SmålandsPosten > Nyheter

Monday, 26 August, 11:21

SmålandsPosten - 13 aug 19 kl. 06:19

Växjöklubbar ansöker om miljonlånTre Växjöklubbar planerar att bygga en multisportanläggning utanför Räppe. Nu ansöker de om miljonlån hos kommunen och deras förarbete imponerar på kommunledningen. .
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Växjöklubbar, Räppe

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Växjöklubbar, ansökerom , miljonlån
SR - 01 okt 14 kl. 09:15

Få klubbar ansöker om tillträdesförbud

Svenska fotbollsklubbar ansöker i princip aldrig om tillträdesförbud för sina supportrar. Bara två procent av alla anmälningar kommer från klubbarna. Resten står polisen för, uppger SVT Sport..

SmålandsPosten - 19 jul 18 kl. 10:16

Växjöförening ansöker om miljonlån hos kommunen

Växjöföreningen Funkibator ansöker nu om föreningslån på två miljoner kronor hos kommunstyrelsen i Växjö kommun. Tanken är att pengarna ska gå till att satsa på ökad tillgänglighet i föreningens verksamhetslokaler. .

SmålandsPosten - 06 aug 18 kl. 13:36

Öster vill bygga om arenan – ansöker om miljonlån

Fler omklädningsrum, mer kontorsyta och en stor business louge. Det är Östers ritning när Myresjöhus Arena ska byggas. Nu ansöker föreningen om ett kommunlån på knappt tio miljoner kronor..

HBL - 19 jul 14 kl. 06:53

Rörligheten är stor bland unga som ansöker om utkomststöd

Endast få, 3 procent, angav att de tvingats söka socialbidrag under det senaste året i enkäten Räcker pengarna.Bland de arbetslösa var andelen högst, över 30 procent. Också bland de unga som bor hemma med föräldrar var andelen relativt hög, 8 procent.

YLE - 30 jun 15 kl. 12:42

Få ansöker om tillstånd att driva bort skarv

Vid sidan av jakten finns det möjlighet att ansöka om specialtillstånd för att jaga bort skarvar. Men för sommarstugeägare är det svårt att få tillstånd och väldigt få ansöker. Skarvproblematiken är återigen aktuell och väcker irritation bland kustbefolkningen.

SmålandsPosten - 12 feb 18 kl. 11:59

Ansökan: Moské ansöker om böneutrop i Växjö

Stiftelsen Växjös muslimer ansöker om ansöker om att göra böneutrop i Växjö. Enligt en ansökan till polisen vill de få tillstånd att göra böneutrop från moskén på Dalbo varje fredag..

HBL - 19 jul 13 kl. 06:31

Detroit ansöker om konkurs

Staden Detroit ansökte på torsdagen om konkursskydd. Det är den mest omfattande ansökan i sitt slag hittills från en amerikansk kommun.I ett brev som bifogas till ansökan skriver Michigans guvernör Rick Snyder att han godkänt konkursbegäran från Kevyn Orr, som i mars utsågs till tvångsförvaltare av Detroit.

YLE - 20 aug 13 kl. 14:57

Kristinestad och Karleby ansöker om förhöjda statsbidrag

Kristinestad ansöker om en miljon euro i förhöjt statsbidrag. I Karleby behövs två miljoner euro. I Kristinestad är orsaken till ansökan minskade skatteintäkter till följd av en åldrande befolkning och ett försämrat sysselsättningsläge i staden.

Trelleborgs Allehanda - 26 mar 14 kl. 08:15

Trelleborgshem ansöker om ny borgen

Trelleborgshem tar sats för att bygga nya lägenheter. Men det kräver investeringar, och nu ansöker bolaget om ny kommunal borgen.
I ett brev till kommunfullmäktige ansöker det kommunala bolaget Trelleborgshem om en utökning av den kommunala borgensramen med 200 miljoner kronor.

Västerbottens Folkblad - 21 aug 14 kl. 22:28

Fler ansöker om skuldsanering

Antalet personer som ansöker om skuldsanering hos Kronofogden har ökat med 27 procent i Västerbotten. Under det första halvåret av 2014 ansökte sammanlagt 109 personer om skuldsanering. Under samma period 2013 låg antalet ansökningar på 86.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Spanskt militärflyg har störtat i Medelhavet

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Ny larmapp ska hjälpa SOS att hitta fram

Med hjälp av en ny app kommer SOS Alarm enklare kunna lokalisera de som ringer in till nödnumret. Det kan rädda liv, säger Niclas Cholodov på SOS Alarm..

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Återvändare söker revansch i "Paradise hotel"

Tolv deltagare ska bjuda på höstens dos av mygel, fylla och sex när "Paradise hotel" slår upp portarna på nytt. Två av dem längtar efter revansch efter att ha blivit brända i tidigare finaler..

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Sjukdomen motiverar Wozniacki

Danska tennisstjärnan Caroline Wozniacki lider av kronisk ledgångsreumatism. En sjukdom hon har lärt sig använda som motivation..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Biotoppen: Tarantino fortsatt etta

Quentin Tarantino håller ställningarna på den svenska biotoppen med "Once upon a time in Hollywood". Högsta nykomling är thrillern "Angel has fallen" med Clive Owen. Även musikdokumentären "Amazing grace" om Aretha Franklin har letat sig in på listan..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Fler får chansen att se Winnerbäck i höst

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Person skjuten i Malmö

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Handelskrig skapar flykt från risktillgångar

Investerare flyr från riskfyllda tillgångar då de befarar att handelskriget mellan USA och Kina ska förvärras. Börser och räntor pressas nedåt och på valutamarknaden är turbulensen stor..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Tyskt affärsklimat dystrare än väntat

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Lokala ryttare levererade i Braås

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.