DI > Ekonomi

Thursday, 22 August, 19:37

DI - 13 aug 19 kl. 07:23

Yahoofiaskot – Verizon säljer miljardköp för miljonerAmerikanska Verizon säljer det sociala nätverket Tumblr till Automattic, som bland annat äger Wordpress, för en i sammanhanget symbolisk summa. Det rapporterar The Wall Street Journal. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Verizon, Tumblr, Automattic, Wordpress, The Wall Street Journal

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Yahoofiaskot, Verizon, säljer, miljardköpför miljoner
SvD - 05 feb 15 kl. 23:27

Verizon: sÄljer tillgÅngar fÖr nÄra 16 mdr usd

Den amerikanska teleoperatören Verizon har sålt tillgångar i två separata affärer med ett sammanlagt värde på 15,6 miljarder dollar..

DI - 10 nov 16 kl. 09:50

Yahoo: Risk att Verizon backar ur affär

Yahoo har i sin senaste kvartalsuppdatering under riskfaktorer lagt till möjligheten att Verizon väljer att avstå förvärvet av bolagets internettillgångar..

BT - 02 sep 13 kl. 19:10

Vodafone i megaaffär med Verizon

Den brittiska telekomjätten Vodafone säljer sina 45 procent i det amerikanska mobilföretaget Verizon Wireless. Köparen Verizon Communication hostar upp 130 miljarder dollar för andelen. Den gigantiska uppgörelsen bekräftades tidigt på måndagskvällen svensk tid sedan båda styrelserna offentligt sagt ja efter det att handeln på Londonbörsen avslutats.

DI - 03 sep 13 kl. 07:46

Vodafone säljer andel i Verizon Wireless

Mobiloperatören Vodafone bekräftade i ett pressmeddelande under den tidiga måndagskvällen tidigare medieuppgifter om att man säljer sitt 45-procentiga innehav i den nordamerikanska verksamheten Verizon Wireless till amerikanska partnern Verizon för 130 miljarder dollar..

DN - 02 sep 13 kl. 05:50

Vodafone i megaaffär med Verizon

Den brittiska telekomjätten Vodafone säljer sina 45 procent i det amerikanska mobilföretaget Verizon Wireless. Köparen Verizon Communication hostar upp 130 miljarder dollar för andelen..

Dagens PS - 13 aug 19 kl. 10:05

Tesla-ägare opererar in bilnyckeln i armen

I dagens techbrief kan du läsa om svenska miljardstartupen Kobalt, Kinas största ”frågesajt” och en Tesla-ägare som opererat in bilnyckeln i armen. TECHBRIEFEN – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe. Verizon säljer Tumblr till WordPress Amerikanska mobiloperatörjätten Verizon köpte bloggplattformen för omkring tre miljoner dollar för två år sedan.

BT - 02 sep 13 kl. 18:43

Jätteaffär klar - Vodafone ut ur USA

Den brittiska telekomjätten Vodafone bekräftar att bolaget säljer sina 45 procent i det amerikanska mobilföretaget Verizon Wireless till Verizon Communications för 130 miljarder dollar. Affären innebär att Vodafone får 58,9 miljarder dollar kontant, 60,2 miljarder dollar i Verizonaktier och 11 miljarder dollar via andra transaktioner.Båda bolagens styrelser har godkänt affären som väntas slutföras under det första kvartalet 2014.

SVT - 02 sep 13 kl. 19:08

Vodafone i megaaffär

Den brittiska telekomjätten Vodafone säljer sina 45 procent i det amerikanska mobilföretaget Verizon Wireless. Köparen Verizon Communication hostar upp 130 miljarder dollar för andelen..

DI - 18 jul 13 kl. 05:30

Agenda: Det händer på torsdagen

RAPPORTER STOCKHOLMSBÖRSEN - Alfa Laval (kl 8.30), Aspiro (kl 8.30), Atlas Copco (kl 11.

Affärsvärlden - 02 sep 13 kl. 09:38

Media: AT&T intresserat av Vodafone

Om Vodafone säljer sin andel i samriskbolaget Verizon Wireless seglar det brittiska telekombolaget upp som en uppköpskandidat. Enligt medieuppgifter är den amerikanska teleoperatören AT&T intresserat att förvärva Vodafone..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Tiotals miljoner på spel när svenska fotbollsklubbar jagar Europa

Upp mot 50 miljoner kronor vardera kan MFF respektive AIK räkna hem om de vinner i tredje kvalrundan i Europa League och når gruppspelet. .

DI - 10 minuter sedan

Umida säljer produktionsutrustning – ger effekt på 8,5 Mkr

Alkoholdryckesbolaget Umida Group har sålt produktionsutrustning till ett värde av 10,5 miljoner kronor till No 1 Brands. .

DI - 5 minuter sedan

En karriär på Twitter har gränser

LEDARE. Twittrare är ego-trippare och överskattar lätt sin ställning. De blir svåra att ha i grupparbete eftersom förtroendet saknas..

DI - 5 minuter sedan

Wise Group ska skaffa kapital åt dotterbolag – Erik Mitteregger blir ordförande

Bemannings- och rekryteringsbolaget Wise Group har som ett resultat av den tidigare meddelade strategiska översynen av dotterbolaget Brilliant Future beslutat att tillsätta en ny….

DI - 30 minuter sedan

Swedbank tar in 4,8 miljarder för att bättra på kapitalstrukturen

Swedbank emitterar primärkapitaltillskott omfattande 500 miljoner dollar, motsvarande 4,8 miljarder kronor för att optimera sin kapitalstruktur, enligt ett pressmeddelande..

DI - 30 minuter sedan

Femstjärnerörelsen vill förhandla om ny regering

Femstjärnerörelsen (M5S) vill börja förhandla om en ny regeringsbildning i Italien, snarare än att gå till nyval..

DI - 45 minuter sedan

Intrum utökar fyraårig obligation med 900 miljoner kronor

Kredithanteringsbolaget Intrum har utökat sin utestående MTN-obligation med 900 miljoner kronor.  Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 45 minuter sedan

Elfel orsakar tågförseningar i Stockholm

Två trafikstörningar har ställt till det för tågresenärer i Stockholm under torsdagen och orsakar förseningar i trafiken..

DI - 1 timme sedan

Uppgifter: Stena Impero på väg att släppas

Det svenskägda fartyget Stena Impero kommer snart att släppas av Iran. De signalerna har det svenska utrikesdepartementet fått, enligt uppgifter till SVT. .

DI - 1 timme sedan

Europabörserna: Uppåt för Cevians Thyssen Krupp i Frankfurt

Europabörserna backade på torsdagen. Starkare tyska makrodata än väntat gav stöd initialt åt Frankfurt, men på eftermiddagen kom uppgifter om att tyska Bundesbank inte ser behov….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.