YA > Nyheter

Wednesday, 21 August, 03:45

YA - 13 aug 19 kl. 06:00

Flera råttor siktade vid husen i MossbystrandEtt flertal råttor har siktats vid några av husen längs Mossbystrand. Nu ska kommunen kontrollera avloppssystemet, och husägarna uppmanas ta hjälp av både fällor och försäkringsbolag..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Mossbystrand

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flera råttor, siktadevid , huseni , Mossbystrand
Skånskan - 26 sep 18 kl. 05:00

Mögel och råttor i studentbostäder

lund Klagomålen har genom åren varit många på de 200 studentbostäderna på Ole Römers väg som blockhyrs av Lunds universitet genom LU Accommodation.Fuktproblem och råttor har varit de största problemen.
– Vi har fått göra mer med de här husen än vad vi har åtagit oss genom hyresavtalet, säger Nikolas Pieta Theofanous, bostadschef på LU Accommodation.

YA - 23 sep 13 kl. 07:41

Malmöbo döms för stöld i fastighet i Mossbystrand

Den 23-årige mannen stal en värmepump värd 90 000 kronor från en fastighet i Mossbystrand. Nu döms han vid Ystads tingsrätt till villkorlig dom och böter.
Mannen, som är hemmahörande i Malmö, har i tingsrättsförhandlingen erkänt brottet.

YA - 13 jan 14 kl. 10:30

Ridanläggning planeras vid Mossbystrand

En anläggning med ridhus, stall och bostad kan bli verklighet i Mossby. Men inte alla grannar är positivt inställda till planerna.
– Vi har fått in svar från 13 personer som är positiva till detta och från fyra som negativa, berättar handläggare Eva Osbäck på Skurups kommun.

Sydöstran - 29 nov 17 kl. 12:52

Råttor i spåren i av stambyten

Kalla lägenheter, damm och brunråttor som springer runt i lägenheterna. Flera hyresgäster är upprörda över de problem som kommit i spåren av att stammarna i husen bytts ut, men också över Sölvesborghems nonchalans att vägra svara på samtal och mejl..

YA - 05 dec 13 kl. 11:19

Ingen badbrygga i Mossbystrand

Slimmingeby skola har via barn- och ungdomsfullmäktige önskat en badbrygga i Mossby. Men enligt kommunen kommer någon sådan inte att bli verklighet, åtminstone inte inom en överskådlig framtid.
Eleverna tycker det är roligt att hoppa i vattnet och menar därför att det borde byggas en brygga vid badplatsen.

Skånskan - 21 jul 16 kl. 06:00

Larm om råttor på anstalten i Fosie

MALMÖ Intagna på Fosieanstalten har slagit larm till Malmö stad om en stor råttinvasion.
- Det är fullt av råttor i golv och väggar. Och Anticimex kan inte göra mer, skriver en intagen i en ”rapport” till Malmö stad.

YA - 05 aug 17 kl. 00:01

Mycket mamma mia på mysiga Mossbystrand

I vår serie skånska stränder har vi kommit till Mossbystrand. Med sina vassruggar och sanddynor har den ofta kallats för sydkustens riviera, med skillnaden att här slipper man slåss om plats..

YA - 24 aug 17 kl. 00:01

Än lever sommaren i Mossbystrand

På onsdagen lockade den varma sensommarsolen många solsugna till Mossbystrand. Men den regniga sommaren har gjort att besökarna inte har varit lika många som förra året..

YA - 03 maj 18 kl. 09:54

Sippan är kommen till Mossbystrand

Ännu ett säkert vårtecken har dykt upp: Backsippan. Den fridlysta växten blommar nu för fullt på ängen vid Mossbystrand..

YA - 11 jun 18 kl. 10:50

Man körde rattfull vid Mossbystrand

Strax efter midnatt, natten mellan lördag och söndag stoppade polisen en bil vid Mossbystrand. Föraren visade sig ha 0,98 promille alkohol i blodet..

Fler nyheter från YA

YA - 45 minuter sedan

Kampen mot vapenexport går vidare

Vi i Kvinnor för Fred Skåne har den stora äran att gratulera S-kvinnorna i Skåne och Sverige i allmänhet och i synnerhet österlenska Ingalill Bjartén och Madeleine Göransson. .

YA - 1 timme sedan

Flerbarnstillägg befäster patriarkala strukturer

Barnbidrag och flerbarnsbidrag underminerar integrationen bland invandrarkvinnor. Det bidrager till att mammorna stannar hemma och skaffar ännu flera barn. .

YA - 2 timmar sedan

Medelåldershjärnan känslig för högt blodtryck

Redan i tidig medelålder är hjärnan känslig för ett högt blodtryck och de förändringar i hjärnans funktioner som kan uppstå senare i livet på grund av detta. Därför bör människor rutinmässigt kontrollera sitt blodtryck redan före 40 års ålder, anser forskare..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.