väg att stagnera under nuvarande kvartal. Det sade Bank of Englands chef, Mark Carney i Jackson Hole på fredagen..

DI - 8 timmar sedan

Fastighetstoppen kvalar in bland största insynsköparna på börsen

Listan över de största insynsköpen från enskilda personer hittills i år toppas inte helt oväntat av H&M-ägaren Stefan Persson. .

DI - 8 timmar sedan

Swedbankchefer efterlyser grön finanspolitik

Finanspolitiken bör ändras för att underlätta satsningar på grön infrastruktur och en energiomställning från fossila bränslen, skriver två Swedbankchefer på Dagens Nyheters….

DI - 8 timmar sedan

Tung börssmäll på Wall Street efter nya tullhot

Investerarna på Wall Street drog öronen åt sig sedan Donald Trump lovat ett omedelbart svar på de nya kinesiska strafftullar på amerikanska varor som meddelades på fredagen..

DI - 8 timmar sedan

Mark Carney vill ersätta instabil dollar med virtuell valuta

Den brittiske centralbankschefen Mark Carney varnade på fredagen för den amerikanska dollarns ”destabiliserande roll” i världsekonomin vid ett föredrag på centralbankskonferensen….

DI - 9 timmar sedan

Recession hotar – nu krävs stöd: ”Driver inte längre global tillväxt”

HONGKONG. Handelskriget och nedgång i teknikexport har fått flera länder i Asien att tvärnita. Vissa hotas av recession..

DI - 9 timmar sedan

Trump beordrar budbolag att stoppa kinesiskt Fentanyl

I sin twittertirad tidigare på fredagen beordrade Donald Trump amerikanska transport- och budbolag att söka efter och stoppa införsel av substansen Fentanyl från Kina.  .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.