BT > Nyheter

Thursday, 22 August, 20:41

BT - 13 aug 19 kl. 06:36

Försvarslösa åldringar och småbarn utsatta för hänsynslösa brottEn 31-årig boråsare misstänks för en mängd hänsynslösa stölder mot försvarslösa åldringar – men även små barn. Det äldsta offret är 98 år – det yngsta 9. Vissa fruktar för sina liv. – Jag vet inte om jag vågar bo kvar, säger en drabbad kvinna..
Läs mer på BT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Försvarslösa, åldringaroch , småbarn, utsattaför , hänsynslösa, brott
Kristianstadsbladet - 12 jul 12 kl. 15:30

Allt blir begripligt

Den som reser i Turkiet påträffar överallt en outtalad lögn som ligger alldeles under ytan, men som just därför gör sig paradoxalt påmind: förnekelsen av folkmordet på armenierna.
Lundahistorikern Klas-Göran Karlsson har nu publicerat en gedigen bok i ämnet. Katastrofen 1915 är nämligen en av de stora gränssättande händelserna under seklet, en som det tog armenierna själva 50 år att öppet tala om och det internationella samfundet än längre.

YLE - 17 jun 17 kl. 13:30

Ramieza såg döden, våldet och svälten i vitögat då hon besökte Somalia

Folket i Somalia lider av det långvariga kriget, våldet, torkan och nu också den fruktansvärda svälten. Barn och åldringar drabbas värst, och då vasabon Ramieza Mahdi nyligen besökte Somalia kunde hon konstatera att läget är värre än någonsin. Somalia är ett av världens farligaste länder.

Fler nyheter från BT

BT - 45 minuter sedan

Chauffören: ”Jag har aldrig kallat henne för åsna”

”Jag har aldrig kallat henne för åsna. De anklagar mig för saker som inte är sanna”. Det säger chauffören om anklagelserna mot honom efter en ordväxling ombord på en buss i tisdags..

BT - 1 timme sedan

JUST NU: Misstänkt trio togs på bar gärning på Hornbach

Butikskontrollanter låg bakom ett gripande av tre misstänkta tjuvar på Hornbach. .

BT - 1 timme sedan

Politisk strid om socialnämndens underskott

Socialnämnden i Bollebygd ber om 18,1 miljoner kronor i tillskott för att klara underskottet i år. Socialdemokraterna tycker inte att majoriteten gör tillräckligt för att vända utvecklingen och har lämnat det drastiska förslaget att kommunstyrelsen tar över ansvaret för nämnden. .

BT - 1 timme sedan

Hundratals ryska akademiker kritiserar Kreml

I ett öppet brev anklagar över 550 ryska akademiker och forskare Kreml för att ha satt in en kampanj av förtryck mot aktivister som genomfört de största regeringskritiska demonstrationerna på flera år..

BT - 1 timme sedan

Hashtaggen fyller tolv år

BT - 1 timme sedan

WHO: Mikroplaster i vattnet ingen hälsorisk

Inga bevis finns för att mikroplaster i dricksvatten är farliga för människor, enligt Världshälsoorganisationen (WHO) – men mer kunskap behövs. Slutsatsen får stöd av svenska myndigheter..

BT - 1 timme sedan

Uppgifter: Stena Impero kan släppas inom kort

Svenska utrikesdepartementet har fått starka signaler om att fartyget Stena Impero, som beslagtagits av Iran, inom några dagar kan komma att släppas, enligt uppgifter till ..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.