Barometern > Nyheter

Saturday, 17 August, 15:11

Barometern - 13 aug 19 kl. 06:00

Råttor besvärar Norrlidsbor - springer omkring på uteplatsernaI Norrliden har de boende runt Två bröders väg problem med ovälkomna gäster på sina uteplatser. Det är råttorna som gärna hälsar på. Ett problem som bara blir värre. .
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Norrlidsbor, Norrliden, Två

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Råttor, besvärar, Norrlidsbor, springer, omkring, uteplatserna
Nyan - 14 mar 18 kl. 13:27

Åklagare besvärar sig mot Visit Åland-dom

Landskapsåklagare Ina Johansson och Visit Åland besvärar sig mot tingsrättens frikännande av familjemedlemmen i Visit Åland-förskingringen. I början av februari kom tingsrättens dom i Visit Åland-förskringringen. Den tidigare ekonomichefen som under sex års tid förskingrat över 550 000 euro av Visit Åland dömdes till två års villkorligt fängelse och 90 dagars samhällstjänst.

YLE - 10 feb 17 kl. 17:01

ÖT: Åklagaren besvärar sig mot Nykarlebylärare

Österbottens tingsrätt förkastade alla åtal mot Nykarlebyläraren som anklagades för sexuellt utnyttjande av barn i början av året. Enligt Österbottens tidning besvärar sig åklagaren nu mot domen. Läraren åtalades för två fall av sexuellt utnyttjande av barn, två fall av sexuellt utnyttjande och tjänstebrott.

Nyan - 01 jun 18 kl. 13:28

Ålandskomposten besvärar sig mot bygglovsplikt

Ålandskompostens ägare Bengt Karlsson besvärar sig mot Sunds kommun om att ålägga honom med bygglovsplikt för sina tillbyggnader. Han anhåller nu om att förvaltningsdomstolen ska förbjuda att beslutet verkställs.
Det var i mitten av maj som byggnadstekniska nämnden i Sund gav ett ultimatum till Ålandskomposten om att antingen ansöka om bygglov eller bli polisanmäld.

YLE - 19 okt 15 kl. 20:54

Korsholm besvärar sig över naturskyddsområde

Kommunstyrelsen i Korsholm beslöt att besvära sig över det naturskyddsområde som NTM-centralen skapat på Lappörarna i Björköby, Korsholm. NTM-centralen har inrättat ett 18 hektar stort naturskyddsområde på Lappörarna som ligger mellan fastlandet och Valsörarna. Men utan att höra markägarna.

YLE - 13 jan 16 kl. 19:54

Sjukvårdsdistriktet besvärar sig mot diskrimineringsdom

Vasa sjukvårdsdistrikt besvärar sig mot diskrimineringsdomen. Distriktet dömdes för att inte ha förlängt tre sjukskötares avtal när deras graviditet blev känd. Enligt Österbottens tingsrätt fick sjukskötarna inte förlängda avtal när det blev känt att de var gravida, vilket strider mot jämlikhetslagen.

YLE - 11 feb 14 kl. 06:33

Malax kommun besvärar sig mot planerad torvtäkt

Malax kommun besvärar sig mot en planerad torvtäkt på Våtmossen. Kommunstyrelsen kräver att Vasa förvaltningsdomstol ska upphäva EPV Bioturves miljötillstånd. Kommunen är rädd för att torvbrytning kan påverka grundvattnet i Kolnebacken därifrån två tredjedelar av kommunens invånare får sitt vatten.

Nyan - 24 apr 14 kl. 16:12

Privatpersoner besvärar sig mot Magazin-beslut

Mariehamnarna Jerker Örjans och Folke Wickström besvärar sig över stadsfullmäktiges beslut att häva k-märkningen för den tidigare risktelefoncentralen på Magazintomten i stadens absoluta centrum..

YLE - 19 aug 14 kl. 19:34

Jakobstad besvärar sig över markköp

Staden Jakobstad besvärar sig över ett markköp vid Åminne i Katternö by i Jakobstad. Staden förlorade budgivningen men hänvisar till förköpslagen. I samband med ett markköp gav staden ett bud på det 7.

YLE - 05 dec 17 kl. 10:52

Barnfestarrangörer besvärar sig över Helsingfors beslut - var tanken med evenemanget att stoppa nationalistmarsch?

Arrangörerna av självständighetsdagens barnfest i Tölö meddelar att de besvärar sig över Helsingfors stads beslut att flytta festen. Och nu erbjuder HJK sin fotbollsstadion för barnfesten. Samtidigt visar det sig att en av arrangörerna tidigare ordnat anti-rasistiska demonstrationer, vilket väcker frågan om tanken med barnfesten är att förhindra det nationalistiska fackeltåget 612..

YLE - 05 jun 16 kl. 17:38

Allergin besvärar Eriksson: "Kroppen svarar inte"

Sandra Eriksson har inlett säsongen svagt. Loppet i Birmingham blev en besvikelse, men hon är inte förvånad. Alla hårda träningspass som jag har gjort de två senaste veckorna har gått jättesegt, säger hon till Yle Sporten.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 30 minuter sedan

Äldre skadad man hittad på tåg

Barometern - 30 minuter sedan

Historiskt snabbt lopp när Stein vann: ”En otrolig dag”

Tysken Boris Stein krossade spanjoren Clemente Alonso-McKernans två år gamla banrekord när han sprang i mål till Stortorgets jubel på tiden 7.49,14. – En helt otrolig dag.

Barometern - 15 minuter sedan

Kostnad för hemtjänst fortsatt hög

Barometern - 45 minuter sedan

Misstänkta polisvåldtäkter upprör i Mexiko

Barometern - 45 minuter sedan

Hon tar över Liberala ungdomsförbundet

Barometern - 1 timme sedan

Jätteintresse för interrailkort

Barometern - 1 timme sedan

Fortsatta protester i Hongkong

Barometern - 1 timme sedan

Neymar spelar inte för PSG i helgen

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.