Nyteknik > Teknik

Tuesday, 20 August, 04:49

Nyteknik - 13 aug 19 kl. 06:01

Dubbel effekt och dubbelt vridmoment med nya elmotornBilligare, med högre effektivitet och lägre vikt. Elmotorn från Texas påstås vara ett stort steg framåt inom elektrifieringen. Nu ska startupföretaget kommersialisera tekniken..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Texas

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dubbel, effektoch , dubbelt, vridmomentmed nya , elmotorn
Västerbottens Folkblad - 16 dec 15 kl. 12:00

[PLUS] Dubbelt så kul att spela ihop

BADMINTON. Axel och Mio har spelat tio turneringar tillsammans och de är överens. Dubbel är dubbelt....

Hela Gotland - 25 feb 11 kl. 04:00

OS-rutin med dubbel effekt

FRIIDROTT: Även den gotländska friidrottstruppen ser stark ut.Mattias Sunneborns rutin ska utnyttjas fullt ut.- Jag kommer vara med, men även föreläsa för de andra, berättar han..

YA - 19 jan 16 kl. 18:00

Besöksverksamhet med dubbel effekt

Röda korset besöksverksamhet bryter ensamheten för människor. I Skurup är en av verksamhetens eldsjälar tidigare distriktssköterskan Madeleine af Ugglas..

Hela Gotland - 11 apr 17 kl. 13:47

Dubbel effekt av mindre el

Ett nytt nätverk ska hjälpa små och medelstora företag att minska sin energiförbrukning..

Dagens PS - 12 nov 18 kl. 06:36

Astra-läkemedel har dubbel effekt

Läkemedelsjätten Astra Zenecas nya diabetesläkemedel Farxiga har uppnått positiva resultat i en bred studie med över 17.000 patienter i 33 länder. Det rapporterar Omni.

Vimmerby Tidning - 03 nov 15 kl. 13:38

Dubbel fiber, dubbelt så dyrt

”Så dumt, så dumt”. Så svarade grävarföraren från Motala mig utanför vår fastighet här på Stranden i Storebro, se bilden, när vi redan har Vimmerby Fiber inne i köket och han river upp asfalten utanför för Telias räkning nu under måndagen..

Kristianstadsbladet - 19 apr 16 kl. 03:00

Solenergins effekt dubbelt så stor under 2015

Vid årsskiftet uppgick effekten av all installerad solenergi i Kristianstad till 748 kilowatt – en ökning med nästan 100 procent sedan 2014..

Dagensanalys.se - 24 aug 18 kl. 13:29

Ny studie bevisar att tv-reklam har bästa effekt

En serie studier gjorda av forskaren Karen Nelson-Field vid universitetet i Adelaide visar att tv-reklam har betydligt bättre effekt än reklam på såväl Facebook som YouTube. Detta gäller oavsett om reklamen ses på en tv-skärm, datorskärm eller mobil, och gäller för såväl korta som långa tidsspann. Karen och hennes team ställde även reklameffekten i relation till priset, och resultatet riskerar att ställa hela reklambranschen på huvudet.

Barometern - 08 jul 16 kl. 06:00

Dubbelt av allt med tvillingarna Leia och Noomi

Dubbel kärlek och dubbel lycka. Med tvillingarna Leia och Noomi blir det dubbelt av allt berättar mamma Sara Andersson..

Skånskan - 22 maj 17 kl. 21:34

Dubbelt guld för Möregårdh

BORDTENNIS Efter ett nästan halvårslångt skadeuppehåll tog Eslövs AI:s Truls Möregårdh dubbelt JSM-guld i sin tävlingscomeback på svensk mark. Truls vann P14-klassen i både singel och dubbel i det junior-SM som det gångna veckoslutet avgjordes i Södertälje. ERWP.

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 13 timmar sedan

Mobildata får inte längre användas som bevis vid brottsmål

Efter att nya fel upptäckts i det program som dansk polis använder för att spåra mobiltelefoner, får mobildata inte längre användas som bevis i brottsmål..

Nyteknik - 13 timmar sedan

Huawei får amerikansk respit med 90 dagar

Kinesiska telejätten Huawei får förlängd respit från att bli utestängd från operativsystemet Android..

Nyteknik - 14 timmar sedan

MIT:s lösning reducerar wifi-buffring

Vem ska egentligen få lov att streama i hd om kvällarna? Med MIT-forskarnas lösning kan denna familjekonflikt begravas..

Nyteknik - 15 timmar sedan

Nya el-sparkcykeln kör själv till laddstationen

Glöm energitomma elsparkcyklar som ligger slängda överallt. Nu kommer ett alternativ där sparkcyklarna själva kör till en laddstation. .

Nyteknik - 16 timmar sedan

”Sätt ett tak för hur varmt det får bli inomhus”

DEBATT. 600 personer dog av värmen sommaren 2018. Vi måste få en övre gräns för inomhustemperaturen och sätta igång åtgärder inför kommande värmeböljor, skriver Lennart Asteberg, ordförande i Svenska Kyltekniska Föreningen..

Nyteknik - 17 timmar sedan

Se bilderna på Virgin Galactics nya bas för rymdturism

Spaceport America är officiellt redo för att sättas i drift. Se bilderna på Virgin Galactics nya bas för rymdturism, inifrån byggnaden Gateway to Space.  .

Nyteknik - 18 timmar sedan

Elbilsladdare kan vara en öppning för cyberattacker

Ett måste för fordonselektrifiering – men en säkerhetsrisk för samhället. Enligt ny forskning kan elbilar och laddstationer vara kryphål för cyberattacker på elnätverk..

Nyteknik - 18 timmar sedan

Färre tjänstemän vill vara med i facket − men ingenjörerna går mot strömmen

Intresset för att vara med i ett fackförbund har börjat dala bland tjänstemän under de senaste två åren, visar en rapport. Sveriges Ingenjörer ser dock ingen avmattning i antalet medlemmar..

Nyteknik - 19 timmar sedan

Nu har Musks Tesla Roadster rundat solen

Teslas kosmiska förare Starman har rest över 1 200 miljoner mil sedan uppskjutningen. Nu ska han ha slutfört sin första bana runt solen..

Nyteknik - 20 timmar sedan

Elon Musk vill återigen atombomba Mars

Den amerikanske entreprenören Elon Musk har flera gånger under de senaste dagarna twittrat om han vill atombomba Mars, och lagt upp en bild på en t-shirt med budskapet i fråga..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.